Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende haftaiçi ön satıştan alacağım.Millet abanmış 12 imax seansları full dolmuş : )
  • bizde kapalı gişe halen
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion20

bizde kapalı gişe halen
    Cuma 12 seansına alabildim ancak.Haftasonu full dolu.
  • aynen haftasonu dolu, haftaiçi de işimize gelmez
  • Ben almıyorum inatla.2d bekleyeceğim.Zaten Sinemia ile belirli yerleri alabiliyoruz artık.Böyle bir saçmalık çıkardılar.Hadi bu film neyse de End Game de nasıl yapacağım onu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 27 Şubat 2019; 0:21:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Ben almıyorum inatla.2d bekleyeceğim.Zaten Sinemia ile belirli yerleri alabiliyoruz artık.Böyle bir saçmalık çıkardılar.Hadi bu film neyse de End Game de nasıl yapacağım onu bilmiyorum
    Cinemaximum'da 2d altyazılı var. Ama gold class salon. Bilet 40 lira. Alınır mı bilemedim
    Gold class nedir? Şuymuş ben de yeni öğrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 28 Şubat 2019; 9:37:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Cinemaximum'da 2d altyazılı var. Ama gold class salon. Bilet 40 lira. Alınır mı bilemedim
    Gold class nedir? Şuymuş ben de yeni öğrendim
    https://www.cinemaximum.com.tr/teknolojiler/gold-class

Alıntıları Göster
    Çoktan öyle.2d veriyorlar orada filmleri.
    30 olsa belki belki ama 40-50 lira vermem.

• 44 lira verip 10 mart pazar 13:15 seansına istinyepark imax 3d aldım.
  •  Captain Marvel (2019) | Brie Larson Captain Marvel (2019) | Brie Larson Captain Marvel (2019) | Brie Larson

Galadan resimler.... Bu kıyafeti çokmu aramış o nasıl bir kıyafet enteresan.

• 2 kişi İmax aldık 85 tl tuttu
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    2. fotodaki herkes tipsiz ve rüküş.holivud bitmiş.
  • 2.fotoğrafta Samuel L Jackson abinin bitse de gitsek surat ifadesi efsane :D
  • Lanet Sinemia Cinemaximum ön sıra olayı olduğu için ileri tarih alamıyoruz artık.
  • 2 after credit ten biri coulson la ilgili olacak bence. coulson ın durumunu bilmeyenler olabilir o yüzden spoiler içinde yazayım isteyen baksın

aos u izleyenler zaten biliyor yaşadığını. c.marvel iw nin sonunda çağrıyı aldıktan sonra dünyaya gelecek ama fury öldü. onun yerine coulson ın yanına gidecek. coulson dizide kree kanıyla kurtarılmıştı avengers 1 de ölmüş sanılırken. ama filmlerde hiç bahsi geçmedi yaşadığının. burada devreye after credit girecek. kısa bir kesit olarak coulson ın kurtarılışı gösterilecek ve c.marvel yanına gelecek onun. ondan sonrada biter after credit.

hatta bu after credit ile igili biraz uçayım dersem

coulson geçen sezon ghost rider olmuştu kısa süreliğine. belki bir bağlantı kurarlar ama çok zor ihtimal

ilk spoiler içinde yazdığım bana mantıklı geldi. ikincisinde uçtum biraz ama keşke olsa

• İmax alsam mı bu film için kararsız kaldim. Yorumlarınızı alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
  • Maximum Seans İş Bankası ile bilet alan var mı arkadaşlar ? Imax bilet ? Ne kadar tutuyor ? En son 15-16 idi
  • İlk yorumlar , incelemeler düşer diyordum daha 1-2 gün beklemek lazım demek
  • yav sinema işini 4-5 gün ertelemem gerekecek ama film vizyona girince spoiler yemeden nasıl durcam bilmiyorum
  • evohan kullanıcısına yanıt
    İnternet ile bağlantını kesersen . Mağara çağına dönüyorsun hiç bir şey olmaz
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.