Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ortalamanin biraz ustunde olmus. end game le baglantisi olmasa para verip sinemada izlemezdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • endgame ile after credits dışında bağlantısı var mı?

• Captain Marvel gücünün farkını varıp dövüşmeye başlayınca çok aşırı güçlü oldu. Özellikle son sahnelerde uzayda düşman gemilerini hiç zorlanmadan yok etti. Adamlar boşuna Marvel evreninin en güçlü kahramanı olacak dememişler. Gücünü fark ettikten sonra neredeyse burnu bile kanamadan hakladı dövüştüğü herkesi.

Bu arada ilk defa sinemada bir filmin sonunda altyazı çevirisini yapan kişinin adının yazıldığını gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 8 Mart 2019; 17:12:35 >
  • izlemedim, düşerse izlerim ama karı çok itici duruyor
  • Yarın 18.00 Akasya da akacağız filme bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exdanples

Tavsiyem filmi 2 d izleyin filmde o kadar çok parlaklık oluyor ki bazen gözler gidiyor yada bana öyle oluyor keşke 2d izleseydim genel olarak film güzeldi ama kreeleri çok kısa anlatmışlar keşke uzun olsaydı
    3d dereinlik nasıldı ? tam ekran mı yoksa alt üst bantmı ? yada tam ekran sahneler oluyormu
  • IMAX kalitesi nasıl, gitmeye değer mi?
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    normalde binary mod açsa dahi ww'den güçlü olmuyor ama sırf feminizm denen illetten para kazanmak için marvel evreninin en güçlü karakteri dediler ki thor varken esamesi okunmaması lazım.
  • IMDB puanlarını çok dikkate almıyorum.

Klasik Marvel filmi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

3d dereinlik nasıldı ? tam ekran mı yoksa alt üst bantmı ? yada tam ekran sahneler oluyormu

Alıntıları Göster
    Bizim şehir de Alt ve üstte bantlar vardı.

Bu arada Marvel logosu çıkarken başlarda normal de her filmden karakterlerin görüntüleri gösterilir ya bu film de Marvel karakterlerinin yaratıcısı Stan Lee resimlerinin gösterilmesi hoş olmuş. Acaba Avengers da benzer bir şey yaparlar mı. Bu arada film içinde de Stan Lee vardı oda hoş olmuş ama büyük olasılıkla o sahnede bilgisayar animasyonu olabilir çünkü Captian Marvel yanından geçerken Stan Lee yüzüne baya imalı bir bakış attı.

• Gözümü en çok ağrıtan 3D film olmayı başardı. Şu saçmalığı sinemalardan kaldırsınlar yahu gereksiz bir teknoloji. Filme gelirsek; akmıyor. Sıkıldım. Işık şöleninden ibaret.
  • 7/10 normal ve güzel bir solo hero filmi

Beklentim yüksek değildi solo filmlere yüksek beklentiyle gitmiyorum ve beklentimi rahatlıkla karşıladı diyebilirim. Solo hero filminden devrim yaratmasını beklemek hata olur o tarz beklentiniz yoksa ve ön yargınız yoksa keyif alabilirsiniz.

Hikaye
    Fragmanda karakterin hafıza sorunu olduğunu biliyoruz filmde bunu güzel göstermişler. Basit sayılacak bir hikayeyi bu hafıza kaybı nedeniyle evirip çevirip güzel bir şekilde yansıtmışlar.

Karakterler
    Carol, Fury, Coulson ve Goose çok güzeldi. Kree ekibini de sevdim. Talos beklediğim gibi değildi ama güzeldi.

Görsellik
    Görsellik olarak film güzel, uzay sahnelerini görselliği müthiş. Aksiyon sahneleri dışındaki sahnelerde kamera açıları, efektleri, ışıkları falan çok güzel.

Aksiyon
    Aksiyon olarak yeterli diyebilirim güzel sahneler vardı güzel dövüş koreografileri vardı önemli bir "ama" kısmı var. Koreografi güzel ama kamera kullanımı kötü. Daredevil ile ünlenen koridor dövüşü sahnesine benzer bir sahne var dövüş çok güzel coşturmalık ama kamera sallanıyor bir oraya atlıyor bir buraya atlıyor o yüzden coşturmadı. Takip sahnelerinde sallanan kamera kullanmışlar iyi bir tercih olmamış hele bir tren sahnesinde sallanan kamera var zaten şaka gibi.

Müzik
    GoTG 90'lar edition diyorum bence yeterli.

Marvel'ın kötü pazarlama politikası filme karşı haksız bir ön yargı oluşturdu. 8 Mart'ta çıkması ve HERo vurguları yüzünden ne yalan söyleyeyim feminist duyarı itelenecek sandım ama şaşırdım ne kadın olması öne çıkıyor ne de geriye atıyor. Filmde "peh bizi kadın mı kurtaracak" gibi bir cümle yok aynı şekilde "kadınların gücünü göstereceğiz" tarzı bir cümle de yok. Bir yerde güçsüz vurgusu yapılıyor ama Steve Rogers'a yapılandan farklı değil, kadın olduğundan değil güçsüz olduğundan yapılıyor o da.

