< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çapa mı ankara tıp mı (2. sayfa)

-
-
sallama be
ankara tıpın binası çapadan kat ve kat sağlam
morfoloji binası hastalardan uzak eğitim aldığın bina (senin oturduğun evden daha sağlamdır)
ibni sina hastanesi o da senin oturduğun evden daha sağlamdır
cebeci hastanesi o da senin oturduğun evden daha sağlamdır
-
hasdala taşınacak
www.capahasdal.com
Çapa-Hasdal Projesi – İstanbul Üniversitesi Çapa-Hasdal Projesi Bilgilendirme Websayfasıhttp://www.capahasdal.com -
Dikkat edersen sağlam değil demedim ben binası abartılacak kadar güzel değil dedim hem kampüsü falan da yok yani bu yönüyle çapaya benziyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
devlet tıp fakülteleri içerisinde belki de tüm tıp fakülteleri içinde en güzeli nasıl güzel değil
kendine ayrı morfolojisi olan tek tıp fakültesi
---------------------
tek morfoloji kampüsü olan tıp fakültesi de diyebiliriz başka hiçbir yerde yok olanlar da hastane ile iç içe olduğundan hep hastalar falan var ama morfoda hasta girişi yok sadece öğrencilerin
Alıntı
metni:hem kampüsü falan da yok yani bu yönüyle çapaya benziyor. kampüsü var işte yanıldığın bura bilmeden atıp sallıyorsun
ve morfoloji kampüsü içinde en iyi yer burası,
Aleyna Mengüçyoutube
Herkese Merhaba! Bu videoda ablam ile birlikte Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi' ni geziyoruz. İyi seyirlerr !! #tıpfakültesi #ankaratıp #üniversite #medicine #ankara #ykshttps://www.youtube.com/watch?v=iWyqm9saF2A&t=438sAnkara Üniversitesiyoutube
Bir dakika boyunca fakültelerde dolaştığımız “Bir Dakika Geziyoruz” serisinde bu bölümde Tıp Fakültesi’ndeyiz.https://www.youtube.com/watch?v=5H9mFt0EZXI
-
Sbü istanbul deniz kenarında , tarihi bina nası ankaranın kampüsü daha iyi . Sizin 4 tane hastane varsa bizim 20 tane var ankara < sbü 🤣🤣🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sbü suam(üniversiteye bağlı hastanele)
Profesör 330
Doçent 430
Toplam 760
Ankara tıp
Profesör 298
Doçent 78
Toplam 376
Hacettepe tıp
Profesor 475
Doçent 132
Toplam 607
Sbü > hacettepe > ankara
😂😂😂
gerçekten o bina dışarıdan çok güzel gözüküyor
-
Hocam ilk zamanlar restorasyon vardı şimdi her şeyi nerdeyse yapıldı mükemmel bir tarihi bir bina gerçekten ,ilk 3 sene orda ; Sonrasında istersen cemil taşçıoğlunda staj yap , istersen çam sakura şehirde, istersen siyami ersekte daha sayardım da 28 tane oldugu için cok uzun sürer 😂😂
orası öyle
-
-
taşınma falan yok insanlara yalan söylemeyi bırak. Sadece İTFnin yeni bir hastanesi olarak hizmete başlıcak.
-
-
-
Sizin bir tane apartman şeklinde nöroloji binanız var ve bununla gerçekten övünüyor musun ? Çapa türkçeye boşuna boş demiyorum . Adamların bir tane nöroloji binası varmış . Bizim okulun sadece ruh ve sinir hastalıkları üzerine ;
erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi
Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi mevcut .
sen şimdi ruh ve sinir hastalıkları üzerine olan koskoca iki hastaneyle , bir tane nöroloji binasını kıyaslıyorsan yazık yani 😂😂😂
-
-
-
Onun dışında çevremdeki hiç kimse çapaya adım atmak istemiyor fiziki şartlarından dolayı , geçen kolon kanseri komşum çapaya gitti gerekli cerrahi ekipman olmadıgı için onu çam sakura şehir hastanesi genel cerrahiye gönderdiler ama sen nerden bilicen ki bunlar belki okula bile gitmiyorsundur yoksa okulunu benden iyi bilmen lazım çünkü 🤣🤣🤣🤣
Onun dışında bana sen kimsin demen için benden daha donanımlı olman lazım sen her gün gittiğin okulunun imkanlarını daha bilmiyorsun ne kadar bilgili olabilirsin bilmiyorum 😂😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X