Şimdi Ara

Çapa tıp vs Ankara tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisinin arasında kaldım. Malatyada yaşıyorum. Sizin öneriniz hangisi? Hem eğitim hem zorluk hem yurt olanakları açısından. Burs pek sorun olmaz gibi yani masraflar da önemli ama o ikinci planda. Nereyi yazardınız? Hangisinde yurtlara yerleşmek daha kolay?

• Hocam ben yardımcı olabilirim ikisi hakkında da bilgim var ama yurtlar hakkında yok malesef

• çapa
  • Hocam eğitim kalitesi imkanlar vesaire hiçbir bilgim yok ama çapa isminin bir marka değeri var. Çapa mezunuyum demek Ankara'dan daha iyi bence
  • Bence şehir seçin iki üni aynı kalitede, istanbulu ve ankarayı araştırın hangisinde öğrenci olmak kafanıza yatarsa orayı seçin
  • Ankara tıp adını çok duymadım ama Hacettepe tıp ve Çapa tıp'ın ne kadar muhteşem olduğu hakkında bir sürü şey duydum.
  • 2 gün önce çapa tıpa gittim. binası son derece eski, yıkılmaya yüz tutmuş. bulunduğu semt son derece kötü bir konumda çoğunluk göçmen. genelde nasıl olsa adı var iyi öğrenciler gelir denen, 50-100 yıl önceki öğrencilerinin başarısı dışında fazla başarılarını anlatmayan bir fakülteydi. ailecek pek beğenmedik, gitmeden önce ankara tıp ing in üstündeydi, aşağısına aldım. buradakilerin pek bilgisi yok gibi, sağda solda duyulanı yazıyorlar. ankara tıp son yıllarda ivme kazanmış bir tıp akademisi. çapa tıp okumuş doçent akrabamla bile konuştum. eski hocaları kalmadı, dağıttılar dedi. olumlu anlatmadı. tüm bunlar beni uzaklaştırdı

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

neden hocam? diğer konuya çapa tıp hiç önerilmiyor diye yorum yapmışsınız. ankara tıpa kontenjan mı açıyorsunuz   

• Up pls
  • ben olsam ankara yazardım çapa eskisi gibi değilmiş diye duydum ama ikiside üzmez diye düşünüyorum

• ege
  • Ankara
  • Yurt olayında ankarada sıkıntı yokmuş yurt çıkmazsa mansur başkan otele falan yerleştiriyormuş sanırım hem forumdan hem de dışarıdan duydum ankara çapa olayında da benim sıralama 3043 ikisinin de tr tutuyor muhtemelen ama benim listemde çapa yok yani ankara diyorum
  • Squewewe S kullanıcısına yanıt

Açılmıyor

• Niçeağladığındaa N kullanıcısına yanıt
    Değiştirdim yine açılmazsa link otomatik değişiyordur

Edit: link kendisi değişiyor. Yaralıpanda hocam da video paylaşmıştı onunki de böyle oldu forumsal sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squewewe -- 4 Ağustos 2022; 21:0:1 >
  • Squewewe S kullanıcısına yanıt

Tamam açtım ben bi şekilde. Merak eden arkadaşlar için: çapanın yüksek deprem riskli dökülen binası ve rektörün asla öğremcileri sklememesi konulu bir video.. ankara diyor kısaca

• çapanın yeni yerleşkesi açılacakmış hasdal diye. belki bize ucundan yetişir ama ilerleyen dönemlerde genel anlamda tek sıkıntısı binaları olan çapanın tekrar atak yapabileceğini düşünmeye başladım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.