Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • film çıktı mı arkadaşlar bu akşam 21.30a seans gösteriyo ? yarın çıkmıyomuydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav arkadaşlar kadın ın oynadığı rol sanki ağır bir drama falan gibi tepki veriyolar, uçak kaçan espriler yapan bir süper kahraman işte bu nasılsa tipleme öylede oynamış, scarlet johanson senelerdir oscarlık oyunculukmu çıkarıyor sanki, kesinlikle başka şeyler dönüyo ve aksi yönlendirilme var bu kadının üstüne

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Yav arkadaşlar kadın ın oynadığı rol sanki ağır bir drama falan gibi tepki veriyolar, uçak kaçan espriler yapan bir süper kahraman işte bu nasılsa tipleme öylede oynamış, scarlet johanson senelerdir oscarlık oyunculukmu çıkarıyor sanki, kesinlikle başka şeyler dönüyo ve aksi yönlendirilme var bu kadının üstüne
    scarlet johanson çokda iyi bir oyuncu değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

scarlet johanson çokda iyi bir oyuncu değil

Alıntıları Göster
    valla bence mcu fan ları bu kadına ve filme sahip çıkmalı imdb deki puanı kimler baltalıyor bilmem ama mcu taraftarı yapıyorsa büyük hata, yıllarca süren bir çaba var ortada cap marvelde bu çabanın bir parçası yabana atılcak bişey değil bence

• evohan kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam yönlendirme var gibi. Shazam'ın başrol oyuncusu Zachary Levi şöyle bir açıklama yapmış:

quote:

“Hayranların bazıları Brie Larson’ın rol aldığı Captain Marvel’ı için sahte kötü yorumlar yapıyor. Bu arada Shazam’ı Captain Marvel ile rekabet halinde göstermeye çalışıyorlar. Tercihlerini Shazam’dan yana kullanacaklarını ifade ediyorlar. İşin komik yanı söyledikleri gerekçeler gerçeği yansıtmıyor. Bu olanları daha dün öğrendim. Tüm bu yaptıklarınızla bana, Shazam’a veya Warner Bros stüdyolarına destek çıktığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, Bu hareketlerin kimseye faydası yok. Zaten ortada bir rekabet de yok. Uzun yıllar önce Shazam’ın Captain Marvel ismiyle boy gösteriyor olması Brie Larson ve onun rol aldığı filmle rekabete girişeceğimiz anlamına gelmiyor. Evet, bu iki yapım yakında gösterime başlayacak. Üstelik birbirlerine yakın zamanlarda vizyona girecekler. Bu zamanlamanın enteresan olduğunun ben de farkındayım. Ancak bu süreçte bir taraf seçmeniz gerektiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bunlara hiç gerek yok. Bu son yaşananlar kesinlikle çok seviyesiz. Özellikle işin yalan kısmı seviyenin ne kadar düştüğünü gösteriyor.” (LOG'dan alıntıdır)

• quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Bu mesaj silindi.

Öyle bir şey yok. Konsept tasarımlarda kaldı o.
  • Cumartesi 18.00 Akasya imax seansındayım. Ama bu film için hiç hype falan olmadım. Normal klasik bir marvel filmi gibi gidip izleyeceğim. Avengers çok başka bir seviye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zhongli

Katılıyorum hocam yönlendirme var gibi. Shazam'ın başrol oyuncusu Zachary Levi şöyle bir açıklama yapmış:

quote:

