Şimdi Ara

Mail adresi değişimi ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi hali hazırda bir wow hesabı ve hesabı açarken vermiş olduğumuz bir mail adresi var. Şimdi email hesabında bir sorun çıktı ve artık kullanamıyorum. Şimdi yeni bir email hesabı açtım artık onu kullanıyorum. Sorum ise şu, wow account management'a girip mail adresi değişikliği yapmak istediğimde haliyle blizzard eski mail adresine onay maili gönderiyor fakat ben eski mailimi kullanamadığım için onay veremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Not: eski mail adresim hotmailden ve saçma sapan bir sebepten dolayı "Bu hesap kapatıldı" diye bir mesaj ile mail bölümüne girmeme izin vermiyor. Dolayısıyla maillerime bakamıyorum. Adamlara kaç kez mail attım ama sonuç alamadım. Haliyle bu mail adresini gözden çıkardım.

• hayır degistire bilir ....söyle anlatayım hic acc manage. girme direk ordakı email degistirme seçeneğine bas >> sonra kullanıcı adını yaz >>> eski email adresini yaz sorna gizli sorunun cvp ı yada cd-key yaz ilerle de falan filan ....bu şekilde değiştire bilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.