Şimdi Ara

Cape Town da dil eğitimine giden varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
8.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cape town da ingilizce dil eğitimine gitmek istiyorum 9 aylık daha önce giden varmı ingilizce geliştirmek için idealmi nasıl biyer

• quote:

Orijinalden alıntı: memol94

Arkadaşlar cape town da ingilizce dil eğitimine gitmek istiyorum 9 aylık daha önce giden varmı ingilizce geliştirmek için idealmi nasıl biyer

Merhaba detaylı bilgi için buraya bakabilirsin. Aklındaki soruları yanıtlayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: José

quote:

Arkadaşlar cape town da ingilizce dil eğitimine gitmek istiyorum 9 aylık daha önce giden varmı ingilizce geliştirmek için idealmi nasıl biyer

Merhaba detaylı bilgi için buraya bakabilirsin. Aklındaki soruları yanıtlayabilirim.

bende Türk hava kurumu üniversitesinde okuyorum mail adresim sayinmete@me.com bana e-mail atabilirmisin bu konu hakkında bazı sorularım var yardımcı olursan çok sevinirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: José

quote:

bende Türk hava kurumu üniversitesinde okuyorum mail adresim sayinmete@me.com bana e-mail atabilirmisin bu konu hakkında bazı sorularım var yardımcı olursan çok sevinirim

E maili kontrol edebilirsin.

• güney afrika iyidir iki ay kaldım. tl den 5 kat daha değeri düsük bir para birimi var ama dil kursları dolarla çalışıyor. güvenlik sorunu olan bir ülke.
  • güney afrikaya gidenler dikkatli olun bence. Suç oranı çok yüksek üç kişiden biri aids li. Hava kararınca sokağa çıkmak cesaret ister. Şarap parasına kafa kesen adamlar var. Korkutmak gibi olmasın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetgirgin M kullanıcısına yanıt
    mehmet bey merhaba.guney afrikaya 1 ay vizesiz gidip orada 6 aylik vize alabilirmiyiz
  • abdullahmursel A kullanıcısına yanıt
    merhaba abdullah bey.turkiyeden 1 aylik vizesiz cape towna gidip oradan 6 aylik ogrenci vizesi alinabiliyormu? @abdullahmursel
  • ilyas3449 İ kullanıcısına yanıt
    merhaba.ilyas bey sizin oldugunuz bolge neresi .bende vizesiz oraya gelip 1 ay kalirim ortami gorurum ,okul ve ev ayarlarimm sonra 6 aylik ogrenci vizessine basvururum diyorum.sizce bu mumkunmu.son kanunlarda bi degisiklik oldumu bilginiz varmi.son bir soru sizce orada kurs ve aile yani konaklama ve harcama fiyatlari nasil,bilgi verebilirmisiniz.belki cayi ismarlarim size.bende istanbulda yasiyorum.gercekten yardima ihtiyac var
  • fikirbeyan F kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Şu an vize durumları çok karışık. Güney Afrika Hükümeti köklü değişiklikler yaptı vize kurallarında. Size tavsiyem Vizenizi burada alıp öyle gitmeniz. Yeni yasalara göre vize uzatılamıyor veya degiştirilemez gibi kurallar koya biliyorlar vizelerin üzerlerine. Ayrıca orada vize işlemleri çok uzun sürebiliyor.

Note:

Lütfen Yasal olmayan hiç bir yola başvurmayın!

Teşekkürler
    Saygılar
  • fikirbeyan F kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardesim

Guney Afrikaya 1 aylik turist vizesi ile gelip burdan ogrenci vizesi alma sansiniz yok, su sekilde bir secenek var 30 gunluk turist vizesi ile geldiginizde vizenizin bitmesine 1 hafta kala 3 aylik periyotlarda toplam 6 aylik turist vizesini basvuruda bulunmak kanuni hakkiniz,ve burdaki dil okullari turist vizesi ile egitimi kabul ediyor....
    Eger 30 gunluk turist vizesi ile gelecek olursaniz burdaki 6 aylik turist vizenizi basvurma konusunda gereken yardimi size saglayabiliriz....