“Hayranların bazıları Brie Larson’ın rol aldığı Captain Marvel’ı için sahte kötü yorumlar yapıyor. Bu arada Shazam’ı Captain Marvel ile rekabet halinde göstermeye çalışıyorlar. Tercihlerini Shazam’dan yana kullanacaklarını ifade ediyorlar. İşin komik yanı söyledikleri gerekçeler gerçeği yansıtmıyor. Bu olanları daha dün öğrendim. Tüm bu yaptıklarınızla bana, Shazam’a veya Warner Bros stüdyolarına destek çıktığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, Bu hareketlerin kimseye faydası yok. Zaten ortada bir rekabet de yok. Uzun yıllar önce Shazam’ın Captain Marvel ismiyle boy gösteriyor olması Brie Larson ve onun rol aldığı filmle rekabete girişeceğimiz anlamına gelmiyor. Evet, bu iki yapım yakında gösterime başlayacak. Üstelik birbirlerine yakın zamanlarda vizyona girecekler. Bu zamanlamanın enteresan olduğunun ben de farkındayım. Ancak bu süreçte bir taraf seçmeniz gerektiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bunlara hiç gerek yok. Bu son yaşananlar kesinlikle çok seviyesiz. Özellikle işin yalan kısmı seviyenin ne kadar düştüğünü gösteriyor.” (LOG'dan alıntıdır)
    Çok güzel bir açıklama yapmış oyuncu helal olsun onlar zaten gerçekleri bizden daha iyi biliyolar, shazam filmide ciddiyetsiz gibi yorumlar alıyordu ama o filmin tarzı o yani komedi aksiyon tarzı çekmiş adamlar, bu tarzı beğenmeyebilir bir izleyici ama onun için veya oyuncuyu beğenmedi diye filmi kötülemek vs rekabet yaratmak çok yanlış şeyler

• Mavi kırmızı beyaz.

• evohan kullanıcısına yanıt
    Çoluk çocuk , salyalı tipler yapıyor . Kadından süper kahraman olmaz , kadın ise ben filmi izlemem diyen mağara adamları var . Puanlara bakmam ben izleyeceğim ve oynayacağım yapımlarda . Sonuç olarak herkes oy kullanıyor bu tiplerin oylarına bakıp filme bakış açımı değiştiremeyeceğim maalesef .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 7 Mart 2019; 20:14:14 >
  • Captain Marvel filmine IMDb saldırısı!
    https://www.log.com.tr/captain-marvel-filmine-imdb-saldirisi/

• quote:

Orijinalden alıntı: Hoid

Çoluk çocuk , salyalı tipler yapıyor . Kadından süper kahraman olmaz , kadın ise ben filmi izlemem diyen mağara adamları var . Puanlara bakmam ben izleyeceğim ve oynayacağım yapımlarda . Sonuç olarak herkes oy kullanıyor bu tiplerin oylarına bakıp filme bakış açımı değiştiremeyeceğim maalesef .
    https://www.imdb.com/title/tt0451279/ hocam demek ki sadece brie larson'dan olmaz diye düşünüyorlar.

• Wonder Woman (2017) Puan : 7,5 Kullanılan oy : 468.818

Kaptan Marvel (2019) Puan : 6,1 Kullanılan oy : 17.879

Yarın başlar insanlar oylamaya , filmleri aldıkları oya göre değerlendiriyorsanız biraz bekleyin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hoid

Wonder Woman (2017) Puan : 7,5 Kullanılan oy : 468.818

Kaptan Marvel (2019) Puan : 6,1 Kullanılan oy : 17.879

Yarın başlar insanlar oylamaya , filmleri aldıkları oya göre değerlendiriyorsanız biraz bekleyin .
    Hocam saldırılar için dedim ben bu filme özel olsa gerek yoksa mantıken 7.5 bile görememesi lazım. Brie Larson benim en sevdiğim kadın oyuncu valla. 1 puan bile alsa izlerim ben.
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Şaka yapmıştım izlememiştim daha yeni çıktım sinemadan
    Silmeye çalıştım ama site veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 7 Mart 2019; 22:42:48 >
  • Film bence Wonder Woman ve Guardians of Galaxy Vol. 1'dan iyi. Winter Soldier'dan bi tik kötü olabilir ancak ben begendim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

Cinemaximum 2D seans eklemiş
    bileti almamızı beklemişler.
  • Film bence orta şekerliydi puan verecek olsam 10/7 civarı verirdim. Diğer marvel solo filmleri gibiydi marvel filmlerini sevenlerin gitmesini tavsiye ederim. Ve diğer yandan captain marvelı sinemada görmek çok güzeldi.

Credits sahneleri de 2 tane,ilkini kesin bekleyin derim.önemli ve hemen çıkıyor.diğeri o kadar önemli değil ama avengers 1 ile ilgili ipucu veriyor.

• Wonder WOman çöpünün bile altında puan alıyorsa gidilmez bu filme. İyi bir sinema çekimi bulup izlerim, zaten kazıkçı sinemalardan iyice soğumuşum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.