Şimdi Ara

Çapa tıp en son kaçtan alır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
3
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu forumda yeniyim Bu seneki mf3 sıralamam 2369 ve çapa tıp istiyorum. Kontenjan azalmasından dolayı en son kaçtan alır sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu sene son yerleşen kişinin sıralaması başında 2 olacağını düşünmüyorum 72 kişi boru değil cerrahpaşayıda ekle toplam 87 kişi azaldı kontenjanları cidden ctf ve çapaya geçen seneye göre giremeyecek olanların kontenjanından az fakülteler var :D aman dikkat çapadan sonraki tercihini dikkatli yap ege yi tavsiye ederim umarım çapa gelir gelme ihtimali %70
  • Açıkcası istanbul dışına çıkmak istemiyorum. Marmara yazıp sonradan çapaya geçebilme imkanım var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: noway128

Açıkcası istanbul dışına çıkmak istemiyorum. Marmara yazıp sonradan çapaya geçebilme imkanım var mı?

Belli bir ortalamayı tutturunca geçilebiliyormuş
  • noway128 N kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 21:14:41 >
  • ensargarip E kullanıcısına yanıt
    Hocam harbi tırsmaya başladım

• Marmaranın ingilizce olması can sıkıcı. Bir sene de hazırlıkla uğraşmak isteniyorum açıkçası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hem istanbul dışı olmasın hem hazırlık olmasın diyorsan tek çaren çapa için dua etmek. Ama yine de alternatiflerini hazırla. Birini gözden çıkarcan, yada bezmialem burslu yazabilirsin

• Peki bezmi alem veya başka bi üniversiteden geçiş yapmak çok mu zor?

• Geçiş hayaliyle gelip sınıfı zor geçen insnalarla dolu her yer. Geçiş için yüksek ortalama gerek. Sosyal hayatını 0 layıp tüm yıl çok kasman gerek. Hangi okuldan mezunsun bu arada?

• Vefa lisesi hocam

• Abi sizin dediginiz gibi olursa ankara marmara ege nin de siralamalari artar bok gireriz egeye afedersin 3200 le

• ensargarip E kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam

• Çapa 1700 ctf 1100 falan mı hayal ediyorsunuz??

Çapa rahat gelir kardeşim 2800 le kapatır çapa

• BuI kullanıcısına yanıt
    Hocam sen çapaya kaçıncı girdin

Mf3 kaçıncıydın

• Hocam sıkıntı şu ki çapa gecen sene en son 2770ten almıs. Bu sene kontenjani 450den 380e dusurdu. Ondan dolayı insan emin olamıyor

• quote:

Hocam sıkıntı şu ki çapa gecen sene en son 2770ten almıs. Bu sene kontenjani 450den 380e dusurdu. Ondan dolayı insan emin olamıyor

Düşürdüğü kısmı sondan sil 2600 falan istisna olsa 2500 olur dert etme gelir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: biradamdiro

quote:

Hocam sıkıntı şu ki çapa gecen sene en son 2770ten almıs. Bu sene kontenjani 450den 380e dusurdu. Ondan dolayı insan emin olamıyor

Düşürdüğü kısmı sondan sil 2600 falan istisna olsa 2500 olur dert etme gelir hocam

Hocam biraz ben emin olamayinca gereksiz kuruntu yapiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biradamdiro

quote:

Hocam biraz ben emin olamayinca gereksiz kuruntu yapiyorum

anladım hocam çapanın altına yazdığını da düşünerek seç(kafayı yemeden) sonra tatile çık kafanı dinle

• Hocam benim de 2.375. Bana dua et ben girim. Ben girersem sen her türlü giriyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.