Şimdi Ara

Çapa tıp gelir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
4.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allahtan bir mani olmazsa yerleştirme sınavla puanım 516-514 sizce çapa tr tıp ihtimali var mıdır ?

• Ne hacettepeliyim ne de cerrahpaşalı

T*pçı da değilim

Böyle bir kutuplaşma olduğunu bilmiyordum
    Aman tanrım ne de komikmiş

Müthiş komikliklerini ekşi sözlükte yap belki prim veren olur orada

Attığın sayfa İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesine ait bir akreditasyondan bahsediyor

Olası bir üniversite değişikliğinde neler olacağından bahsetmiyor

5 sene sonra istanbul üniversitesinde tek tıp fakültesi varken de konuşalım bunları

Bir de onlomoyorson oroloson domoktor demiş

2 tıp fakültesinin sidik yarışını bilmiyorum diye hacettepe öğrencisi oldum iyi mi
  • Sınava gşrmediğim için sıralamaların nasıl olacağını bilmiyorum ama

Çapa bu sene baya iyi yükselicek cerrahpaşanın durumu yüzünden
  • Hocam peki cerrahpaşanın puanlar nolur ?
  • Wubba Lubba Dub Dub kullanıcısına yanıt
    Hocam cerrahpaşanın ne durumu var cahilimde biraz oraya gitme ihtimalim vat biraz açarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.O.R.J.P

Hocam cerrahpaşanın ne durumu var cahilimde biraz oraya gitme ihtimalim vat biraz açarmısınız
    böldüler
  • S.O.R.J.P kullanıcısına yanıt
    cerrahpaşa istanbul üniversitesinden ayrılıyor

akreditasyonları ve ulaslarası anlaşmaları iptal olmuş oluyor

okulun arazisi katarlılara satılmış deniyor

okulun taşınması çok olası

(ablam cerrahpaşada son sınıf oradan biliyorum)
    okulun taşınması söz konusu değil yerinde yenileniyor internet sitesinde gerekli bilgileri bulabilirsin. akreditasyon konusunda ise zaten hali hazırda okul akredite ve akreditasyonun yenilenmesi de aynen devam ediyor son olayların bu konuda etkisi olmadı
  • Konu sahibi içinde çap tıp zor görünüyor ege marmara falan bak
  • hocam aynıyız benim de puan aynı çapa istiyorum bakalım
    Gizli h*cettepeli seni.

http://www.ctf.edu.tr/egitim_ogretim/aday_ogrenci.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lax Guy -- 16 Temmuz 2018; 12:41:2 >
  • Lax Guy kullanıcısına yanıt
    Politik mücadelesini sonuna kadar sürdürme kararı alan fakülte gelecek yıllar içinde üniversitemiz değişebilir diyemez değil mi

Her ne kadar karşı olsam da cerrahpaşayı ayırıcaklar ilerleyen dönemde

Hacettepeli değilim ve gösterdiğiniz hiçbir şey söylediklerimi de yalanlar vaziyette değil

Yarın öbür meslektaşım diyeceğin doktor hakları için yan yana geliceğin insanların üniversitelerine aşşağılarcasına söyleyen bir hipokritin hastası olmak zorunda kalmayız umarım.

Araştırırsanız eski girilerime ablamın cerrahpaşada okuduğunu daha önce de yazmıştım
    1 sene önceden sırf cerrahpaşayı kötülemek için böyle bir sistemli yalan söyleyeceğimi düşünmüyorsun herhalde.

Benim bir önceki mesajımda anlatmak istediğim cerrahpaşanın politik bir konu haline getirilmesi ve öğrenciler tarafından çekince olacağı için puanının düşeceğiydi

evet hipokritim kardeşim, türkiye şartları öyle gerektiriyor kusura bakma, hipokrit olmayan doktoru tercih edebilirsin bulabilirsen, devlet böyle bir imkan sağlamış. dezenformasyona neden oluyorsun, olma. attığım sayfada tüm söylediklerinin cevapları mevcut.

not: h*cettepelilerin cerrahpaşa hakkındaki görüşlerini herkes bilir, bu espriyi anlayamıyorsan ve tetikleniyorsan oralısın demektir. veya social justice warriorsun lol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lax Guy -- 16 Temmuz 2018; 13:17:56 >
  • There and Back Again T kullanıcısına yanıt
    Valla hocam cerrahpaşa çapa falan başlayıp doğuya doğru yardırcam ben ne gelirse :d
  • Lax Guy kullanıcısına yanıt
    Ne hacettepeliyim ne de cerrahpaşalı

T*pçı da değilim

Böyle bir kutuplaşma olduğunu bilmiyordum
    Aman tanrım ne de komikmiş

Müthiş komikliklerini ekşi sözlükte yap belki prim veren olur orada

Attığın sayfa İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesine ait bir akreditasyondan bahsediyor

Olası bir üniversite değişikliğinde neler olacağından bahsetmiyor

5 sene sonra istanbul üniversitesinde tek tıp fakültesi varken de konuşalım bunları

Bir de onlomoyorson oroloson domoktor demiş

2 tıp fakültesinin sidik yarışını bilmiyorum diye hacettepe öğrencisi oldum iyi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wubba Lubba Dub Dub -- 16 Temmuz 2018; 13:30:45 >
  • Gelmesi halinde bana ulaşırsan okul/yurt hakkında yardımcı olabilirim.

instagram/sinavyo veya sinavyo.com'dan ulaşabilirsin.

Not: Cerrahğaşa'nında Çapa'nında akreditasyonunda bir sorun yok aynen devam ediyor.Detaylı bilgiyi internet sitesinin öğrenci işleri sayfasından edinebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doktor ReisBey -- 16 Temmuz 2018; 14:0:54 >
  • Gelmesi im-kan-sız!
  • Doktor ReisBey kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam
  • Wubba Lubba dub dubun dediği gibi olursa bence de imkansız
  • Kardeşim de yaklaşık bir puan bekliyor acaba kaçla kapatır tahmininiz.
  • ktnu99 K kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgilendirme yapmayalım.Okul ayrıldıktan itibaren akreditasyonu falan kalmayacak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.