|
Bildirim
|
Ne hacettepeliyim ne de cerrahpaşalı
T*pçı da değilim Böyle bir kutuplaşma olduğunu bilmiyordum Aman tanrım ne de komikmiş Müthiş komikliklerini ekşi sözlükte yap belki prim veren olur orada Attığın sayfa İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesine ait bir akreditasyondan bahsediyor Olası bir üniversite değişikliğinde neler olacağından bahsetmiyor 5 sene sonra istanbul üniversitesinde tek tıp fakültesi varken de konuşalım bunları Bir de onlomoyorson oroloson domoktor demiş 2 tıp fakültesinin sidik yarışını bilmiyorum diye hacettepe öğrencisi oldum iyi mi |
cerrahpaşa istanbul üniversitesinden ayrılıyor
akreditasyonları ve ulaslarası anlaşmaları iptal olmuş oluyor okulun arazisi katarlılara satılmış deniyor okulun taşınması çok olası (ablam cerrahpaşada son sınıf oradan biliyorum) |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lax Guy -- 16 Temmuz 2018; 12:41:2 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lax Guy -- 16 Temmuz 2018; 13:17:56 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wubba Lubba Dub Dub -- 16 Temmuz 2018; 13:30:45 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doktor ReisBey -- 16 Temmuz 2018; 14:0:54 > |
|
|
|
|
|