Bildirim
Çapa/Ankara tıp arasında kalmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çapa yı düşünme yanlış yaparsın, Ankara tıp'ı hiç düşünmeden yaz
Ben de ikisi arasında kalmıştım ama Ankara yı iyiki yazmışım diyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
allah başka dert vermesin hocam -
İkisini de gezdik okul olarak. Ankara tıp o kadar ilkel geldi ve çapa o kadar sosyal geldi ki gözüme, biri doktorları kasap yaparken gözümde diğeri tıpa karşı sempati aşıladı
Bu kanıya nasıl vardığını çok merak ettim doğrusu
quote:
Orijinalden alıntı: theasddf
Bu kanıya nasıl vardığını çok merak ettim doğrusu
Hem profesörlerinin ve öğrencilerinin tanıtımı, hem ortamda gördüğüm öğrenci ilişkileri, hem de sınıfların kalitesi açısından çapa daha samimi geldi
Dıştan bakınca tam anlamamış olabilirsin belki ama ankara tıp da sayısız lab dersi vardır ,öğrenciler derse istediği gibi katılabilir yani Ankara tıp bilime katkı da sağlar ,senin deyimin çok yanlış.
Hocaların bilimsel çalışmaları yurtdışına kadar yayılmıştır ve üst-alt dönem ,hoca-öğrenci arasında abi-kardeş ilişkisi gibi iletişim vardır
Dışardan bakınca farklı anlamış olabilirsin ama bir şeyi dışarıdan bakarak neticelendirmen yanlış.
quote:
Dıştan bakınca tam anlamamış olabilirsin belki ama ankara tıp da sayısız lab dersi vardır ,öğrenciler derse istediği gibi katılabilir yani Ankara tıp bilime katkı da sağlar ,senin deyimin çok yanlış.
Hocaların bilimsel çalışmaları yurtdışına kadar yayılmıştır ve üst-alt dönem ,hoca-öğrenci arasında abi-kardeş ilişkisi gibi iletişim vardır
Dışardan bakınca farklı anlamış olabilirsin ama bir şeyi dışarıdan bakarak neticelendirmen yanlış.
Haklı olabilirsin, önceki yorumumda da bahsettibahsettiğim gibi sadece gezimi referans alarak bu çıkarımçıkarımlarda bulundum. Ortamın içinde kapsamlı olarak bulunmadığım için net bir şey söyleyemem
quote:
Orijinalden alıntı: Hyford
quote:
Haklı olabilirsin, önceki yorumumda da bahsettibahsettiğim gibi sadece gezimi referans alarak bu çıkarımçıkarımlarda bulundum. Ortamın içinde kapsamlı olarak bulunmadığım için net bir şey söyleyemem
Aynen Ankara tıp ailesine katılırsan sen de anlarsın , Ankara tıp candır :)
Bu arada son iki TUS birincisi de Ankara Tıplı haberin olsun , ayrıca TUS 'ta ilk yüzde de çok Ankara Tıplı var.
Ankara Tıp bilimsel çalışmalar yapan uluslararası doktor yetiştirir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theasddf -- 9 Temmuz 2015; 1:33:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
neden hocam çapayı düşünmeyim bir de şöyle bir mantıkla olaya yaklaşırsak çapa istanbulun en iyisi ankara tıp ankarada ikinci tıp bu mantık beni çapa/cerrahpaşaya itiyor ne dersin -
quote:
Orijinalden alıntı: Darkblue40
neden hocam çapayı düşünmeyim bir de şöyle bir mantıkla olaya yaklaşırsak çapa istanbulun en iyisi ankara tıp ankarada ikinci tıp bu mantık beni çapa/cerrahpaşaya itiyor ne dersin
istanbulun en iyisi çapa değil cerrahpaşadır.. söz konusu durumda cerrahpaşaya puanınız yetiyorsa düşünmeyin derim -
cerrahpaşaya da puanım yetiyor ancak ankaraya daha yakın oturuyorum ulaşım falan istanbula gidersem zor olacak sizce istanbula gitmeli miyim cerrahpaşa çapa -
quote:
Orijinalden alıntı: Darkblue40
neden hocam çapayı düşünmeyim bir de şöyle bir mantıkla olaya yaklaşırsak çapa istanbulun en iyisi ankara tıp ankarada ikinci tıp bu mantık beni çapa/cerrahpaşaya itiyor ne dersin
Istanbul'un en iyisi Çapa mı?
Kesinlikle Ankara Tıp -
Cerrahpasa geliyorsa hic bekleme bosver yakini uzagi 👍🏻
Eğer Çapa'yı seçersen emin ol en ufak bir pişmanlık yaşamassın. Şu an 2'ye geçtim ve sonuna kadar memnunum.
Ankara tıp cidden çok zordur. 6 sene boyunca yoğun stres altında yaşamak istemezsin. Ayrıca Çapa'daki samimi ortamı, öğrenci ilişkilerini, hocaları orada bulamazsın. Keyifli bir 6 sene için Çapa diyorum.
Evet Ankara tıp TUS birincisi çıkarmıştır ama unutma ki bu sadece 1-2 kişi. Eğer çalışırsan Çapa'ya geldiğinde de derece yapabilirsin. Hocaların Çapa için söylediği bir söz vardır; "Çapa açık büfe gibidir. Tabağın boş da çıkabilirsin dolu da." Yani Çapa'da sınırsız imkan var, eğer istersen sonuna kadar yararlanabilrsin. Tamamen sana kalmış.
Ha bir de İstanbul'da ulaşım sıkıntı olur diye dert etme. Çapa o kadar merkezi bir yerde ki, 60 otobüs hattı, tramvay ve metro var. İstanbul'un her yerinden rahatça ulaşabilirsin.
Bir de Çapa'yı karalamaya çalışanlara kanma, Çapa İstanbul'un en iyi fakültesidir.
-
Ankara Tıp'ın TUS'ta her yıl ilk 100-500'de birçok doktoru var sadece 1-2 kişi(!) 1.olmuş olabilir ama ilk100 ün %30 una yakını da Ankara tıplı bunu söyleyeyim.
Çapa 'da çalışırsan TUS'u geçersin Ankara Tıp'ta Tusa çok çalışmasan da TUS'u iyi bir puanla geçersin çünkü 6 yılını boş geçirmemişsindir ,hocalar ve dersler sana bir şeyler katmıştır.
Bu arada Ankara tıp (cidden) zor değil .
Hepsini sırala gitsin ne çıkarsa bahtına Sonuç olarak hepsi iyi okullar. -
Çapa tabi ki soru mu bu. Hem İstanbul'da yaşıyor olacaksın hem de İstanbul'un en iyi tıp fakültesinde olacaksın. Başka hiçbir yerde göremeyeceğin vakaları göreceksin, sınıf geçmesi falan da zor değil normal bir çalışmayla bu sistemde çok rahat geçiliyor. İstanbul'un en merkezi yerinde okuyacaksın, tramvay önünde metro arkanda onlarca otobüs hattı hemen okulun önünden geçiyor. Kuruluşu Tıp Bayramı olarak kutlanan bir okulda okuyacaksın, daha ne olsun? Dans'tan folklöre sinemaya kadar onlarca kulüp bulacaksın çapa'da, istediğin kadar sosyal olabileceksin. Bu imkanlar başka nerede var? -
Cerrahpaşa oluyorsa düşünmeden cerrahpaşa yaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X