Şimdi Ara

Cant Seçimi Hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. bu resimdeki arabayı alalı 1 hafta oldu. hatta konu açmıştım hangi arabadan yana tercihiniz olur diye, şimdi arabayı aldım fakat size sormak istediğim, aldığım arabanın cantları arabanın orjinal ebatı değil, teker hem büyük hem geniş, şimdi bir yerde görünüş önemli arabaya güzel yakışıyor ama devir görünüş devri değil artık.. ekonomi devri...

arabanın tekerlek ve cantlarını orjininal ebatları ile değiştirecek kafa kafaya takas edecek bir lastikçi var, oda celik cant verecek ama lastikler ikici el olacak , sizce değiştirsem hem araba açısısndan hem yakıt açısından arabamın sağlığı açısısndan ve benimde cebim açısından değiştirmekte fayda olurmu, yakıt tasarrufu sağlarmı. bu arada lastikler ince yanaklı olduğu için zemini paldır küldür hissediyorum.

Cant Seçimi Hakkında yardım

• okadar zor bir soru değildi sorduğum şey ama 10 kişi bakmış bir kişi birşey yazmamış bile kaç saattir :D
  • İmzamdaki lastik konusunun 'yakıt tüketimi ve ebatlat' ile alakalı olan bölümünü okuyun, eğer yine sorunuz olursa cevaplarım.

Jantı küçültmek, lastiği ise orjinal ebatına döndürmek yakıt tüketimi açısından avantaj sağlayacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.