Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oda Yaşlı ama. Abbie Cornish ve Emily blunt ikisini ben düşünmüştüm ama biri çok fazla film sektöründe olmadığı için diğeride aslında zayıf olduğu için pek role oturtamadım.
  • Herkes kadını eleştirmiş ama bence rol için ideal bir kadın benim kaptan Marvel adayım vannessa kirbydi ama brie larson çok güzel uymuş ve çokda güzel bir kadın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Abbie Cornish, çok benziyor Brie Larson'a ama daha hoş kadınmış.

Emily Blunt'ın rolü belli, Susan Storm. Kocası John Krasinski de Reed Richards olacak.
  • Karı Koca oynadılar sessiz bir yer filminde. Kung skull Filminde dümdüz çıkmamış mesela. Aslında fizik olarak kötü değil ama yeterli değil biraz daha iyi olabilirdi kostümü giydiğinde kayboluyor.

• Bu kızın kafasıyla vücudu orantısız duruyor en büyük sorunu o bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Oda Yaşlı ama. Abbie Cornish ve Emily blunt ikisini ben düşünmüştüm ama biri çok fazla film sektöründe olmadığı için diğeride aslında zayıf olduğu için pek role oturtamadım.
    Emily Blunt herkesin ilk tercihi olurdu sanırım rol için. Abbie Cornish de Bosslogic'in yaptığı posterin neredeyse aynısı olmuş.

Katheryn Winnick denmiş onu zaten her sarışın karaktere diyorlar 3 yıldır falan kadını Black Canary yapma peşindelerdi kadın da istiyordu ama cast edenler pek takmıyor.
    Vanesa Kirby güzel kadın ama Captain Marvel için pek alakasız biri onu da yine Black Canary için görmüştüm...

Emily Blunt olmasını isterdim aslında ama Emily-John ikilisinin Susan-Reed oynaması ihtimali çok daha iyi.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 8 Şubat 2019; 19:9:19 >
  • SÖYLENTİ: After credits’te Doctor Doom gözükecek. Oynayan kişi Keanu Reeves.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom

SÖYLENTİ: After credits’te Doctor Doom gözükecek. Oynayan kişi Keanu Reeves.
    Böyle birşey olursa salonu yıkarlar
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    fena da değilmiş şimdi
  • Hocam olsa süper olur ama imkansız gibi çünkü bu sene çıkacak hiçbir filmde fox'un yani f4 - x men karakterleri gözükemez resmi olarak. Bu yüzden bu söylentiye pek inanmayın. After credits'te neyin gözükeceği belli zaten, o da avengers end game'den bir sahne veya iw sonunda nick fury'den gelen çağrı cihazına nerede ve nasıl cevap vereceğini göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom

SÖYLENTİ: After credits’te Doctor Doom gözükecek. Oynayan kişi Keanu Reeves.
    imkansız daha avengers evreni değişmedi dr doomun hakları foxdaydı yeni alındı ama avengers evreninin değişmesi lazım bunların gelebilmesi için bu da end game filminde geçmişi değiştirdiklerinde mümkün olabilir ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 10 Şubat 2019; 14:29:6 >
  • kadını neden eleştirip duruyorsunuz anlamadım, Captan Marvel zaten çok bilinen bir super kahraman değil, bu güne kadar beyaz perdeyede ilk defa yansıtılıyor diye biliyorum, oyuncu gayet başarılı oynamış gibi duruyor, uçan kaçan foton patlatan bir karekter yani bu Charlize Theron oynasada aynı işleri yapacak aşağı yukarı :)
  • Yakışır ama çok sonraki serilerde olur, şimdilik zor görünüyor
  • bu film bence ortalama bir marvel filmi olacak. ama filme gideceklerin %90 ı after credit ve endgame bağlantısı için gidecekleri için her türlü gişede büyük başarı yakalar
  • Brie Larson'un Marvel ile anlaşması kaç film biri yazsın ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Brie Larson'un Marvel ile anlaşması kaç film biri yazsın ya ?
    Yedi film. Uzun bir süre bu itici kadını izlemek zorunda kalacağız anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F2AFDA7E -- 14 Şubat 2019; 19:41:35 >
  • Böyle bır ıhtımal yok
    Hele hele Keanu oynayacak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su an uzun gorunuyor
    Hele sukur ogrendık sağol.

Hele bır fılme bakalım sonra goruruz nasıl olacak . Yan profilden cok iyi ama önden biraz sırıtıyor su an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.