Mesela çapada diyelim çok ünlü bi hoca olsun sana tüm bildiklerini aktarabiliyor mu o yoğunlukta , ben bunun tıp eğitiminde zor oldugunu düşünüyorum. Asistanlık eğitiminde bile her asistan aynı kalifiyelikte yetişmiyor o yoğunluktan dolayı tıp öğrencilerine fırsat gelir mi mesela bu şartlarda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çapa mı ankara tıp mı (4. sayfa)
-
-
aga çapa öndeyse istanbulda olduğu için öndedir ki 7-8 yıl öncesine kadar biz çapanın da ctfnin de önündeydik ama sonradan fark açıldı fakat geçen sene 200e kadar düştü inşallah bu seneyle birlikte biz öne geçeriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabayla 15dk diyor. Ve proje açıklamasında metroyla da ulaşım sağlanacaktır diyor. Ben daha uzun mesafeyi her gün gidiyordum istanbulda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tus sıralaması ve puanlarına bakın
ankara nın 58bin puanı var çapanın 55bin puanı var
-
Sen hangi okuldasın ? Bir de onun okulu da istanbulda zaten
Ben o zaman istanbul medeniyete geçiyom 😀
ankara
arada 12 kilometre var zaten nasıl 15 dakikada gitmeyi planlıyorsun nagvasyonla bile gece 40 dakikada gidiliyor
-
İlk sorunun cevabı konuştuğum mezunlara göre evet, ve bildiklerini aktarmak için egolarını bir yana bırakıp büyük çaba sarfettikleri de aktarıldı bana.quote:
Orijinalden alıntı: YuruyenmuhendisMesela çapada diyelim çok ünlü bi hoca olsun sana tüm bildiklerini aktarabiliyor mu o yoğunlukta , ben bunun tıp eğitiminde zor oldugunu düşünüyorum. Asistanlık eğitiminde bile her asistan aynı kalifiyelikte yetişmiyor o yoğunluktan dolayı tıp öğrencilerine fırsat gelir mi mesela bu şartlarda
-
özel olduğundan belki puanı yüksektir genelde tusa önem veriyorlar sanırım bu da öyle olmalı fazla bilgim yok
-
Devlet okulu ama tusa önem veriyor evet. Bizde tusu iplemiyor hocalar maalesef
siz hangi okuldansınız
çapa
-
anlamalıydım
Hocam çaba sarfeder de hangi öğrenciye yetişecek hoca 😂
Hocalarım hepinize teşekkür ederim kafam daha da karıştı ama söylediklerinizi dikkate alacağım. Tercih zamanında yine size danışacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ankara ve hacettepe tıpın konumu çok kötü bu arada. kızılaydan ve sıhhiyeden nefret ediyorum.
-
katılıyorum, güzel bir binası var onun dışında geniş değil, kampüs gibi değil. artısı sadece tıp fakültesine ait bir alan olması olabilir.
sorunun yanıtına gelirsek cerrahpaşa o kadar düşmeyebilir bence. çapa tıp-ankara tıp kıyaslamasında ise birçok değişken var, kendine göre önemli olanları belirlemen gerekli. bir de istanbul-ankarada öğrenci yaşamını karşılaştırman gerekli.
binanın eskiliği -neredeyse yıkılmak üzere ama yerinde yenilenecek deniyor- hasdalın fatihe uzak kalan konumu -öğrenciler dönemine göre ayrı kampüsleri kullanacak- istanbulun ulaşım ve yaşam zorluğu dezavantaj yaratıyor. ancak türkiyenin ilk tıp fakültesi olması, birçok nitelikli bilim insanının eğitim aldığı üniversite olması, öğrenci kalitesi ve akademisyen sayısı, yıllık üretilen makale sayısı -qs ranking ölçütleri- gibi kısımlarda avantajlı elbette. ama ankara tıptan çok belirgin bir farkı olduğunu düşünmüyorum. ben tercih dönemi çapa tıpta prof.lara sorduğumda “şehir tercihi yapmalısın, ikisi de iyi okullar” denilmişti. ankara tıplılar genelde kendi okulları hariç tıpları fazla güzellemeyebiliyor, birçok farklı öğrenciye sorabilirsin tanıtım günlerinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
prof. sayısının kat sayısı daha yüksek olmalı hesaplamada
bir de prof. niteliği de önemli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X