Saygilar....
  • abdullahmursel A kullanıcısına yanıt
    merhaba

six cape townda mi yasiyorsunuz?kurs fiyatlari ve konaklama hakkinda bilginiz varmi
  • Herkeze Dünyanın En Güzel Şehri Cape Town`dan Merhabalar.

Ben Matt ,Cape Town, Güney Afrika`da Yaşıyan Bir Türk Vatandaşıyım. Öğrenci Olarak Geldiğim Bu Güzel Şehir`e Aşık Oldum vede Yerleştim.

Sizlere Bu Mesajı Yazmamın Amacı Son Zamanlarda Gelen Pek Çok Türk Arkadaşımız Burada Farklı Sorunlar Yaşamaktadırlar : Vize, Konaklama, Ulaşım vb.

Bizlerde Burada Truzimle İlgilendiğimiz için Pek Çok Kişi Bizleri Tanır Vede Bu Yüzden Çogu Zaman Bu Arkadaşları Bizlere Yönlendiriyorlar.

Fakat, Turkiye`den Ayrılmadan Önce Yapılması Gereken Bazı Resmi İşlerinizi Burada Yapmanız İmkansız Olabiliyor. Böyle Bir Durumda Pek Çok Arkadaşımız Burada Magdur Olmaktadır.

Bu Yüzden Lütfen Bir Sorunuz Olursa Bizlere Çekinmeden Yazabilirsiniz. Bunun İçin Sizlerden Hiç bir Şekilde Ücret Talep Edilmeyecetir.

Amacımız Türkiye``den Cape Town`a ( İngilizce Dil Eğitimi , Geziler, Staj , Üniversite Eğitimi vb. Sebeplerden Dolayı Gelecek Vatandaşlarımıza Her Konuda Yardımcı Olmak İsteriz.

Sevgiler & Saygılar

Michele FARMER & Matt

E-mail : capetowniafrica@gmail.com

Cape Town GSM : + 27 72 969 3844

Turkiye GSM: + 90 544 572 7269 ( Whatsapp Uyumlu)

• Dünyanın En Güzel Şehirlerinden Biri Olan Cape Town`dan Merhabalar!

İngiltere Kanada Amerika Avustralya gibi vize sorunu ve tabii eğitim maliyetlerinin yüksekliğini düşündüğünüzde Cape Town çok avantajlı kalıyor ayrıca iki okyanusun birleştiği Ümit Burnu olarak bildiğimiz Cape Point penguenler Table Mountain üzüm bağları göç eden balinalar ve daha bir çok doğal güzelliği görüp yaşayabileceğiniz güzel bir şehir.

Ayrıca Cape Town`a ayak bastığınızdan itibaren ayrılıncaya kadar sizlerle ilgilenecek bir Rehberiniz var. Michele kısaca Mich diyebilirsiniz Biz kendisini daha çok Mich diye çağırıyoruz! Mich, Cape Town Asıllı bir Öğretmenimiz Türkiyede İngilizce Öğretmenliği Yapmıştır. Bundan dolayı Türkiyeyi,Türk Kültürünü vede Cape Town`u çok iyi derecede iyi bilen Değerli bir Hanım efendidir.

Şimdi Cape Town`daki Evini Türkiye`den Gelecek Olan Değerli Ziyaretçilerine Açtı.

Cape Town`a İngilizce Eğitimi,Gezi Turları,Sertifika Proğramlarına hatta Staj amaçlı gelmek isterseniz bizlerle çekinmeden iletişime geçebilirsiniz.Sevgiler & Saygılar

Michele & Matt

Cape Town GSM : + 27 82 457 7775 (Whatsapp uyumlu) Mich

Turkiye GSM: + 90 544 572 7269 ( Whatsapp Uyumlu) Matt

Facebook Addresimiz: Facebook arama Motoruna capetowniafrica@gmail.com yazın direk bizim Facebook sayfamıza yönlendirileceksiniz.

