Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OctaCore

Şu Hulk tayfa hiç değişmiyor, heceleyerek mi yazalım anlamıyorum. Ben gezegen yok etmiş karakter diyorum adam fiziksel güç yarışı yapıyor. Kozmik karakterler, tanrılar var bu evrende ama şu Hulk yüceltmesi hâlâ bitmiyor. Fiziksel olarak Hulk'a meydan okuyacak karakter fazla değil ama Hulk kas yığınından ibaret bir karakter tek numarası "smash" o da Thanos'a sökmedi ayrı. Thor, Captain Marvel gibi karakterler fiziksel olarak belki Hulk kadar güçlü değiller ama karşılarında kozmik güçleri olan biri olduğundan yumruk atmaktan fazlasını yapabiliyorlar.

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    quote:

Tony Stark ona karşı durabilmek için bir zırh ve kalkan yapıyor ama adamı 2 yumrukla komaya sokuyor

Bu ne anlama geliyor ?Bu bir fiziksel güç karşılaştırması değilmidir? Yoksa Stark kozmik varlık ta haberimiz mi yok? Stark kardeşimiz onu fiziksel güç dışında ne ile durdurabilir ? Cap Marvel burada kozmik güçmü kullanmış ?

Kozmik gücü Tanrı seviyesinde olan (IG+Full Stone) Thanos'u Thor'un balta ile yaralamasının yumruk atmaktan farkı yok. Ben Hulk'u Galactus veya Living Tribunal ile falan ile karşılaştırdım herhalde farkında olmadan. Kozmik gücü olan adamlar zaten bu saydığın karakterlerin yüzüne bakmaz.
    Bu arada şunu da yazmadan çekilmeyeyim, Immortal Hulk ÇR'sine göz at,Kozmik varlık dediklerine ithafen, Mephisto Hulka dokunamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OctaCore -- 4 Ocak 2019; 19:42:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OctaCore

quote:

Tony Stark ona karşı durabilmek için bir zırh ve kalkan yapıyor ama adamı 2 yumrukla komaya sokuyor

Bu ne anlama geliyor ?Bu bir fiziksel güç karşılaştırması değilmidir? Yoksa Stark kozmik varlık ta haberimiz mi yok? Stark kardeşimiz onu fiziksel güç dışında ne ile durdurabilir ? Cap Marvel burada kozmik güçmü kullanmış ?

Kozmik gücü Tanrı seviyesinde olan (IG+Full Stone) Thanos'u Thor'un balta ile yaralamasının yumruk atmaktan farkı yok. Ben Hulk'u Galactus veya Living Tribunal ile falan ile karşılaştırdım herhalde farkında olmadan. Kozmik gücü olan adamlar zaten bu saydığın karakterlerin yüzüne bakmaz.
    Bu arada şunu da yazmadan çekilmeyeyim, Immortal Hulk ÇR'sine göz at,Kozmik varlık dediklerine ithafen, Mephisto Hulka dokunamıyor.
    Koca mesajdan oraya mı takıldın gezegen yok ediyor, enerji soğuruyor diyorum yumruklu kısmı alıntılıyorsun. Yine de cevabını atayım bu yumruk fiziksel güç gibi mi duruyor oradan?

Captain Marvel (2019) | Brie Larson

Immortal Hulk çrsini ve öncesindeki No Surrender hikayesini okudum orada normalin üzerinde güçlü bir Hulk var yine de dediklerimi geçersiz kılmıyor. Kaba kuvvetı dışında Hulk'ı güçlü kılan pek yönü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 4 Ocak 2019; 21:25:30 >

Sadece kaba kuvvetmi?
    Dayanıklılık: Galactusun saldırılarında tüm takım havaya uçarken, diğerinde ise heat visionu eliyle desteklemesine rağmen yaşadı, ayrıca galaktus ilk defa öfkelendi.
     Captain Marvel (2019) | Brie Larson  Captain Marvel (2019) | Brie Larson  Captain Marvel (2019) | Brie Larson
    Celestial Saldırılarına dayanma ve vs'ye girişip yere düşürme
     Captain Marvel (2019) | Brie Larson  Captain Marvel (2019) | Brie Larson  Captain Marvel (2019) | Brie Larson
    Hız,Refleksler
     Captain Marvel (2019) | Brie Larson  Captain Marvel (2019) | Brie Larson
    Enerji emme:
     Captain Marvel (2019) | Brie Larson  Captain Marvel (2019) | Brie Larson
    Adamantium Çatlatma:

• quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

Abartı kısmı doğru ama gezegen yok eden bir karaktere güçsüz kısmı komik olmuş Karşısındakinin enerji saldırısını soğurabilen hatta yıldızın enerjisini bile soğuran bir karakter var ortada. Tony Stark ona karşı durabilmek için bir zırh ve kalkan yapıyor ama adamı 2 yumrukla komaya sokuyor

@victor zsasz Doctor Strange, Iron Man'in konumunu alır lider değil ama en çok sesi çıkan kişi. Captain Marvel da Captain America'nın yerini alır çünkü kadın gezegensel boyutta bir lider. Black Panther öyle Avengers olsun hadi bir şeyler yapalım tarzı biri değil adamın önceliği halkı zaten o yüzden başka yerde lider olmaz olması da doğru değil ileride gün gelir çıkar çatışması olur. Liderlik vasfı var ama konuma uygun değil.

