Şimdi Ara

Captcha kodları ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu güvenlik doğrulama kodlarını direk kopyalayıp yapıştırmak mümkünmü ? yani manuel girmemenin bir yolu yok mu veya bu dediğimi destekleyen bir program bir yazılım bir şey... ne bileyim yardımlarınızı bekliyorum

Konunun yeri yanlışsa şimdiden özür dilerim.

• Adı üzerinde güvenlik eklentsidir. Sen kopyalayıp elinle girdikten sonra ne anladım ben o işten???? Ayrıca captcha gd ve Imagick kullarak karakterleri bir resim dosyasında topluyor bildiğim kadarıyla. Yani resmi çözemediğin sürece pek mümkün görünmüyor. Niyetin tartışma konusu olduğundan daha ileri gitmeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TradeMark

Adı üzerinde güvenlik eklentsidir. Sen kopyalayıp elinle girdikten sonra ne anladım ben o işten???? Ayrıca captcha gd ve Imagick kullarak karakterleri bir resim dosyasında topluyor bildiğim kadarıyla. Yani resmi çözemediğin sürece pek mümkün görünmüyor. Niyetin tartışma konusu olduğundan daha ileri gitmeyeceğim.

valla amacım tartışma konusu oluşturmak deil. cokca almam gereken üyelik var ve resim kodlarını elle girmek ızdırap eğer bu sorunu çözümlersem girmem gereken kodları zaman acısından minimuma indirmiş olacağım. o yüzden araştırıyorum. yinede saol yorumun için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.