Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katılmıyorum sana hadi tip olarak beğenmedin ama fiziği bile beğenmemişsin yuh artık

Bir tane örnek versene beğendiğin bir ünlü merak ettim
    @ICromwelleI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Moonlight. -- 12 Ocak 2019; 11:13:26 >
  • Samuel L. Jackson, Captain Marvelın zamanda yolculuk yapan az sayıda karakterden biri olduğunu açıklamış. Başka bir haberde de bu filmde teseractı görücekmişiz.

https://comicbook.com/marvel/2019/01/09/avengers-endgame-bruce-banner-hulk-thanos-theory/
  • .Moonlight. kullanıcısına yanıt
    Fizik olarak fit ama Captain Marvel olarak yeterli değil onu diyorum aslında. Benim beğendiğim ünlüyü ne yapacan ona bahanemi bulacan Filmlerden yola çıkarsak çok fazla yok ama showmen var Amanda Cerny.
  • Bence rolüne cuk diye oturmuş kadın, ben beğendim Lakin bu filmlerin hepsini izlemedim yinede gidebilirim belki sinemaya

Senin yazdığına baktım ismini unutmuşum bu ülkemize gelin gelecekti bir ara baya sağlam

@ICromwelleI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Moonlight. -- 12 Ocak 2019; 11:14:10 >
  • Captain Marvel’ın yönetmeni, Avengers EndGame deki Thanos vs Captain Marvel dövüşünün çok iyi olduğunu, captain marvela hayran olacağımızı ve bunu izleyiciye göstermek için sabırsızlanıyoruz demiş.

Ayrıca Nick Furynin neden Captain Marvelı çağırmak için son ana kadar beklediğini Captain Marvel filminde açıklayacaklarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle her haltı yapabilen kahramanları sevmeyen tek ben miyim?

Superman ve captain marvelden nefret ediyorum.

Batman,iron man gibi karakterler daha ilgimi çekiyor ne bu böyle .

• bu kedinin olayı ne önemliymiş gibi gösteriyorlar ^^

inhumansdaki köpek gibi portal açıp ışınlanabiliyormu acaba diye düşünmedim değil aynı ırktan olabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 2 Şubat 2019; 1:9:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Danger

Böyle her haltı yapabilen kahramanları sevmeyen tek ben miyim?

Superman ve captain marvelden nefret ediyorum.

Batman,iron man gibi karakterler daha ilgimi çekiyor ne bu böyle .
    Harbiden bende hiç sevemiyorum hadi bu bir nebze. Supermana süper güç eklemişler, süper hız eklemişler(flashın ne özelliği kalıyorsa) koyuyorsan hepsinden azar azar koy bari, sonra ağzından soğuk hava, gözünden ışın burnundan birşey, solar görüş, km lerce görüş koymuşlar supermane.

• RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    İlk yaratılan superkahramanlardan birisi olsun o kadar. Bu arada flash supermani yiyebilecek kadar güçlü ama sürekli çok low yansıtıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Harbiden bende hiç sevemiyorum hadi bu bir nebze. Supermana süper güç eklemişler, süper hız eklemişler(flashın ne özelliği kalıyorsa) koyuyorsan hepsinden azar azar koy bari, sonra ağzından soğuk hava, gözünden ışın burnundan birşey, solar görüş, km lerce görüş koymuşlar supermane.

Alıntıları Göster
    Flash daha hızlı Karakterler süper güçlerine göre değil kişiliklerine göre farklı oluyor zaten. Süper güçleri anca film izleyenlerin ilgisini çeker ama çizgi roman okuyanlar için karakterin kişiliğini çok daha önemlidir.

• Bu film olmayacak gibi bir his var içimde ne kadar Tonyci olsam da captain nere bu nere Chris Evans harbi adamdır bunun yanında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MCU'nun düşüşünü başlatacak olan film.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu film ellerinde patlayacak gibi bir his var içimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trufily

Bu mesaj silindi.
    Yok ekşi olsaydı, kadını güçlendirme ve feminizm ayrıca azınlık ve gay sevicilik kapsamında MCUyu uçuracak mükemmel bir film yazardım
  • Bu karakteri eklemeden Avenger'ı tamamlasalardı daha güzel olurdu.
  • Bana bu kadın travesti gibi geliyor surat şekli niye öyle.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Güzel değil, seksi değil. Dümdüz karı. Keşkem Katheryn Winnick olsaydı da gözümüz gönlümüz açılsaydı.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.