Şimdi Ara

Captain Black'i nasıl bilirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bi paket Cherise olanından aldım vişneli sanırım. Henüz içmeye fırsatım olmadı nasıldır içen varsa yorumları merak ediyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Captain Black: Bilmeniz Gereken Her Şey

Captain Black sigaraları, dünyanın en popüler tütün ürünlerinden biridir. Çeşitli tat ve aromalarıyla bilinirler ve keyifli bir sigara deneyimi sunarlar.

Captain Black Çeşitleri

Captain Black, aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli çeşitlere sahiptir. En popüler çeşitleri şunlardır:

• Captain Black Original: Klasik bir tütün karışımı, zengin ve tam aromalı.
    • Captain Black Cherry: Kiraz aromalı bir çeşit, tatlı ve meyveli bir tada sahip.
    • Captain Black Blue: Tütün, vanilya ve vişne aromalarını harmanlayan eşsiz bir karışım.
    • Captain Black Gold: Hafif aromalı, altın renkli bir sigara, daha hafif bir tat arayanlar için ideal.

Captain Black Sigaraları Seçimi

Kişisel tercihlerinize en uygun Captain Black çeşidini seçmek önemlidir. Eğer zengin ve tam bir aroma arıyorsanız, Captain Black Original doğru seçim olacaktır. Meyveli bir tat tercih ediyorsanız, Captain Black Cherry veya Captain Black Blue iyi seçenekler olabilir. Daha hafif bir sigara arayışındaysanız, Captain Black Gold'u deneyebilirsiniz.

Captain Black Yorumları

Captain Black sigaraları, lezzetleri ve kalitesi için genellikle olumlu yorumlar alır. Captain Black Cherise, tatlı aroması ve yumuşak içimi nedeniyle övgüyle karşılanırken, Captain Black Blue, benzersiz lezzet kombinasyonu için takdir edilmektedir.

Captain Black En İyisi Hangisi?

En iyi Captain Black çeşidi, kişisel tercihlerinize bağlıdır. Ancak, zengin ve klasik bir tütün deneyimi istiyorsanız Captain Black Original mükemmel bir seçimdir. Daha meyveli ve aromatik bir seçenek için Captain Black Cherry veya Captain Black Blue'yu deneyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yazık etmişsin şahsen ben pek beğenmedim be kardeşim ilk içişlerde güzel ama bildiğin kimyasal bence yani hoş değil onu alcağina bi paket marlboro red alsaydin daha iyiydi :/
  • Aynen vişneli olanlarda kimyasal bir tat var ama dark crema olanı efsane bir sigaradır hem zor biter hem serttir hem de tadı güzeldir bir dahakine dark crema al takıl

• quote:

Orijinalden alıntı: celaldk

Aynen vişneli olanlarda kimyasal bir tat var ama dark crema olanı efsane bir sigaradır hem zor biter hem serttir hem de tadı güzeldir bir dahakine dark crema al takıl

Anladım hocam internetten sipariş verdim aslında dark crema istemiştim cherise katalogda yoktu bile ama cherise göndermişler. Çok muhim değil denemiş olurum. Bu arada hafif mentollü arıyorum, parliament aqua biraz ağır geliyor ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patlama Adam -- 9 Nisan 2014; 17:08:38 >
  • Patlama Adam P kullanıcısına yanıt
    Parliament ağır geliyorsa captain black hatalı seçim bence. Marlbora black ice yada djarum menthol al . Djarum menthol tam keyif sigarası hemde keser sigara iştahını

• quote:

Parliament ağır geliyorsa captain black hatalı seçim bence. Marlbora black ice yada djarum menthol al . Djarum menthol tam keyif sigarası hemde keser sigara iştahını

Ağır derken yani mentolü çok yoğun yoksa tütününde sıkıntı yok her zaman en iyisi . Djarum Menthol orjinal bulmak çok zor var mı bildiğiniz yerler?

• yav nerden alıyorsunuz captain black'i?
  • Abilerim içmeyin, yapmayın etmeyin... :,(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

yav nerden alıyorsunuz captain black'i?

Ben internetten aldım baya iyi bir site bi kaç kez alışveriş yapmışlığım var, isterseniz pm den vereyim adresi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Patlama Adam

quote:

Ben internetten aldım baya iyi bir site bi kaç kez alışveriş yapmışlığım var, isterseniz pm den vereyim adresi...

valla iyi olur birader...
  • Bana kalırsa has tütün en iyisi

• Lise sonda çok içerdik bir gün dersin başlamasına 5 dakika var canımız kaptan çekti yaktık birer tane 3 dakikada asıla abana içtik. Derste arkadaşında benimde eller yere değiyor nasıl yamulmuşuz düz durmak mümkün değil. Bir dahada kaptan içmedim ağır sigara tamamda nikotinin öyle bir etkisi olmaması lazım belki karıştırılmış çakma kaptandı bilmiyorum aldığın yere dikkat etmek lazım.
  • hangi ulkenin sigarasi bu

• PM atarmisin banada

• quote:

Orijinalden alıntı: BodyBuilder88

quote:

quote:

PM alabilir miyim bende:)

Bende alsam bi pm

• Patlama Adam P kullanıcısına yanıt
    pm please
  • Çikolatalı bilirim

Şaka bir yana yakınca dudaklarından çikolata tadı bırakır duman çektikten sonra dudaklarını yalayıp çikolata tadı aldığın sigaradır.Diğer sigaralara göre bitmesi daha uzun sürüyor ve kesinlikle ağır bir sigara değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 19 Ekim 2014; 12:36:11 >
  • quote:

quote:

Aynen vişneli olanlarda kimyasal bir tat var ama dark crema olanı efsane bir sigaradır hem zor biter hem serttir hem de tadı güzeldir bir dahakine dark crema al takıl

Anladım hocam internetten sipariş verdim aslında dark crema istemiştim cherise katalogda yoktu bile ama cherise göndermişler. Çok muhim değil denemiş olurum. Bu arada hafif mentollü arıyorum, parliament aqua biraz ağır geliyor ne önerirsiniz?

Parliament aqua ağır geliyorsa sigara içme hocam ciddiyim en tatlı sigaradır çünkü hatta sigara bile değil bence

• Ben hafif olarak chesterfield içiyorum naneli olandan parlament Aqua hafif mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.