Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • krumbatu K kullanıcısına yanıt
  • Bobin kafa 2 saatlik soru cevap yapmış captain marvel ile ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayağı yükselmiştim ben ya cuma gelse de gitsem diye bekliyordum imdb 5.6 görünce keyfim kaçtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 6 Mart 2019; 21:22:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bobin kafa 2 saatlik soru cevap yapmış captain marvel ile ilgili.

• Imdb falan takmayın arkadaş.Ben şimdi girer 1 veririm yani filme nedir yani o oylar ?

• Başka türlü olmaz ki ?

Şimdi Marvel karakterini bir anda tüm gücü ile gösteremezsiniz ki ? Kimse tanımıyor etmiyor.Romanlarda bile bu tür hikayeler şart.Batman 'ın 100 kere Spider'in 1000 kere aynı baştan hikayesini izledik farklı şekillerde.Hatta Superman ...Yani normal şeyler bunlar.

Asıl yapılmaması gereken şu ; 2-3 film geçmiş iken halen asıl güçlerini göremediğimiz karakterler var.Hem de bir hayli fazla.Marvel bunlardan biri olmayacaktır neyse ki.Çünkü End Game filminde mecbur asıl güçlerini anlatmak zorundalar.Bilmeyenlerin kafasında Thanos'un hakkından bu kadın gelir düşüncesi oluştu

• quote:

Orijinalden alıntı: OctaCore

Post Credit sahnesi de izlendi. İzlemeyenler için pek spoilerlik bir durum yok. Ama genede spoiler içine alayım.

Cap Marvel'in kedisi Teseract'ı yutmuş. Onu kusmaya çalışıyor. En sonda çıkarıyor.
    Sadece bu mu? Avengers'la ilgili sahne falan yok mu?
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Bir önceki sayfada paylaştım ilk credit sahnesini. Ama yine paylaşayım,

quote:

Spoiler içerir
    After Crediti izledim.

banner, nat, war machine, cap labaratuvarda fury'nin çağrıyı kime gönderdiği hakkında konuşuyorlar. Fury dead gibisinden birşeyler söylüyorlar. O sırada da arkalarına döndüklerinde cap marvel arkalarında beliriyor ve where is fury diyor.

• trufily T kullanıcısına yanıt
    Endgame'de de olurmu ?
  • İmdb ne yapmış böyle ya, bu filme nedense büyük ön yargı var, black panter den çok mu kötüymüş yani😬

• Ben de ekşide brie larson'un hintlileri sinirlendiren bir filmde rol aldığını gördüm ve harbiden de tepkide görmüş hatta o entry'i görmeden önce brie yakın zamandaki bir röportajında hint yemeklerininin büyük fanı olduğunu falan söylemişti ben de ne alaka demiştim sonra anladım ki bundan dolayı olduğunu.Yukarıdaki entrylerden birinde de beyazlara ırkçılık yaptığı yazıyor.

Söylemleriyle filmi çok ucuzlattılar yok thanosu dövecek yok kadınlar gününde vizyona girecek cart curt derken biraz ters tepki çekti galiba. İmdb hakkında ise hiç hak etmemesine rağmen 1 puan verenler olduğu kadar 10 puan verenlerle de dolu onlar birbirlerini nötrlüyorlar zaten merak ediyorum 2 hafta sonra ki puanını ne kadar çıkabilecek acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 6 Mart 2019; 23:43:8 >

• trufily T kullanıcısına yanıt
    Aynen.yalnız işin ilginç tarafı 8 marttaki salon dolu ama 7 marttaki boş.milletin haberi yok sanırım

• Şu filmi izleyen varsa uzun uzun anlatabilecek kimse var mı? Şu Brie Larson gıcığı yüzünden filmden soğudum.

• spoilersız incelemelere baktım genel olarak ilk after credit çok beğenilmiş. çok vurucu olmuş diyorlar. son 2 gün kaldı. forum,twitter vs girmemek lazım iki gün spoiler yememek için. malum yarın seanslar varmış cinemaximum da
  • After credit'li sahnelerde spoiler yiyecek birşey yok zaten bunun olacağını herkes tahmin ediyordu.
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Rotten mi ne rotten ne imdb ne de meta'nın hiçbir önemi yok benim için.
  • MEGA SPOİLER BENDEN DEMESİ DAYANAMAYAN İZLEMESİN

https://streamable.com/oehq1
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    İzledim de cok erken olmuş bizimkiler de bi halt yememis emek yoksa heroluk taslamasinlar arkadaş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

İzledim de cok erken olmuş bizimkiler de bi halt yememis emek yoksa heroluk taslamasinlar arkadaş
    Hiç sorma ama bence spoiler bile sayılmaz
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.