Sıkıntı şu ki carol danvers karakterinin adamakıllı bir arkaplan hikayesi bile yok. Yani tamam çok güçlü falan diye marvel yedirmeye çalışıyor son zamanlarda ama karakterin bu gücünün kaynağı nedir o bile belli değil. Arka plan hikayesini 3-4 kere değiştirdiler sanırım. Karakter ilk çığında yanlışlıkla patlayan bir kree makinasına maruz kalmış bir insandı ve ilk güçleri sadece uçabilme ve süper güçtü yanlış hatırlamıyorsam (Bazı önsezi yetenekleri de vardı sanırım neyse), enerji absorbe edebilme veya enerji atma gibi yetenekleri hiç yoktu. Sonra başka bir hikayeyle o güçleri kazandı, sonra arkaplan hikayesi tekrar değişti. Yok patlayan makine dilekleri gerçekleştiren bir uzaylı makinesiymişte , o sırada carol güçlü olmak istemiş o yüzden makine onu güçlendirmiş. Doymadılar bu sene çıkan seride yine değişti hikaye bu sefer
    annesi gizli kree savaşçısıymışta başından beri güçleri varmış makine stres altında ortaya çıkıyormuş sadece makine sadece onu tetiklemiş..
    Çıkan filmdede başka bir hikaye izleyeceğiz muhtemelen. Demek istediğim şu karakter sadece çok güçlü olsun diye yaratılmış. Tutarlı bir karakter değil, 2014 serisinden beri marvel karakteri tutsun diye kaç kere ayrı seri çıkardı hepsi fosladı. Bu yüzden captain marvel hakkında yapılan tüm güç karşılaştırmaları anlamsız gözümde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

quote:

Abartı kısmı doğru ama gezegen yok eden bir karaktere güçsüz kısmı komik olmuş Karşısındakinin enerji saldırısını soğurabilen hatta yıldızın enerjisini bile soğuran bir karakter var ortada. Tony Stark ona karşı durabilmek için bir zırh ve kalkan yapıyor ama adamı 2 yumrukla komaya sokuyor

@victor zsasz Doctor Strange, Iron Man'in konumunu alır lider değil ama en çok sesi çıkan kişi. Captain Marvel da Captain America'nın yerini alır çünkü kadın gezegensel boyutta bir lider. Black Panther öyle Avengers olsun hadi bir şeyler yapalım tarzı biri değil adamın önceliği halkı zaten o yüzden başka yerde lider olmaz olması da doğru değil ileride gün gelir çıkar çatışması olur. Liderlik vasfı var ama konuma uygun değil.

Sıkıntı şu ki carol danvers karakterinin adamakıllı bir arkaplan hikayesi bile yok. Yani tamam çok güçlü falan diye marvel yedirmeye çalışıyor son zamanlarda ama karakterin bu gücünün kaynağı nedir o bile belli değil. Arka plan hikayesini 3-4 kere değiştirdiler sanırım. Karakter ilk çığında yanlışlıkla patlayan bir kree makinasına maruz kalmış bir insandı ve ilk güçleri sadece uçabilme ve süper güçtü yanlış hatırlamıyorsam (Bazı önsezi yetenekleri de vardı sanırım neyse), enerji absorbe edebilme veya enerji atma gibi yetenekleri hiç yoktu. Sonra başka bir hikayeyle o güçleri kazandı, sonra arkaplan hikayesi tekrar değişti. Yok patlayan makine dilekleri gerçekleştiren bir uzaylı makinesiymişte , o sırada carol güçlü olmak istemiş o yüzden makine onu güçlendirmiş. Doymadılar bu sene çıkan seride yine değişti hikaye bu sefer
    annesi gizli kree savaşçısıymışta başından beri güçleri varmış makine stres altında ortaya çıkıyormuş sadece makine sadece onu tetiklemiş..
    Çıkan filmdede başka bir hikaye izleyeceğiz muhtemelen. Demek istediğim şu karakter sadece çok güçlü olsun diye yaratılmış. Tutarlı bir karakter değil, 2014 serisinden beri marvel karakteri tutsun diye kaç kere ayrı seri çıkardı hepsi fosladı. Bu yüzden captain marvel hakkında yapılan tüm güç karşılaştırmaları anlamsız gözümde.

