Şimdi Ara

Canon Yabancı ülkelerde de garanti geçerli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, 2 Hafta sonra ingiltereye taşınıyorum. Sensörün üzerinde birkaç inatçı leke var. Şu anda bulunduğum şehirde herhangi bir teknik servis olmadığından İngiltere'deki Canon servisine temizletmeyi düşünüyorum. Tam nasıl oluyor bilmiyorum ama garanti belgesi yada benzeri birşeyler isterler mi ? Herhangi bir ücret ödüyor muyuz ? Teşekkürler.

• Taşınma konusunda emin değilim. ancak Canon 'un turistler için uyguladığı bir sistem var.

Uluslararası garanti konusu biraz sıkıntılı bir konu. ABD, Asya ülkeleri ve Avrupa ülkelerinin uyguladığı garanti süreleri ve garanti kapsamları farklı olabiliyor. Normalde turistik gezilerde Canon garanti kapsamında limitli destek sağlıyor. Ancak bunun için önceden cihazın online olarak kayıt edilmesi de gerekiyor.

Türkiye'de dahil olmaz üzere, satılan ürünlerin bir kısmı resmi olmayan veya ithalatçı belgeleri ile yasal fakat farklı kanallarda farklı ülkelere götürülüp satıldığını bildiğim için net olarak bir şey söyleyemem. Eğer yapmadıysanız öncelikle fotoğraf makinenizi online olarak kayıt ettirin. Garanti durumuna bakarak satın aldığınız yerden destek isteyin. Ülke değiştirdiğiniz için durum farklı olabilir. Bunu da mutlaka belirtin.

Sensör üzerindeki lekeler sonradan olmuş olabilir ve garanti kapsamında temizlemeyebilirler. Ancak Canon da beyaz kağıt yardımı ile (temiz a4) bu sensördeki lekeleri yok etme imkanınız bulunuyor. Canon buradaki lekeleri hatalı olarak görüp yazılımsal olarak düzeltme yapabiliyor. Yine de temizlemek veya temizletmek en iyi çözüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: X Files

Taşınma konusunda emin değilim. ancak Canon 'un turistler için uyguladığı bir sistem var.

Uluslararası garanti konusu biraz sıkıntılı bir konu. ABD, Asya ülkeleri ve Avrupa ülkelerinin uyguladığı garanti süreleri ve garanti kapsamları farklı olabiliyor. Normalde turistik gezilerde Canon garanti kapsamında limitli destek sağlıyor. Ancak bunun için önceden cihazın online olarak kayıt edilmesi de gerekiyor.

Türkiye'de dahil olmaz üzere, satılan ürünlerin bir kısmı resmi olmayan veya ithalatçı belgeleri ile yasal fakat farklı kanallarda farklı ülkelere götürülüp satıldığını bildiğim için net olarak bir şey söyleyemem. Eğer yapmadıysanız öncelikle fotoğraf makinenizi online olarak kayıt ettirin. Garanti durumuna bakarak satın aldığınız yerden destek isteyin. Ülke değiştirdiğiniz için durum farklı olabilir. Bunu da mutlaka belirtin.

Sensör üzerindeki lekeler sonradan olmuş olabilir ve garanti kapsamında temizlemeyebilirler. Ancak Canon da beyaz kağıt yardımı ile (temiz a4) bu sensördeki lekeleri yok etme imkanınız bulunuyor. Canon buradaki lekeleri hatalı olarak görüp yazılımsal olarak düzeltme yapabiliyor. Yine de temizlemek veya temizletmek en iyi çözüm.

öncelikle cevabınız için çok teşekkürler. Birçok bilgi sahibi oldum sayenizde.

Yani Canon kabul etmese bile parayla yaptiracağim. leke tamamen benim suçum. Sensörün üzerine kimyasal madde değdi, Allahtan bir hasar vermedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye'de var mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.