Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katheryn fena değilmiş ama yazdığınız isimlerden benim keşke cap. marvel olsa dediğim Alice Eve oldu . Eğer Alice Eve olsaydı bu fragman çok başka izlenirdi
  • Katheryn Winnick olsa harika olurdu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 19 Eylül 2018; 23:14:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film fragmana göre konuşursam çok kötü duruyor. Brie Larson Sweetheart rollerinin kızıydı ve tam düşündüğüm gibi olmamış.
  • Tek fragman ile yerden yere vurulmuş. O yüzden savunma ihtiyacı hissettim.

Burada güçlerine kavuşmadan önce erkeklerin arasında yaşayan bir kadından bahsediyoruz. Kadın halatlarda tarzancılık oynuyordu. Haliyle bu kadının kuvvetli olması normal. Wonder Woman gibi amazon savaşçısı diye lanse edilip vücudunda hiç kas olmayan bir kadını görmektense Brie Larson gibi bir kadını tercih ederim. İlla nokta atışı cast olacak diye bir şey yok. Kostümde ilk başta resimleri görünce olmamış gibi gelmişti. Ama fragmanda beğendim. Bu arada Brie Larson Gal Gadot'tan hem daha güzel bir kadın hem de daha iyi bir oyuncu. Captain Marvel kostümü de Wonder Woman kostümü gibi kameranın dakika başı kadının poposuna yakın çekim yapabileceği bir kostüm değil. Adamlar ne yapsınlar? Kostüme mini etek koyup göbeğini açıp biraz da göğüs dekoltesi mi ekleselerdi? Oldu olacak gözüne bir gözlük verip saçlarını da örelim. Kadın ağzını büzerek çocuk gibi konuşsun. Filmde +18 olsun. Tövbe tövbe.

Brie Larson'da iyi kostümde gayet iyi. Ayrıca fragmanda gayet iyiydi. İlk fragmana göre yeterince şey vardı. İki gözü de sağlam Nick Fury ve Ajan Coulson bile insanı heyecanlandırmaya yetiyor. Müzik aşırı iyiydi ve yere düşme yerden kalkma sahnelerini beğendim. Son sahnede de gözler vs çok gazdı. Ayrıca yazım oyunu da(her - a hero) güzeldi. En önemlisi de fragmanda filmi izlemedik. Sonraki fragmanlarda daha çok sahne yayınlanır ama sinemaya gidince filmdeki boş bakışma ve konuşma sahnelerini izlemek için bilete para bayılmak istemiyorum.

Bu film bomba gibi geliyor. Spiderman ve Thor üçlemesinden iyi olacağı şimdiden belli. MCU içerisinde olacağı için mutlaka espriler vs olacaktır ama fragmana bakacak olursak daha ciddi ve duygusal bir film olacak gibi duruyor.

Ne Brie Larson'ı ne de Captain Marvel'ı yedirtmeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tritlum -- 20 Eylül 2018; 12:52:47 >

• Tritlum kullanıcısına yanıt
    Wonder Woman alttaki resim gibi olsa güzel olur mu sence? Bu film WW den kötü olur araya 3 4 tane saçma salak espiri katarlar hop gişe 800 milyon dolar. Çerezlik izle geç tadında olacak gibi.
     Captain Marvel (2019) | Brie Larson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 20 Eylül 2018; 19:17:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

Wonder Woman alttaki resim gibi olsa güzel olur mu sence? Bu film WW den kötü olur araya 3 4 tane saçma salak espiri katarlar hop gişe 800 milyon dolar. Çerezlik izle geç tadında olacak gibi.
    Wonder Woman bakınca Superman gibi kaslı gözüksün demedim. Demek istediğimi anlaman için Black Panther'in yanındaki Okoye'nin nasıl bir fiziğe sahip olduğuna bakabilirsin. Çünkü oda bir savaşçı. Kadında hayvan gibi omuz var. Aha bu savaşçı diyorsun. Wonder Woman'a baktığımda ise amazonların savaşçı kadınlardan çok mankenlik ajansı gibi olduğunu görüyorum. Özellikle de Justice League'ten sonra.