Mar-Vell'in kadın çıkması bence kötü tercih olmuş. Lawson soyadını duyunca aha Mar-Vell dedim ama kadın olması şüpheye düşürmüştü. Mar-Vell'in hakkını vermişler tamam ona lafım yok ama bence bu kadar ikonik ve önemli birinin cinsiyeti değişmemeliydi. Yukarıdaki feminist vurgusu yok kısmından hemen sonra bunu yazmak istedim. Ancient One var benzer olarak ama çok az bilindik bir karakter olduğundan onu ben pek dert etmedim ama Mar-Vell köklü bir karakterdir.

Skrull'ların kötü çıkmasını beklerdim algı operasyonu yapmış meğer Marvel yıllarca muhtemelen Talos ırkının tamamına hakim değildir "iyi skrull'lar da var" türünden olabilir.

Endgame bağlantısı güzeldi Carol şakkadanak gelmiş mekana bu durumda Tony'yi de başkası kurtarır artık.

Carol bana çok güçlü gelmedi çünkü gücünü Tesseract'tan almış ama Thanos'ta o taşla birlikte 5 taş daha var. Daha önce de demiştim Carol taşların enerjisini emerse o zaman Thanos'un avantajını kendi avantajı haline çevirir.

• Espa kullanıcısına yanıt
    Alicia kadar güzel olmasa da güzel. gitmeye değer
  • 10/7 lik bir film olmuş. solo filmleri sevmiyorsanız gerek yok sinemaya gitmeye. after credit i izlemeniz yeterli end game için. genel olarak merak edilen bir iki soruya cevap vermişler filmde

avengers ın kurulmasına ilk ne zaman karar verildi, fury gözünü nasıl kaybetti gibi soruların cevabı verilmiş

bence c.marvel thanos u bu haliyle mümkün değil yenemez. o hissi alamadım. şu an ki thor çok daha güçlü duruyor c.marvel dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 8 Mart 2019; 22:23:32 >
  • Filmden yeni çıktım, 2d izledim. Marvel filmlerini izliyorsaniz tipik bir Marvel filmi olmuş. 10 üzerinden 7 si var bence.

• Hocam 10 senedir Thanos u hazırlıyor Marvel. Bırakta tek başına yenmesin 😉👍. Ekip olarak yensinler ki bu ağırlığı olsun Thanos un.
    Marvel in hep eleştirildiği nokta değil mi kötüler güçsüz diye.

• Ee insaf yani , daha ilk filmi zaten full force olarak göstermesinler normal yani
    Ama böyle düşünmen yine normal bu film gec geldi vizyona

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

10/7 lik bir film olmuş. solo filmleri sevmiyorsanız gerek yok sinemaya gitmeye. after credit i izlemeniz yeterli end game için. genel olarak merak edilen bir iki soruya cevap vermişler filmde

avengers ın kurulmasına ilk ne zaman karar verildi, fury gözünü nasıl kaybetti gibi soruların cevabı verilmiş

bence c.marvel thanos u bu haliyle mümkün değil yenemez. o hissi alamadım. şu an ki thor çok daha güçlü duruyor c.marvel dan.
    Yav zaten captain marvel şu yüzden güçlü enerji absorbe edebiliyor yani thanosdaki sonsuzluk taşlarının gücünü absorbe edebilir buda captain marvelı thanos dan daha güçlü yapıyor taşların gücü hiç bir işe yaramaz captan marvela karşı

Filmde thanosu kurtaran güçlü kılan taşların enerjisi zaten o enerjiyi absorb edebilen tek karakter ise kaptan marvel

captain marvel daki enerji gücü kozmik bir güç marvel evreninin en güçlü karakterleri cosmic güce sahip olan karakterlerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 8 Mart 2019; 23:1:52 >

• Bence and game'e captain marvel'ın dahil olmasıyla ekip aşırı güçlü oldu heleki captain marvel,strange ve thor ile sanki thanos çok kolay olacakmış gibi bence mutlak daha güçlü bir rakip göreceğiz and game filiminde bu arada ill after credits sahnesinde tüm salon alkışladı çok iyiydi bence

• paker kullanıcısına yanıt
    Strange is dead.
    WBH'de çıkarırlarsa ve taşları bir şekilde almayı başarırlarsa, Thor ve WBH ikilisi rahat yerler adamı. Thor zaten coştu, WBH zaten tüm avengers ve xmen evrenindeki herkesi alıyor. Ya adamı yok ederler yada gezegen yok olur
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.