Şimdi Ara

Çapa mı ankara tıp mı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konum belki iyi olmayabilir ama konumla işimiz yok ki.ankara tıpın kampüsünde kafe ve kantin var her türlü ihtiyacımız görülüyor.hacettepe desen tüm sağlık bölümleri var adeta küçük bir şehir gibi.metro desen 5dkda metroya gidersin yürüyerek.ayrıca okulun önünden banliyö treni var istediğin yere gidersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the.last.airbender kullanıcısına yanıt

Tüm tıp fakülteleri ana kampüsten bağımsızdır zaten.hacettepe tüm sağlık bölümleri bir arada ve hasta yakınlarıyla iç içesin.gazi de aynı şekilde bizim kampüsün yarısı yok ve her yer hastalarla dolu.her yerde öyledir

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

ondan bahsetmiyorum, ankara tıpın morfoloji binası sadece öğrencilere ait, hastaneden bağımsız bir alan. birçok ünide hastane ve eğitim binası çok daha yakın, aynı binanın devamında olanları bile gördüm. avantaj olarak sayılabilir belki

bizde de hastane yakın ama aradan geçen bir yolla ayrılıyoruz.bana kalırsa fiziki açıdan en iyisi

o ayrılan yol bile avantaj sağlıyor, bahsettiğim bir ayrımın olması. hacettepede de araç yoluyla ayrılıyor aslında ama fakültenin ön kısmında hasta yakınları oluyor, iç kısımlarını sadece öğrenciler kullanıyor genelde

hocam siz hangi okuldasınız bilgili birine benziyorsunuz

hacettepe tıptayım hocam  

Hocam bizim okulu zaten ben akademik açıdan övmüyorum mesela bilimsel takılmak isteyen biri için uygun mu emin değilim ( ben daha çok cerrahi düşündüğüm için genelde ameliyatlara vs girmeye çalışıyorum) . Onun dışında klinik eğitim ve cerrahi açıdan proflar nitelikli bunu söyleyebilirim çok kaliteli ameliyatlar yapılıyor ve öğrenciye baya vizyon katıyor ben böyle düşünüyorum

• Yani çoğu tıp öğrencisi genelde klinisyen olarak çalışıyor sonuçta herkes aziz sancar olmak istemiyor , ben klinisyen olmak isteyen biri için bizim okulun baya iyi oldugunu düşünüyorum

Tanıtım günlerine katılmayı çalışacağım, yanıtınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.