Şimdi Ara

Çapa tıp gelir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
4.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum benim de 513-516 arası şahsen mezun bile düşünüyorum. Sana çapa gelir inşallah bana da inşallah ege

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Destinyinmyhands -- 17 Temmuz 2018; 0:9:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Destinyinmyhands kullanıcısına yanıt
    Ne mezunu hocam kafayı yemişsin sen burada takıla takıla :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herodion kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Ama foruma göre durum vahim

• Destinyinmyhands kullanıcısına yanıt
    Ege tıp gelmezse(ki bence gelir) başka tıpa gidersin hocam dünyanın sonu değil

Hocam istediğim uni orasıydı. Neyse 31 temmuzu beklicez artık hayırlısı

• sınavladan daha yüksek gelir puanın. dolayısıyla gelebilir

• 2019ayt kullanıcısına yanıt
    Reyiz trollüğü bırakmışın h.o

zaten herkesi trollemiyorum ki. 0 mesaj 110 70 tıp gelir mi diyenlere yapıyorum

• 2019ayt kullanıcısına yanıt
    Adamsınnnnn

• Akreditasyonlar üniversiteye degil fakülteyi veriliyor konu hakkinda bi bok bilmeden yorum yapmayalim cahil c*pali

• Wubba Lubba Dub Dub kullanıcısına yanıt
    Güzel sallamissin tebrikler

• Bazı arkadaşlar yok akreditasyon kalkacak yok bilmem ne diye g*tünden atıp tutmasın ve biraz araştırsın. Cerrahpaşa değişmedi değişmeyecek yerinde de kalacak. Hocalar da bizimle. O zaman bu Cerrahpaşa karalamaları niye

• Kardeşim burada kıskanan moralini bozmak isteyen pekçok ibiş var .benim puan da sana yakın çapa tıpın
    son 4 yıl tabanları:
    504,29493
    507,43985
    490,82154
    500,90213

Senin girememen için bu sene 520 ile kapatması falan lazım buda 16 puanlık bir sıçrama ve baya imkansız bana soracak olursan; çünkü böyle bir sıçrama için bu seneki sınavın geçen senekine göre çok kolay olması gerekir ama böyle bir durum yok hadi yolumuz açık olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destinyinmyhands

Dostum benim de 513-516 arası şahsen mezun bile düşünüyorum. Sana çapa gelir inşallah bana da inşallah ege

Bana sorarsan sana ege rahat gelir kardeşim hadi ho.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AliiBaba07 A kullanıcısına yanıt
    Bu ne kindir böyle.
  • Cerrahpaşa şu an yeni kurulmuş üniversite statüsünde.Evet hocaları yerli yerinde duruyor eğitimi konusunda hiç bir değişiklik olmaz bence yeri de şuan için değişmeyecek gibi.Ancak kağıt üzerinde yeni kurulmuş bir fakülte statüsünde.Mademki hiç bir değişiklik olmayacak neden koptu onca yaygara.Çünkü tüm yukarıdakilere ancak "gibi" diyebiliyor herkes.Çünkü yetkililerin ne planladığı adam akıllı bilinmiyor.
    "götümün kenarına" göre de cerrahpaşanın akreditasyonu yeni üniversite kurulduktan itibaren yok-ha çok da sıkıntı olmaz bu akreditasyon işleri lisans öğrencisine öyle pek etki etmez sanıyorum,belki yurt dışı staj için uğraştırırlar onda da sıkıntı olmaz bence-
    yine "götümün kenarına" göre son duruma göre şu önümüzdeki yıllarda istanbul tıp hasdal tarafına,cerrahpaşa tıp da silivri tarafına gidecek gibi gözüküyor.Şu an ki yerler için cerrahpaşanın kampüsü yeni kurulan üniveritenin ana kampüsü olacak gibi çapanın yeri de rezidans olacak gibi.
    Götümün kenarının kulağı iyidir bu arada.
    Siz canınızı sıkmayın ama iki okula da sonuçta yer değişikliği dışında hiçbir şey olmaz.Eğitim kadrosu hasta çeşitliliği vs. eğitim açısından hiçbir değişiklik olmaz.Şu an ki tus puanlarına vs. bakarsanız asistanlar bile takmıyor bunları,yazın geçin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.