Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Black widow galaktusu baştan çıkarır.Bi etkileyici bakışına ve göğüs dekoltesine bakar..Aslında düşününce Thorun ig Thanosu yenmesinden çok çok daha mantıklı ve olası bir teori yazalım bunu bir kenara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrimp6 -- 6 Aralık 2018; 5:29:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shrimp6

Ne mantıklı açıklama ama.Madem boşluğuna denk geliyor neden 6 taşla beraber 2-3saniye boyunca saldırıp durduramadı.Yarım saniyede evrendeki canlıların yarısını silebiliyor fakat 2-3 saniyede stormbreakerı durduramıyor.Mjolnir seviyesinde bi silah stormbreker ve hela mjolnir'ı tek eliyle parçalıyor fakat ig storbreaker'ı durduramıyor.Marvel sinematik evreninde yapılan onlarca bariz mantık hatası izleyicileri rahatsız etmiyor mu acaba?

Bu arada hocam size sitem olarak yazmadım yazdıklarımı marvel'a sitem olsun diye yazdım.Son dönemde berbat çizgi romanları, saçma sapan animasyonları ve gereksiz hype yapılan kalitesiz filmlerinden gına geldi.
    O kadar doğru ki evrenin yaratılışında yer alan taşlar bi tane çekici durduramıyor hiçbir mantıklı açıklaması yok bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0F7B056BC

O kadar doğru ki evrenin yaratılışında yer alan taşlar bi tane çekici durduramıyor hiçbir mantıklı açıklaması yok bunun.

Alıntıları Göster
    Olmaz adamların kutsalına laf söylüyorsunuz.

Hepsini geçtim, (kendisi en sevdiğim Marvel karakterlerinde Wolverine ile ilk sırayı paylaşır) Captain America Thanos'un elini tutuyor bildiğin yav. Bunu bile 40 takla atarak açıklamaya çalıştılar.

• Marvel beklentiyi o kadar yükseltti ki Fragmanlar güzel gelmiyor
  • çekiç mevzusu iw konusundan a4 konusuna oradan da buraya mı geldi 😄 adamlar yapmış bir şey evet mantık hatası var ama bu kadar uzatmaya gerek yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Daha film çıkmadan şöyle efsane olur böyle efsane olur yorumları gelmeye başlamış. Kritikler nasılsa Disney'in cebinde 90-100'ler havada uçuşacak.
    Ağlama melis

Dc fanları önce bir öz eleştiri yapmayı öğrensin. Jl, suicid squad, gibi rezil ötesi filmlere daha kötü diyemiyorlar. Mcu'da ki filmler iyi mi?en az Yarısı vasat. Çoğu marvel hayranı da bunu kabul ediyor zaten.

• Yasaklanmış Captain Marvel fragmanı

.

(
    )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 16 Aralık 2018; 22:5:45 >

• ikinci fragman ilk defa solo filmi çekilen bir karakter için gayet iyi olmuş bence
  •  Captain Marvel (2019) | Brie Larson

İçimden geçeni yazmış adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OctaCore -- 1 Ocak 2019; 20:4:23 >
  • OctaCore kullanıcısına yanıt
    Çevirimi yaptınız instagrama Bu kızı nedense marvel için bir içime sinmedi çıkınca görücez.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Yok hocam foto bana ait değil . Benimde hiç içime sinmedi bu oyuncu. Asalet akan bir oyuncu olmalıydı. Birde şu güçsüz heroya strongest avenger demeleride hiç hoşuma gitmiyor

• OctaCore kullanıcısına yanıt
    Thordur o. Kadın iyi çalışıyor aslında ama squat,Deadlift hip thrust falan yapması lazım. Fizikten kaybediyor bence o yüzden yüz hatları da iyi gözükmüyor.
  • Bu kadının sağda solda demeçlerini okuyorum bir korku sardı beni inşallah saçma sapan aşırı feminist temalı bir film çıkmaz ortaya. Doctor Who severdim, takip edenler bilir
    batırdılar bu sezonu. Marvel'ın ilk kadın süperkahraman solo filmi bu, inşallah saçmalamazlar.
  • saimertug kullanıcısına yanıt
    Disney:WW tutmuş iyi hasılat var
    Kel Fagi:Hemen bizde güçsüz ama mcu da en güçlü kadın karakter çıkarak?
    Disney:Feminstler isteyeceği tarzda olsun daha çok para getirir
    Fagi:Strongest Avenger olsun
    Disney:Aynn
  • quote:

Orijinalden alıntı: OctaCore

kel fagi
  • Açıkçası benim düşünceme göre en güçlü avengers olması çokta umurumda değil ama avengersın lideri(yada liderlerinden biri) olamayacağını düşünüyorum.Şimdi biliyorsunuz ki ıron man ve captain amerika endgame'den sonra büyük ihtimal olmayacak.Bu durumda grupta bir lider açıklığı olacak ve bu durumda afedersiniz doctor strange ve black panther varken kimse o liderliği captain marvel'a yedirmez.Captain marvel'ı yeni avengers'ın thoru olarak görüyorum ben en güçlü ama lider değil.Doctor strange bundan sonra grubun gizli !!! lideri olup(avengers üyesi olmayıp lafı dinlenen kişi yani;infinity warda da aslında gizli liderdi onun planı uygulanıyor sonuçta).Black panther'in ise avengers'ın yeni lideri olacağını düşünüyorum.Çünkü adam kral ve karakterde o misyonu alacak materyal var; birazcık liderlik vasıfı yüklemelerine bakar.

Film çok şişirildi ve ben bundan çok rahatsızlık duyuyorum.Bu şişirilmekten dolayı izleyiciler filmden istediklerini bulamayabilirler(yüksek beklentiden dolayı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 3 Ocak 2019; 22:12:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OctaCore

Abartı kısmı doğru ama gezegen yok eden bir karaktere güçsüz kısmı komik olmuş Karşısındakinin enerji saldırısını soğurabilen hatta yıldızın enerjisini bile soğuran bir karakter var ortada. Tony Stark ona karşı durabilmek için bir zırh ve kalkan yapıyor ama adamı 2 yumrukla komaya sokuyor

@victor zsasz Doctor Strange, Iron Man'in konumunu alır lider değil ama en çok sesi çıkan kişi. Captain Marvel da Captain America'nın yerini alır çünkü kadın gezegensel boyutta bir lider. Black Panther öyle Avengers olsun hadi bir şeyler yapalım tarzı biri değil adamın önceliği halkı zaten o yüzden başka yerde lider olmaz olması da doğru değil ileride gün gelir çıkar çatışması olur. Liderlik vasfı var ama konuma uygun değil.

• Evet dediğinde haklısın wakanda durumu da var.Kevin faige infinity war'dan sonraki bir röportajında endgame sonrası yeni gruplar,oluşumlar oluşabileceğini söylemişti.Bundan yola çıkarak belki de avengers bitecek yerine belirli bir liderin olmadığı yeni bir oluşum meydana gelecek(birkaç üyesi olmamasına rağmen illuminati oluşabilir mesela biraz modifiye ederek).
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
     Captain Marvel (2019) | Brie Larson
     Captain Marvel (2019) | Brie Larson

• trufily T kullanıcısına yanıt
    Tarih konusunu biliyorum, Phase 3'te captain marvel'da vardı. Hatta Spidey'in hakları ile anlaşma yapılınca tüm tarihlerde değişmişti. .Anlatmak istediğim ikinci yazdığınız ile aynı , ironik olması için öyle yazdım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.