Kaslı kadın mı olur? Yazmaya birşey bulamamışsın da kadının kasına takılmışsın. Wonder Woman iyi bir filmdi, kabul edin artık. Captain Marvel'in öyle bir potansiyeli yok, olamaz da. Brie Larson'un Gal Gadot'dan daha güzel olduğunu söylemişsin Kendine gözlük almanı tavsiye ederim. Hangi sahnede WW'nin poposuna yakın çekim yapıldı ya? Filmin yönetmeni bile kadındı Bu kadar da fanboyluk olmaz ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Unsullied

Kaslı kadın mı olur? Yazmaya birşey bulamamışsın da kadının kasına takılmışsın. Wonder Woman iyi bir filmdi, kabul edin artık. Captain Marvel'in öyle bir potansiyeli yok, olamaz da. Brie Larson'un Gal Gadot'dan daha güzel olduğunu söylemişsin Kendine gözlük almanı tavsiye ederim. Hangi sahnede WW'nin poposuna yakın çekim yapıldı ya? Filmin yönetmeni bile kadındı Bu kadar da fanboyluk olmaz ya.
    Çok boş yapmışsın. Ben karaktere laf söyledim. Origin filmine değil. WW Justice League'te de oynadı. Aç Justice League bak. Filmden aklımda kalanlar: Wonder Woman'ın poposu, Superman'in muhteşem çenesi ve takım çöp ama Superman OP.

Bu film Wonder Woman'dan iyi film olacak ya da WW kötü filmde demedim. Yukarıda bir ona bakın bir buna bakın muhabbeti yapıldığı için haliyle WW - Captain Marvel kostüm karşılaştırması ve Brie Larson - Gal Gadot güzellik - oyunculuk kıyaslaması yaptım. Tekrarlıyorum bu film WW filminden daha güzel olacak demedim. Bu filmin hangi filmlerden iyi olacağını düşündüğümü de yazdım oraya. Bir daha oku.

Güzellik konusunda da oyunculuk konusunda da söylediklerimin arkasındayım. Gal Gadot seksi bir kadın. Ama Brie Larson'ı daha çok beğeniyorum. Yüzü daha güzel ya da şöyle demeliyim Gal Gadot'un yüzü Brie Larson'ın yüzünden daha çirkin. Fizik olarakta aralarında çok bir fark görmüyorum. Bana gözlük önermişsin ben de sana kitap okumanı öneriyorum. Çünkü anlaşılan okuduklarını anlamada bir sıkıntı çekiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tritlum -- 20 Eylül 2018; 21:41:3 >

Bence kaslı olmamalı çoğu kadına geniş omuz kas falan yakışmıyor. Fiziği biraz olsun yeter. Brie larsonunda yüzü iri ve kemikli ne yapalım şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

Bence kaslı olmamalı çoğu kadına geniş omuz kas falan yakışmıyor. Fiziği biraz olsun yeter. Brie larsonunda yüzü iri ve kemikli ne yapalım şimdi?
    Olay kadına kas yakışması ya da yakışmaması değil. Kas kadına yakışır demiyorum zaten. Brie Larson görüntüsü veya başka şeylerle bu role uygun olup olmadığı eleştirilebiliyorsa WW rolünde Gal Gadot'ta oynadığı karaktere fiziksel olarak birebir uymuyor. Ama adam gelip burada Brie Larson'a laf söylerken Gal Gadot'u övmesini biliyor. Biri bu çifte standartı yapıyorsa bende lafımı söylerim.
    Sebebi gal gadot’u WW rolünde çoğu kişi beğenirken Brie’yi beğenmemeleri. Hal böyleyken Gal gadotu övmesi normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tritlum

Tek fragman ile yerden yere vurulmuş. O yüzden savunma ihtiyacı hissettim.

Burada güçlerine kavuşmadan önce erkeklerin arasında yaşayan bir kadından bahsediyoruz. Kadın halatlarda tarzancılık oynuyordu. Haliyle bu kadının kuvvetli olması normal. Wonder Woman gibi amazon savaşçısı diye lanse edilip vücudunda hiç kas olmayan bir kadını görmektense Brie Larson gibi bir kadını tercih ederim. İlla nokta atışı cast olacak diye bir şey yok. Kostümde ilk başta resimleri görünce olmamış gibi gelmişti. Ama fragmanda beğendim. Bu arada Brie Larson Gal Gadot'tan hem daha güzel bir kadın hem de daha iyi bir oyuncu. Captain Marvel kostümü de Wonder Woman kostümü gibi kameranın dakika başı kadının poposuna yakın çekim yapabileceği bir kostüm değil. Adamlar ne yapsınlar? Kostüme mini etek koyup göbeğini açıp biraz da göğüs dekoltesi mi ekleselerdi? Oldu olacak gözüne bir gözlük verip saçlarını da örelim. Kadın ağzını büzerek çocuk gibi konuşsun. Filmde +18 olsun. Tövbe tövbe.

