Selam arkadaşlar yeni açığım link portalına karşılıksız link alıyorum Pr : 0 ancak Backink iniz artabilir. Ayrıca Seçtiğiniz kelimede bir üst sıraya çıkabilirsiniz
Ben Sana varsak.varsakli.com dan link verecem sende bana Sitenden varsakli.com a vereceksin bu daha iyi neden mi ? Çünkü ben sana Karşılıksız Link veriyorum görüncem sende bana karşılıksız veriyor Gözükceksin 100 tane karşılıklı link yapacağına 10 tane bundan yap aynı anlaşılmıştır umarım
ikiside sıfır gözüküyor adamım çapraz link farklı bir olay çapraz link için üç tane değil dort tane siteye ihtiyac vardır.çaprazlayabilmemiz için
Benim bildiğime Göre de 3 Yeterlidir.
Örneğin:
ben varsak.varsakli.com dan vereceğim size sizde bana sitenizden varsakli.com a verceksiniz. şimdi google bakacak varsakli.com a verilmiş karşılıksız varsak.varsakli.com a bakacak size verilen link karşılıksız o zaman biraz daha değer verecek bu kadar basit.
a kişinin pr 3 ve pr 1 siteleri var b kişinin pr 3 ve pr 1 siteleri var
a kişisinin pr 1 siteside b kişisinin pr 3 sitesine link verir b kişisinin pr 1 siteside a kişisinin pr 3 sitesine link verir.
bu olay çaprazlama link değişimidir.
senin yaptığınada link turu diyelim. pr sıfırdan yuksek olana hiç bi etki yapmazki.
a kişinin pr 3 ve pr 1 siteleri var b kişinin pr 3 ve pr 1 siteleri var
a kişisinin pr 1 siteside b kişisinin pr 3 sitesine link verir b kişisinin pr 1 siteside a kişisinin pr 3 sitesine link verir.
bu olay çaprazlama link değişimidir.
senin yaptığınada link turu diyelim. pr sıfırdan yuksek olana hiç bi etki yapmazki.
umarım şimdi anlatabilmişimdir.
senin olayada link turu diyelim yada kısırdöngü
pr olayını kapamadım hala ya ..host işindeyim ama sitelerin bu tür olaylarını bilmiorum pek..yanlış anlama dalga geçtiğimden değil gerçekten bilmiorum iyi anlamda..
Boşverin o zaman Herkese Karşılıksız Link veriyorum İsteyede Ekler Sitesine benim Siteyi farketmez
İsteyen Herkese Karşılıksız Link veriyorum İsteyen kendi sitesine varsakli.com u ekler isteyen eklemez Ben size Karşılıksız varsak.varsakli.com dan link veriyorum herkes kaydını yapsın
Arkadaşlar Makinalarda Yapılan Çalışma nedeniyle Sitelerim Bu gün Kapalı Yarından itibaren eklemelere başlayabilirsiniz.
Teşekkürler
Dostluk Kazansın Karşılıksız Bedava Link
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme