Şimdi Ara

Çantada taşıyabileceğim, küçük kaliteli makine önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , elimde canon 600d 18-135 var elimden çıkarıp çantada taşınabilecek bir makine almaya karar verdim canon g7x markii yi çok fazla önerdiler sonra ben de sony rx mark3ü buldum özellikleri benziyor gibi ama fiyat farkı çok fazla ne yapmalıyım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi const_ -- 7 Temmuz 2017; 0:58:33 >

• Hangisi uygunsa fiyt olarak onu alın. Özellik olarak büyük farklar yok.

imzamdaki konuda örnet fotoğraflar var RX100m3 ün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • multimatom kullanıcısına yanıt
    önerdiğiniz makinalardan mı ikiside
  • Bence çantada taşınacak en kullanışlı fotoğraf makinesi cep telefonudur.
  • multimatom kullanıcısına yanıt
    hangi kompakt makinaları önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi const_ -- 9 Temmuz 2017; 1:20:44 >
  • const_ C kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122744207

• forumu kullanıcısına yanıt
    Evet cep telefonu da iyi iş görüyor. Samsung S7 ile çekim yaptım bir süre, çok kullanışlı (zoom lazım olmayınca tabii)

• Anladım kadarıyla dslr bakıyorsunuz. Size önerim aynasıza yömelmeniz. Ben 2 ay önce sony a6000 aynasız aldım. 18-55 kit lens var üzerinde. Kompakt görünümlü çok ergonomik bir cihaz. Fazlasıyla memnunum diyebilirim

• Kompakt makinelerin kralı Sony Rx serisi. Pahalı derseniz Canon G serisine de bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    sony rx100 m3 alma kararına vardım fakat aklım hala canon g7 markii de sizce iyi bir kara mıdır
  • M3 eski bir model. Bütçeniz yetiyorsa 5. versiyonu alın derim. Yoksa elbette Canon g7 de çok güzel bir model.

• 41 mp nokia lumia 1020 bu konuda çok iyiydi. zoom ihtiyacımızıda görüyordu. eğer 2. bir telefon kullanma alışkanlığın varsa sim kartını tak ve elinde 1/2.5" sensörlü sx120 gibi makinalardan daha büyük sensörlü, zenon flashlı ve başarılı fotoğraflar çekebilen bir telefonun olsun.
    resimleri bizzat otomatik modda lumia 1020 ile ben çektim. normalde telefon raw ve 5mp e düşürülmüş olarak kaydeder. paylaştıklarım direk 16:9 38 mp görüntüler. zoom olayında ise bozmadan 41 mp fotoyu croplar ve kaydeder.Çantada taşıyabileceğim, küçük kaliteli makine önerisi

• igorparker İ kullanıcısına yanıt
    5e bütçem yetmez bağrıma taş basıp onu listeden sildim ama 3 de öyle kötülenicej bir makina değil sanırım ben aman aman bi fark göremedim tabi siz daha iyi bilirsiniz

• M5 fiyat performans olarak değmez zaten bence. M3 gayet iyi, slow motion video merakınız varsa m4 yoksa M3 tavsye ederim.

• bana da bir akil verebilir misiniz yardim eder misiniz butcem max 700 2. el makine bakiyorum nikon d3000 d3100 birde canon 550 d var hangisiniz tavsiye edersiniz nikon 3000 cok uygun sadece 2. el icin yeter diyosaniz 3000 idare eder mi 4 yillik makine olmasi shuutter sayisi farkeder mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: usagi_mamoro

bana da bir akil verebilir misiniz yardim eder misiniz butcem max 700 2. el makine bakiyorum nikon d3000 d3100 birde canon 550 d var hangisiniz tavsiye edersiniz nikon 3000 cok uygun sadece 2. el icin yeter diyosaniz 3000 idare eder mi 4 yillik makine olmasi shuutter sayisi farkeder mi acaba

Bence samsung NX3000 yada NX300 al. Daha özellikle ve daha keyifli makinedir. Yeni başlayanı daha çok sevindirir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya da güvenilir ikinci el makina alabiliceğim yerler biliyor musunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.