Brie Larson'da iyi kostümde gayet iyi. Ayrıca fragmanda gayet iyiydi. İlk fragmana göre yeterince şey vardı. İki gözü de sağlam Nick Fury ve Ajan Coulson bile insanı heyecanlandırmaya yetiyor. Müzik aşırı iyiydi ve yere düşme yerden kalkma sahnelerini beğendim. Son sahnede de gözler vs çok gazdı. Ayrıca yazım oyunu da(her - a hero) güzeldi. En önemlisi de fragmanda filmi izlemedik. Sonraki fragmanlarda daha çok sahne yayınlanır ama sinemaya gidince filmdeki boş bakışma ve konuşma sahnelerini izlemek için bilete para bayılmak istemiyorum.

Bu film bomba gibi geliyor. Spiderman ve Thor üçlemesinden iyi olacağı şimdiden belli. MCU içerisinde olacağı için mutlaka espriler vs olacaktır ama fragmana bakacak olursak daha ciddi ve duygusal bir film olacak gibi duruyor.

Ne Brie Larson'ı ne de Captain Marvel'ı yedirtmeyiz.
    Son zamanlarda okuduğum en saçma yorumlardan biri. Filmin yönetmeni böylesine yorum yapamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Son zamanlarda okuduğum en saçma yorumlardan biri. Filmin yönetmeni böylesine yorum yapamaz.

Alıntıları Göster
    Bloklamak istemiyorum ama zorla kendinizi bloklattırıyorsunuz. Sen beğen mantıklı bul diye yorum yapıyordum zaten. Çok üzüldüm şimdi.

• quote:

Çok boş yapmışsın. Ben karaktere laf söyledim. Origin filmine değil. WW Justice League'te de oynadı. Aç Justice League bak. Filmden aklımda kalanlar: Wonder Woman'ın poposu, Superman'in muhteşem çenesi ve takım çöp ama Superman OP.

Bu film Wonder Woman'dan iyi film olacak ya da WW kötü filmde demedim. Yukarıda bir ona bakın bir buna bakın muhabbeti yapıldığı için haliyle WW - Captain Marvel kostüm karşılaştırması ve Brie Larson - Gal Gadot güzellik - oyunculuk kıyaslaması yaptım. Tekrarlıyorum bu film WW filminden daha güzel olacak demedim. Bu filmin hangi filmlerden iyi olacağını düşündüğümü de yazdım oraya. Bir daha oku.

Güzellik konusunda da oyunculuk konusunda da söylediklerimin arkasındayım. Gal Gadot seksi bir kadın. Ama Brie Larson'ı daha çok beğeniyorum. Yüzü daha güzel ya da şöyle demeliyim Gal Gadot'un yüzü Brie Larson'ın yüzünden daha çirkin. Fizik olarakta aralarında çok bir fark görmüyorum. Bana gözlük önermişsin ben de sana kitap okumanı öneriyorum. Çünkü anlaşılan okuduklarını anlamada bir sıkıntı çekiyorsun.

Alıntıları Göster
    Justice League'de Avengers'in yönetmeni Joss Whedon bazı sahneleri yeniden çekti, ve o sahneyi de kendisi eklemiş, üstelik WW deri pantolondaydı ve poposu belli olmuyordu. Aklında filmden sadece o sahne kalmışsa, sorun sende.

Ben okuduğumu anlayabiliyorum, ama senin bir yazdığın diğerini tutmuyor.

Brie Larson'u Gal Gadot'tan daha güzel bulabilirsin, zevkler tartışılmaz ama kesinlikle Gadot daha güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Golden Unsullied

Justice League'de Avengers'in yönetmeni Joss Whedon bazı sahneleri yeniden çekti, ve o sahneyi de kendisi eklemiş, üstelik WW deri pantolondaydı ve poposu belli olmuyordu. Aklında filmden sadece o sahne kalmışsa, sorun sende.

Ben okuduğumu anlayabiliyorum, ama senin bir yazdığın diğerini tutmuyor.