Alıntıları Göster
    Karakterlerin neredeyse tamamının geçmişi belli aralıklarla değişiyor hatta "retcon" kavramı da çizgi romanlardan çıkmış bir kavramdır. Daha iyi olduğu sürece ve sayısı çok olmadığında retcon güzel bir şey. Captain Marvel için biraz abartmışlar son zamanlarda çıkan serisinde hepten karıştırdılar geçmişini. Öncekilere bakınca belli bir temeli belli bir güçleri var karakterin, ilk çıktığında bunlar yoktu belki ama yaygın halinde bunlar var o yüzden karakterin güçleri az çok bellidir.

• Hulk gerçekten çizgi romanlara göre çok zayıf bir karekter şuan güçlü görünüyor ama çizgi romanları takip edenler aslında hulk nekadar daha güçlü olduğunu daha net biliyor, son yapılan avengers animasyon filminde bile hulk tek başına kalan avengers üyelerini alt ediyordu, filmlerde koskoca avengers serisinde bir kere bile elllerini şaplatıp dalga yapmazmı bir hulk ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 5 Ocak 2019; 22:58:10 >

Hocam Captain Marvel normalde çok güçlü bir karakter değil. Bu kevin en güçlü karakter diyince ortalıkta çok güçlü olduğu algısı yayıldı ama normalde thor'un altında bir karakter. WW captain marvel dan 2 gömlek daha güçlü bir karakter. Disney tamamen feministlerin parasını yemek için en güçlü avenger lafını ortaya attı ama çrye göre kesinlikle öyle değil. Tabii bu onun güçsüz olduğunu göstermez sadece çok abartıldı.
  • yeni bi video düşmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmde Avengers end game bağlayacak Bir şey olacakmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık zamanı geldi bence kadın başrol oyuncularının fazla olması gerektiğinin , süper kahraman olarak diyorum tabi ki
  • Disney sayesinde en az %90 Rotten puanı garanti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Filmde Avengers end game bağlayacak Bir şey olacakmi acaba?
    Filmin kendi hikayesi bittikten sonra son 5 dakika ayrılabilir muhtemelen. Öyle olmazsa da en kötü ihtimalle after credits ile bağlanacak Infinity War'a.

Nick Fury'nin attığı mesajı aldığı sahne görünecek muhtemelen.
  • quote:

Şu Hulk tayfa hiç değişmiyor, heceleyerek mi yazalım anlamıyorum. Ben gezegen yok etmiş karakter diyorum adam fiziksel güç yarışı yapıyor. Kozmik karakterler, tanrılar var bu evrende ama şu Hulk yüceltmesi hâlâ bitmiyor. Fiziksel olarak Hulk'a meydan okuyacak karakter fazla değil ama Hulk kas yığınından ibaret bir karakter tek numarası "smash" o da Thanos'a sökmedi ayrı. Thor, Captain Marvel gibi karakterler fiziksel olarak belki Hulk kadar güçlü değiller ama karşılarında kozmik güçleri olan biri olduğundan yumruk atmaktan fazlasını yapabiliyorlar.

Alıntıları Göster
    hulkun sadece smash mı Hulk, var olan en kudretli olarak adlandırılıyor. world breaker hulku bilmiyorsun sanırım gezegenleri efor harcamadan kolay bir şekilde parçalama gücü var birkaç ayakla yere vurma sonucunda gezegenleri yok etme gücüne sahip

filmde alakasız bir hulk var harcıyorlar ama hikayede gelmiş geçmiş en kudretli varlık bruce bannerin evrim geçirmiş hali world breaker hulktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 8 Ocak 2019; 15:30:1 >

• MCU'evrenine birşeyi farkettinizmi CGI'lar ve çekim teknikleri kullanılan renkler hep aynı hiç değişmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

hulkun sadece smash mı Hulk, var olan en kudretli olarak adlandırılıyor. world breaker hulku bilmiyorsun sanırım gezegenleri efor harcamadan kolay bir şekilde parçalama gücü var birkaç ayakla yere vurma sonucunda gezegenleri yok etme gücüne sahip

filmde alakasız bir hulk var harcıyorlar ama hikayede gelmiş geçmiş en kudretli varlık bruce bannerin evrim geçirmiş hali world breaker hulktur

Alıntıları Göster
    Düz Hulk için konuştum

• Kadın çok güzel harbiden

Lakin bu filmlerin çoğunu nedense teker teker izlemedim. Yenilmezler serisini mesela hepsini izledim ama

Sizce mesela bu filmi seyretsem bütün konuyu anlarmıyım?
  • .Moonlight. kullanıcısına yanıt
    Ne içtin merak ediyorum. Fizik desen yok yüz hatları desen bir tuhaf neresini beğendiniz.
  • 3. fragman yayınlandı konuda hiç hareket yok. Bu kadar mı beklenti düşük?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.