< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
çapa tıp yazdım mutsuzum (2. sayfa)
-
-
derma sanki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
deri ve zuhrevi hastaliklari mi oluyor
Bakkal bile CENG yaz diyorsa oradan kaçacan, borsa gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim bşr akraba aile hekimi,
Onunla konuştum, çok ama çok rahatmış. Ama TUS puanı da baya yüksekmiş.
Ha daha iyi bölümler olur mu bilemedim. Ama ben cerrahi ye gitmeyi düşünüyorum. O olmadı, laboratuvar.
Öyle insan derdi çekecek bir ruh halim olmayacak, belli
Hocam lab en iyisi bilimsel makale yaz labda rahat rahat takıl 55k-60k maaş sözleşmeli olursan daha da fazlası örnek biyokimya uzmanı
Işte bu tür avantajları var tıbbın.
Aişe hekimi de, benzer bir işi var. Sanırım aile hekimi de bir rütbe vardı. Odanda oturup, sadece haftada birkaç belgeye imza atıyorsun.
Awq sanane desen, bak ben simdi sinava gitsem 1.olsam gene ceng yazmam boş bununla beraber yan dallari mat muh yazilim vs. bunlarda ayni. Turkiyede universite olmadigini da dahil edersek; bunu yalnizca ben degil pek cok alaninda uzman kiside soyluyor. Neyse konu o degil ozetle turkiyede okunacak tek bölüm tıp fakultesi. Yazilim ve dilleri ogrenmek icin universite okumaya gerek de yok internetde pek cok proje var egitim var al birkacini, github gibi sitelerde kendi reklamini yap, projelere gonullu ol zaten bir seyler olmaya basliyor bitti ama sen hekim olacaksin boş vakitlerinde hobi olarak ugrasabilirsin ben hobi olarak ugrasiyorum ama sıkıcı yani bana göre değil. Milletin ne soyledigi de seni etkilemesin.
Oha
Akrabalarınız sizinle konuşuyor mu
Yatay geçiş go brrrrrrr
yes sir
Benim dayıma da 1995’te o zamanın trendi Mat öğretmenliği yazdırmış çevre. Şimdi Anadolu Lisesi’nde takılıyor zamanında puanım tıpa yetiyordu ben matçı oldum diye
İşini iyi yap
Sevdiğin işi yap
Para şan şöhret kaçınılmaz
maaşlqri nasil hocam ailenin
kendine gel silkelen kulak asma kimseye inan kendi yolun her zmaan en iyisidir
Kariyer tercihi gerçekten önemli bir konu ve kararsız olmanız anlaşılabilir, yanlış tercih yaptım da tüm hayatımı bu meslekte mi geçireceğim korkusu sarabilir her yanınızı? Ancak unutmamak lazım yazılıma uygun musunuz değil misiniz? Çoğu kişinin mesleğinin sadece güzel yanlarını sosyal medyada göstermesi bu konuda yanlış bir önyargı gelişmesine sebep olabilir.
Aslında yatay geçiş imkanınız var, ancak bunu kullanmadan önce sizin yerinizde olsam 3 aylık yazılım öğrenme aşamasına girerdim. O sırada en azından ne yapacağınızı ve sürekli değişen koşullarda sürekli çalışma ve uyum sağlamaya uygun musunuz? Kendinizi en iyi bu şekilde deneyimleyerek anlarsınız. Evet başta heyecanın getirdiği olumsuzlukları görmezden gelme durumu olacaktır anca 3 ayın sonunda hala hevesle öğrenmeye ve merak etmeye devam ediyorsanız o zaman daha ciddi yatay geçişi düşünebilirsiniz.
Hocam biyokimya iğrenç bir şey değil mi?
Tam öyle değil hocam söyleme bakmayın hala içten içe derin bı saygı var halkın genelinde ki olması da gerek prestiji asla düşmez bence
Hocam orada ironi yaptım zaten
Hangi anlamda iğrenç hocam
harbiden biyokimya ve biyofizikten nefret ediyorum
Farma daha nefret edilesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X