Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde o da yok sadece Gold Class'da var, ona da bir avuç para verilmez.
  • Biraz önce captain marvelı izlemiş biri olarak, imdb puan sıralaması yapacak olursak wonder womanla yer değiştirirse çok güzel olacak, dövüş sahnelerini saymassak wonder woman sıkıldığım bir kaç filmden biridir, marvelda ise sonlardaki 5 dk.dışında sıkıldığımı hatırlamıyorum, benim için 1. Kriter filmden zevk almak, fury için bile gidilir bu filme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krumbatu

Film bence Wonder Woman ve Guardians of Galaxy Vol. 1'dan iyi. Winter Soldier'dan bi tik kötü olabilir ancak ben begendim ;)
    Winter Soldier çoğu kişiye göre çekilmiş en iyi kahraman filmlerinden birisi hatta ilki. . Ondan bir tık kötüyse captain marvel çok iyi film o zaman..

• quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Wonder WOman çöpünün bile altında puan alıyorsa gidilmez bu filme. İyi bir sinema çekimi bulup izlerim, zaten kazıkçı sinemalardan iyice soğumuşum.
    daha 10.000 kişi vermiş w.womana 500k kişi oy vermiş
  • Sıkıcıydı orta seviye bir uzay filmi.
  • forsaken54 kullanıcısına yanıt
    30 bin kişi vermiş neredeyse. Neyse akşama kadar belli olur iyi olup olmadığı.
  • Imax 11 seansina giricem bakalim

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Winter Soldier çok iyi film ama en iyisi değil bana göre. Captain Marvel da çok-iyi film bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krumbatu -- 8 Mart 2019; 10:16:50 >
  • Anlamadım captain marvel zaten kitaplarda da kadın bir karakter değil mi neyin feminizmi onu çözemedim

• Bu filmi merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK13 -- 8 Mart 2019; 10:59:50 >
  • yorumlara bakılırsa ortalama bir marvel filmi olmuş. benim için yeterli. zaten bir avengers kalitesi beklememek lazım. akşam 7 de izleyeceğim kısmetse, heyecanla bekliyorum saati
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

bileti almamızı beklemişler.

Alıntıları Göster
    İptal oluyordu aslında ama biraz vakit lazım. Bileti geçen hafta alacaktım almadım perşembe akşamına ön gösterim eklediler (tabii altyazılı seansı geç saate koydular gidemedim) sonra bir bakayım dedim 2D seans eklediler 1-2 saat daha bekleyeyim bakalım ne gelecek
  • çok mu kötü arkadaşlar, işin gücün yoğunluğun arasında gidelim mi, gitmeyelim mi?
  • Filmi beğendim başlangıç serilerinden ilk 3 e girer.

• After credit bayağı iyidi

• quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

30 bin kişi vermiş neredeyse. Neyse akşama kadar belli olur iyi olup olmadığı.
    Dün filmin puanı 5'ti.Bariz şekilde birileri girip düşük puan vermiş, Imdb puanına göre filme gitmemezlik yapmayın.
  • İyi değildi kaptan marveli arada mecbur anlatmamız lazım diye düşünüp yapmışlar mevcut potansiyeli yüksek bir konu ama boşa harcanmış, daha iyi olabilirdi.
  • Araya sıkıştırmak zorunda kalmışlar sanki.Hani anlatmalıyız artık filmini yapalım demişler.Çok çok geç kalmışlar bu film için.Şu anda 2.filmini izlemiş olsaydık çok çok daha iyi olacaktı bunu farkettim izlerken.
    Hadi bahsettik şimdi hop End Game filmine geçiyor orada da izlersiniz dediler.

Aradan geçen 30 yıl var ve bu kadın o kadar zaman ne yaptı ne etti bilmeyeceğiz.Ronan'ın geri geleceğiz ile kastettiği şey havada kalamaz.End Game filminde bunu işleyemezler çünkü zaman yok.2.film için yapsalar çok gereksiz olacak artık.Artık daha büyük evrene kozmik evrene geçmişken Ronan 'ın Marvel'in peşinden koşması biraz garip olacak sanki ?
    Film olarak iyiydi.Ama bu hanım kızımız hiç yaşlanmayacak mı ? Furry'nin çağrı cıhazını buldular mı ? buldularsa nasıl ? Bulmadılarsa Furry kopyalayıp durdu demek ki. Mar-Vell ile supreme intelligence nasıl aynı kişi aynı varlık olabiliyor ?

2.after credits sahnesine "daha doğrusu end credits" çok çok sövdüm.Yaw bizimle dalga mı geçiyorlar ?
    Thor Ragnarok filmi 1 bu 2 oldu arkadaş.Bu kadar önemli filmin arkasından 2 dk 'lık görüntünün bile önemli,heyecan verici olacağı bir durumda kedinin kusmasını bekletmek bu göstermek ne be ! Hadi gösterdin 3.bir sahne daha çek !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 8 Mart 2019; 15:55:19 >

• imdb puanıda normale dönüyor bence, ilk kaptan amerika filmide 6,9 puanda onun kadar alır zannımca
  • Tavsiyem filmi 2 d izleyin filmde o kadar çok parlaklık oluyor ki bazen gözler gidiyor yada bana öyle oluyor keşke 2d izleseydim genel olarak film güzeldi ama kreeleri çok kısa anlatmışlar keşke uzun olsaydı

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.