Şimdi Ara

canonlarda kafa sorunu oluyor mu? ne yapamalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mp510 u tavsiye uzeirne uzun süren uğraşalr neticesinde belkide turkiyede son bulunan mp510 u satın aldım.yalnız şu kafa bozulma probolemi beni tedirgin etti bunu önlemek için ne yapmalıyım ,bana tavsiyeleriniz nedir buna sebebp olan faktorler nelerdir? ayrıca bu kafa problemi oldugunda garanti dışı kaldıgı yazıyor bunu sevris nasıl anlar?garanti dışı olmasını engellemek için neler yapmalıyız? kartuşlarımı doldurup kullanmayı dusunuyorum neler öneririsiniz?ayrıca bitmeden mp510 dolduruluyor diyenlerde var bu konua bilgisi olan var mı? ne zman doldurmalı? teşekkur ederim

• - Kafa bozlulma olayının genel sebepleri; Kafadan kartuşu çıkarıp uzun süre kartuşsuz bekletmek, kartuş dolumunda uygun olmayan mürkkep kullanmak ve bitmiş bir kartuş ile çalışmaya devam etmek.
    - Yazıcı servisleri genelde yazıcıda dolum kartuş gördüğünde problemi incelemeden yazıcı garanti dışı bırakıyorlar böyle bir durumda kartuşları olmadan yazıcı gönderin veya içine dolum görtmemiş kartuşlar koyun.
    - Bu yazıcının kartuşlarında chip bulunmaktadır. Bu chipler sayaç içermekte ve bu sayaç sıfırlandığında kartuşun doluluk oranına bakmaksızın uyarı vermektedir. Bu sayaçların resetlenmesi ile ilgili forumda bir başlık görmüştüm. Yani kartuş bitmeden doldurulmalı söylemi geçerli değildir. Sonuçta chip bittiğinde ancak resetleme ile tekrar kullanılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.