Bildirim
Captain Marvel (2019) | Brie Larson (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yav a4 konusunda soylesenize fragman geldi diye.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
fragmanı beğenmedim yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fragman çok iyi olmuş bence beklediğim sahnelerden biraz gördüm . Efektler çok iyi duruyor . Beklediğimden çok daha iyi diyebilirim . -
İlk fragmanın büyük oranda aynısı zaten beğenenler neyini beğendi, muhtemelen uzayda oraya buraya ışın yolladığı sahneden başka doğru düzgün bir sahnesi de yok ama baktılar ilk fragman beklenen etkiyi yaratamadı mecbur gösterdiler. Çok sıkıcı bir film olacağa benziyor. -
Aynen, fragmanda hiçbir şey yok ama nedense çoook beğenilmiş.quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
İlk fragmanın büyük oranda aynısı zaten beğenenler neyini beğendi, muhtemelen uzayda oraya buraya ışın yolladığı sahneden başka doğru düzgün bir sahnesi de yok ama baktılar ilk fragman beklenen etkiyi yaratamadı mecbur gösterdiler. Çok sıkıcı bir film olacağa benziyor. -
Punk ve super saiyan modu çok iyiydi, genel olarak fena değildi fragman. -
Güzel ama gaz vermedi.Ant Man ve Galaxy de böyle olmuştu.
Ama asıl merak ettiğim Larson’un tam olarak kaç filmlik anlaşması var ? Bakın Thor filmleri bıttı daha yenı asıl gücünde gördük nıhayet ! 6 film izledik asıl Thor ıcın. Hulk 4 film geçti daha göremedik bile,Vision görmedik ,Scarlett görmedık ..Bunlar sıkıntı.
Cap Marvel bu filmde de göremeyecegız doğal olarak ? Hangi filminde asıl gücünü ileyecegız acaba ? Direk IW da gösterirler mi ? Yoksa diğer evreye kalacak ? ( Bence böyle olur ) Ama IW filminden sonra Marvel Thanos’un hakkından gelecek izlenimi oluştu çoğu kişide.Böyle bir hava veridiler.Bence hayal kırıklığı olacak bu bakımdan.
Valla ne yalan söyleyim fragman beni de pek etkilemedi.Şimdi bu karakter için en güçlü olacak vs dediler millet gıcık kaptı; bu büyük bir yanlış daha film çıkmadan karaktere bu büyük misyonu yüklemeleri... açıkçası fragmanlar (ve belkide film) bu büyük konuşmaların ve beklentilerin altında ezilmiş gibi duruyor -
Avengers 4 için aceleyle yapılmış bir film gibi duruyor. -
Fragman mı çok aceleye gelmiş film mi bilemedim. Beni çok fazla heyecanlandırmadı. Sinemada izlenmesine izlenir ama şu fragmanda gösterilen sahnelerle ne kadar keyif alınır bilemedim. . .
Ilk fragman kadar heyecanlandirdi, ekstra bir sey katmadi benim icin de.
Ama guzel bir marketing ile avengers 4 fragmani yarin gelir ve o gazla hepimiz bu filme de gideriz -
Klasik solo filmi işte Marvelın bu arada CGI'a laf atmayın yani bu teknolojide adamlar görselliği koyuyor..
Lakin DOCTOR STRANGE'deki görsellik hiç bir marvel filminde yok, aksini kimse ispat edemez ,hele 16:9 IMAX ekran 3DBLURAY ISO'da izleyince tadından yenmiyor mübarek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 4 Aralık 2018; 17:7:32 > -
-
-
Aynen öyle bence bomba gibi bir film geliyor , köprü görevi görecek çünkü . Kaldı ki IW de de karakteri göreceğiz büyük ihtimalle bu olaylar nasıl gerçekleşecek , karakter neredeydi neler yaşandı ben çok merak ediyorum . Bu saydıklarımın hiçbirisinide adam akıllı bir şekilde fragmanlarda görmediğimize göre sır gibi saklıyorlar adamlar diyorum .quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Anılın dediği gibi azıcık ucundan gösterseler illaki birileri bir şeyleri buluyor
-
Çok fazla şey göstermesinler zaten.
Marvel bu kadar çıkış yakalamışken seviyeyi tavan yapmışken ve resmen başka bir boyuta geçecek iken kötü film yapmaz.Bu film çok önemli.Sadece IW 2 için değil artık başlayacak yeni evre için önemli.
Tek soru işareti benim için yukarıda sorduğum gibi Cap Marvel bu 2 filmde hangi gücünde olacak ? -
-
Anil Bey her kim ise, maalesef ki tanimiyordum izleyene dek, Marvel Studios acilen ise alsin -
Ezginin de çok tutarlı teorileri oluyor . Genel anlamda kaliteli işler yapıyorlar . Konuşmak için konuşan tipler değiller .
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X