Bildirim
Captcha kodları ile ilgili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Adı üzerinde güvenlik eklentsidir. Sen kopyalayıp elinle girdikten sonra ne anladım ben o işten???? Ayrıca captcha gd ve Imagick kullarak karakterleri bir resim dosyasında topluyor bildiğim kadarıyla. Yani resmi çözemediğin sürece pek mümkün görünmüyor. Niyetin tartışma konusu olduğundan daha ileri gitmeyeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: TradeMark
Adı üzerinde güvenlik eklentsidir. Sen kopyalayıp elinle girdikten sonra ne anladım ben o işten???? Ayrıca captcha gd ve Imagick kullarak karakterleri bir resim dosyasında topluyor bildiğim kadarıyla. Yani resmi çözemediğin sürece pek mümkün görünmüyor. Niyetin tartışma konusu olduğundan daha ileri gitmeyeceğim.
valla amacım tartışma konusu oluşturmak deil. cokca almam gereken üyelik var ve resim kodlarını elle girmek ızdırap eğer bu sorunu çözümlersem girmem gereken kodları zaman acısından minimuma indirmiş olacağım. o yüzden araştırıyorum. yinede saol yorumun için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X