Brie Larson'u Gal Gadot'tan daha güzel bulabilirsin, zevkler tartışılmaz ama kesinlikle Gadot daha güzel.

Alıntıları Göster
    Bir tek deri pantolon sahnesi vardı zaten.

Bir de öyle yazmışsın ki Avengers yönetmeni diye sanki DC evreninde her şey önceden de çok iyi ve muhteşemdi de Joss Whedon geldi kendi bilinçaltını bu filmde bu şekilde sergileyerek bizim ağzımıza laf verdi. Filmi toparlasın diye adam getiriyorsun. Adam böyle yapıyor. Helal olsun Joss Whedon'a en azından aklımda filmden güzel bir şey kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tritlum -- 21 Eylül 2018; 10:51:18 >

• quote:

Bir tek deri pantolon sahnesi vardı zaten.

Bir de öyle yazmışsın ki Avengers yönetmeni diye sanki DC evreninde her şey önceden de çok iyi ve muhteşemdi de Joss Whedon geldi kendi bilinçaltını bu filmde bu şekilde sergileyerek bizim ağzımıza laf verdi. Filmi toparlasın diye adam getiriyorsun. Adam böyle yapıyor. Helal olsun Joss Whedon'a en azından aklımda filmden güzel bir şey kalmış.

Alıntıları Göster
    Joss Whedon'un WW origin film senaryosu var ki, akıllara zarar (zaten WB kabul etmemişti). Adamı filmi toparlasınlar diye getirdiler ama koskoca filmi rezil etti. Gereksiz ek sahneler çekti, turuncu renk ekledi, Avengers 2'deki sahnenin aynısını filme ekledi (Flash WW'nin üzerine düşüyor) Adamın garip fetişi var galiba.

Avengers 2'yi batırdı zaten ne diye adamı savunuyorsun, Marvel bile umudu kesmiş. İyi ki WB Batgirl filminden şutladı şu herifi

WW'nin popo konusunu tartışmayacağım bile. Sapık gibi sahneyi yavaşlatıp incecik detaylara bakarsan ohoo

Az çok çizgi roman okuyan birisi brie larsonun captain marvel için berbat bir cast olsuğunu görür.

Ayrıca justice league filmini eleştirmişsin o çok hype yaptığimız infinty warı da gördük bence hiç oralara girmeyelim.

Son olarak da gal gadot ww rolüne ilk seçildiğinde herkes yerden yere vuruyodu zaten kimse beğenmemişti.Fakat bvs ve solo ww filminde rolünu harika oynadı.O yüzden adam gal gadotu övebilir.Senin brie larsonu bu kadar savunma nedenin nedir öğrenebilirmiyiz?Çünkü bizdeki de göz sendeki de.Bizden farklı ne görüyorsun?

• Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    ww filminde rolünu harika oynadı

BvS'de fena değildi ama WW filminde aşırı yapmacık bir WW izledik. JL'ue zaten girmiyorum oradaki evlerden ırak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Ww filminde yapmacık?

Neye göre yapmacık.Kendini yeni yeni tanıyan saf ve gücünün sınırlarını bilmeyen bir ww vardı filmin finaline kadar onümüzde.

Bvs filminde ise gercek bir amazon savaşçısı izledik.Olgun ve güçlü.

Justice league de ww yi sadece steppen wolftan dayak yerken gördüğümüzden dolayı onun hakkımda bende pek konusmak istemiyorum.

• Sahneyi ben yavaşlatmadım. WW filmindeki amazon kostümleri ile JL'deki kostümler falanda farklı. Ama olay bu değil. Olay istenildiği zaman Wonder Woman kostümünü birilerinin bu amaçla kullanabilmesi ve kullanmış olması. Bunu yapmaya müsait bir kostüm. Yoksa şu dövüş sahnesi başka şekilde başka açıdan da çekilebilirdi. Ama bilinçli şekilde böyle çekilmiş. Ama aynısını Captain Marvel için yapamazsın. Kostüm onun yanında rahibe kostümü gibi kalıyor. Tek yapabileceğin o deri pantolon sahnesi gibi yakın çekim yapmak olabilir. Fragmana bakan adam da Wonder Woman taş ov yeah iyi cast diye düşünüyorsa iki karakter kıyaslandığından Captain Marvel'ın bu kostümlü halini de seksi bulmadığı için hemen kılıçları kuşanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.