Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hoid

İnternet ile bağlantını kesersen . Mağara çağına dönüyorsun hiç bir şey olmaz
    valla öyle yapmak lazım çunkü nete girdikmi biyerden kapıyoz illaki
  • Antman'in 2. Filmi izlemeye gerek yok değil mi bu film için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    bu film için gerek yok ama end game için after creditini izleseniz yeter
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    8 liraya aldık
  • Beklentim çok yüksek değil ilk film malum ,ama yazdığım gibi Thanos'u yenecek kişi olarak görülecek çoğu izleyici tarafından .Yerin dibine vurulacak olma ihtimalleri yüksek.Daha ilk filmden tam gücünde gösteremezler karakteri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disney yeni prensesinin filmi hakkındaki tüm olumsuz yorumları kaldırtmaya başlamış diyorlar.
  • Bu film ciddi ciddi bu kostüm ve bu efektlerle mi geliyor?

• İstanbul'daki bütün salonlara yarına da bilet çıkarmışlar. Cuma gününe ön satış yapıp Perşembe gününe son dakikada bilet satmaları saçma olmuş. İlk izleyenler en son bilet alanlar olacak
    www.cinemaximum.com.tr
    Captain Marvel
    https://www.cinemaximum.com.tr/captain-marvel-filmi

• Rotten ve metascore gibi siteler abartmışta abartmış bakalım nasıl olacak çok büyük beklentim yok açıkcası.

• puanları baya düşük
  • Filmin vizyon tarihi 8 mart olarak gözüküyor ama 7 martta da seans varmış.8 marttakinin çoğu doluyken 7 marttaki biraz dolu.
    Bir fikri olan var mı yarın veriyor olabilirler mi? Yoksa hata mıdır?
    Sinemia ile internetten alacağım için bilet yanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 6 Mart 2019; 13:21:39 >
  • yokmu after credist sahnesini izleyen
  • 5.4 nedir, sırf kadını sevmedikleri için düşük puan verilmiyordur umarım.

925 kişi 1 puan vermiş. 1 nedir la 1? 9 Puan nereden kırdınız da verdiniz 1 puanı

IMDB Çoluk çocuk dolmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 6 Mart 2019; 16:49:16 >
  • DC fanlari yine is basinda

IMDB 5,4

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

2 after credit ten biri coulson la ilgili olacak bence. coulson ın durumunu bilmeyenler olabilir o yüzden spoiler içinde yazayım isteyen baksın

aos u izleyenler zaten biliyor yaşadığını. c.marvel iw nin sonunda çağrıyı aldıktan sonra dünyaya gelecek ama fury öldü. onun yerine coulson ın yanına gidecek. coulson dizide kree kanıyla kurtarılmıştı avengers 1 de ölmüş sanılırken. ama filmlerde hiç bahsi geçmedi yaşadığının. burada devreye after credit girecek. kısa bir kesit olarak coulson ın kurtarılışı gösterilecek ve c.marvel yanına gelecek onun. ondan sonrada biter after credit.

hatta bu after credit ile igili biraz uçayım dersem

coulson geçen sezon ghost rider olmuştu kısa süreliğine. belki bir bağlantı kurarlar ama çok zor ihtimal

ilk spoiler içinde yazdığım bana mantıklı geldi. ikincisinde uçtum biraz ama keşke olsa
    Filmlerde diziyle alakalı bir şey göstermezler.

• 1. ayın sonunda bu filmi 200-250 bin kişi oylamış olacak 5.4 olmasada 7'nin altında bir sonuç çıkacağını tahmin ediyorum bence sebebi bu kadını bu role izleyicilerin büyük çoğunluğu yakıştırmıyor dc fanları falan işin bahanesi , birde 10 yıllık seriyi bu filmde şişirecekleri captan marvele thanosu tekme tokat dövdürüp rezil edecekler korkusuda var umarım öyle birşey olmaz ki marvel'de enayi değil Endgame'de çok değişik olaylar göreceğiz diye tahmin ediyorum , özet olarak 8 liraya bilet bulmuş olmasam bende gitmeyecektim zaten filmin son sahnesi için gidiyorum...
  • Spoiler içerir
    After Crediti izledim.

banner, nat, war machine, cap labaratuvarda fury'nin çağrıyı kime gönderdiği hakkında konuşuyorlar. Fury dead gibisinden birşeyler söylüyorlar. O sırada da arkalarına döndüklerinde cap marvel arkalarında beliriyor ve where is fury diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OctaCore -- 6 Mart 2019; 18:50:18 >
  • Bazı filmlerde imdb yerine Rotten Tomatoes e bakmak gerekiyor. Bu filmde onlardan biri.

• Post Credit sahnesi de izlendi. İzlemeyenler için pek spoilerlik bir durum yok. Ama genede spoiler içine alayım.

Cap Marvel'in kedisi Teseract'ı yutmuş. Onu kusmaya çalışıyor. En sonda çıkarıyor.
  • batuak29 B kullanıcısına yanıt
    ben ön satıştan cuma için almıştım. bileti iptal edip perşembe için aldım. Hem de 6 tl daha ucuza
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.