Cape Town da dil eğitimine giden varmı? Cape Town da dil eğitimine giden varmı?

• Artık Sizinde Bir Eviniz VAR Cape Town`da :)

Michele Farmer, Cape Town``lu bir İngilizce Öğretmeni Şimdi Cape Town`daki Evini Türkiye`den Gelecek Olan Siz Değerli Ziyaretçilerine Açtı.

Cape Town`a İngilizce Eğitimi,Gezi Turları,Sertifika Proğramlarına hatta Staj amaçlı gelmek isterseniz bizlerle çekinmeden iletişime geçebilirsiniz.

Sevgiler & Saygılar

Michele & Matt

Facebook Addresimiz: Facebook arama Motoruna capetowniafrica@gmail.com yazın direk bizim Facebook sayfamıza yönlendirileceksiniz.

Cape Town da dil eğitimine giden varmı? Cape Town da dil eğitimine giden varmı? Cape Town da dil eğitimine giden varmı? Cape Town da dil eğitimine giden varmı? Cape Town da dil eğitimine giden varmı? Cape Town da dil eğitimine giden varmı? Cape Town da dil eğitimine giden varmı? Cape Town da dil eğitimine giden varmı?

• Cape Town'dan Sevgiler & Saygilar. Gelin Cape Town'da Misafirimiz Olun. Turkiyeden Gelecek Olan Misafirlerimizi, Ogrenci Arkadaslarimiza Her Konuda Yardimci Oluyoruz.

•  Cape Town da dil eğitimine giden varmı?

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/23913

Cape Town da dil eğitimine giden varmı?1

Cape Town da dil eğitimine giden varmı?9

Cape Town da dil eğitimine giden varmı?/5cdb653f-e6b1-4aa7-bdaa-8d8ed4b9a3d9.jpg[/simage]

• Tekrar Cape Town`dan Herkeze Merhabalar!

Adım Michele, bir Güney Afrika Vatandaşıyım fakat Turkiyeyi vede Türk Kültürünü tanıyan biriyim.

Turkiye`de bir sene gibi yaşadım vede İngilizce öğretmenlği yaptım. Ülkeme döndükten sonrada Turkiyeden gelecek olan misafirleri evimde ağırlıyorum.

İngilizce Dil eğitimi, Staj, Gönüllü sosyal projelerde çalışacak olan arkadaşlara ve özelliklide Cape Town`a gezi amaçlı gelmek isteyen kişilere Konaklama kısmında vede ülkem hakkında elimden geldiğince sizlere bilgivermeye çalışacağım.

Geçen Hafta Turkiyeden gelen iş adamı Bahattin beyi 1 hafta evimizde Cape Town``da ağırladık.

Cape Point ( Ümit Burnunu) Penguenleri,Fok Adasını, Table Mountain (Masadağını) Botanik bahçeleri, ünlü Balk restauranlarını,vede Safari yaptık . Sizlerle burada bir kaç resim paylaşacağım.

Sorunuz olursa bana veya Turkiyede Bulunan arkadaşım Matt`e sorabilirsiniz!

Bizsiz sakın Cape Town planı yapmayın! :)

Saygılar

Micheel / Matt

•  Cape Town da dil eğitimine giden varmı?[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2391319/e8377cb0-bfa1-4fe5-9d0b-5f6f838795c7.jpg[/simage Cape Town da dil eğitimine giden varmı? Cape Town da dil eğitimine giden varmı? Cape Town da dil eğitimine giden varmı? Cape Town da dil eğitimine giden varmı? Cape Town da dil eğitimine giden varmı?

•  Cape Town da dil eğitimine giden varmı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.