Herkese merhaba arkadaşlar, Öncelikle bu benim ilk motorum olacak ve ehliyeti de yeni alacağım. Yaşım 26 ve A2 ehliyet alıcam çünkü A ehliyet için eksra masraf yapmaya gerek yok o cc de motora hemen cıkacagımı dusunmuyorum :) İnternetten araştırmalarım sonunda bazı motorlar gözüme çarptı. F/p diyecebileceğimiz ve yeni başlayanlar için önerilen motorlar olarak ; Cappucino 125 17.500 ₺ https://www.motogarage52.com/arora-cappucino-125-cc-urun200.html Rks wildcat 125 17.722 ₺ https://www.rksmotor.com.tr/home.html Bu iki motor hoşuma gitti. Bir tanesi klasik yapıda bir scooter vespa tarzı. Diğeri de daha sportif bir scooter . RKS yi önden biraz far yapısı R25 e benzettim. İkinci el alma taraftarı pek değilim bu nedenle 0 bakıyorum. Motoru kullanma amacım öncelikle işim karşı tarafta olduğu için işe motorla gidip gelmek. İş-Ev arası 10km bir yol. Her iki motor hakkında kullanan yada benden daha iyi bilgisi olan arkadaşlar burda eminim vardır. Eksileri ve artılarıyla bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRugged -- 30 Ağustos 2021; 17:12:37 > |
Cappucino 125 ve RKS Wildcat 125: Karşılaştırmalı Bir İnceleme
125 cc motosiklet pazarında, Cappucino 125 ve RKS Wildcat 125, popüler iki seçenektir. Bu inceleme, her iki motosikleti özelliklerine, performanslarına ve kullanıcı yorumlarına göre karşılaştırarak sana bilinçli bir karar vermene yardımcı olmayı amaçlamaktadır.
Özellikler
Cappucino 125, klasik bir step-through çerçeveye sahipken, RKS Wildcat 125, daha agresif ve sportif bir görünüm sunan naked bir motosiklettir. Her iki motosiklette de dijital gösterge panelleri, LED farlar ve disk frenler bulunmaktadır.
Performans
Performans açısından, Wildcat 125, Cappucino 125'e göre daha güçlü bir motora sahiptir. Bu, daha yüksek hızlar ve daha iyi hızlanma sağlar. Bununla birlikte, Cappucino 125'in yakıt verimliliği daha yüksektir ve daha düşük yakıt tüketimi sunar.
Kullanıcı Yorumları
RKS Wildcat 125 kullanıcıları, genellikle motosikletin çevikliği, performansı ve agresif stilinden övgüyle bahsederler. Ancak, bazı kullanıcılar yüksek hızlarda rüzgar korumasının yetersizliğinden şikayet etmişlerdir.
Öte yandan, Cappucino 125 kullanıcıları, motosikletin pratikliğini, düşük yakıt tüketimini ve kolay kullanımını takdir ederler. Ancak, bazıları motorun düşük gücünden dolayı hayal kırıklığına uğramıştır.
Sonuç
Cappucino 125 ve RKS Wildcat 125, farklı ihtiyaçlara ve tercihlere hitap eden iki farklı 125 cc motosiklettir. Cappucino 125, günlük kullanım ve düşük yakıt tüketimi için pratik bir seçimdir. RKS Wildcat 125 ise daha yüksek performans ve agresif stil arayanlar için idealdir.