Şimdi Ara

CAPTUR 2 (2020) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
22
Favori
76.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Jant düşünüyorum. Mevcut jantlara kış lastiklerini takıcam, yeni alacaklara yaz lastiklerini. Taktıranlara bakıyorum örnek olarak ama çok da beğenemedim. Yakıştığını düşündüğüm bir model bulursam alıcam. Anten değiştirmeyi düşünmüyorum ama nikelajları bekliyorum gelmesini.

• sarpuli kullanıcısına yanıt
    Anten bayide 1500 lira. Yaptırmayı düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _boyacı _ kullanıcısına yanıt

Çekimde sorun oluyor mu? Standart antene göre çekim gücünün düşmesi gibi.

• duayen2 D kullanıcısına yanıt
    Bayide yapıldıktan sonra bi sıkıntı olacağını sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: duayen2

Jant düşünüyorum. Mevcut jantlara kış lastiklerini takıcam, yeni alacaklara yaz lastiklerini. Taktıranlara bakıyorum örnek olarak ama çok da beğenemedim. Yakıştığını düşündüğüm bir model bulursam alıcam. Anten değiştirmeyi düşünmüyorum ama nikelajları bekliyorum gelmesini.

İcon jantları fena değil, birde kadjar jantı vardı (sanırım 19'') onlarda güzel. Replika takmak pek mantıklı olmaz orjinal de nereden nasıl bulunur bilemedim. Alırsanız haber edin :)

Nikelaj derken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 8 Haziran 2021; 10:1:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _boyacı

Anten bayide 1500 lira. Yaptırmayı düşünüyorum.

Pahalıymış :(

Benim Captur demir mavi renginde. RS line model Captur'ların jantı hoşuma gitti sadece. Karar aşamasındayım. Nikelaj derken ön tampon, arka tampon ve kapı- cam arasındaki nikelaj parçalardan bahsediyordum. Bu arada aracı aldığım yerle konuştum. Onda jant olmadığını, replika takabileceklerini söyledi.

CAPTUR 2 (2020)
  • Bu arada göstergelerin hayalet ekranla değiştirilebildiğini duydum. Bu konuyu servisle görüşen oldu mu?

Hocam bunu nerede bulacağız ? Birde bunlar sanırım 17" değiller. Nikelajı nereden aldınız ? Nerelere gelecekler tam olarak ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Vag da yapılıyor ama renault da olacağını düşünmüyorum. Olsa da isteyecekleri rakama değmez. Keşke cam tavan opsiyonu olsa idi scala gibi :(

Açılmayan cam tavan. Bence çok bi esprisi yok. Ferahlığa ferah ama işlevsel değil. Önceki aracım leondu ve sunroof sanırım en çok kullandığım donanımıydı.

• _boyacı _ kullanıcısına yanıt
    Bana göre captur da olan sunroofun anlamı yok, vag da olan cam tavan en güzeli ama scala 308 tavanına da razıyım.
    İlk aracım astra k idi onda da yoktu alma şansım :( CAPTUR 2 (2020)

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-17-4x100-renault-clio-5-megane-2-uyumlu-rs-line-jant-927615632/detay

Bu linkte var mesela. 17 inc. İcon donanımdaki nikelajlarsan bahsediyorum. Gelmemiş daha. Bekliyorum gelmesini.

Renault da yapıyor. Hatta dışarıda da yaptırabiliyorsunuz. Fiyat sormadım. Öğrenince yazarım buradan.

Açılmadıktan sonra cam tavanın benim için de bir anlamı yok. Vag grubu araçlarını da hiç sevemedim zaten.

• quote:

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-17-4x100-renault-clio-5-megane-2-uyumlu-rs-line-jant-927615632/detay

Bu linkte var mesela. 17 inc. İcon donanımdaki nikelajlarsan bahsediyorum. Gelmemiş daha. Bekliyorum gelmesini.

Jant var ama replika bunlar güven olur mu bilmiyorum. Birde bizim jantların genişliği kaç '' ? 7.5'' mi?

Nikelaj cam altı on tampon kapı altlarından bazhediyorsunuz sanırım. Nereden bekleniyor ? Ne fiyat verdiler ? Uygulama dahil mi?

• quote:

Renault da yapıyor. Hatta dışarıda da yaptırabiliyorsunuz. Fiyat sormadım. Öğrenince yazarım buradan.

Haber edin düşünelim :)

• Selam Arkadaşlar,

2020 icon paketlerin bazılarında vites topuzu ve konsolu farklı fotoğraftakiler gibi. Bunun farkı nedir bilen var mı? Neden kaynaklanıyor bu fark?

CAPTUR 2 (2020)
    CAPTUR 2 (2020)

• KorayKorkmaz kullanıcısına yanıt

Sağ resimdeki vites e-shifter olarak geçiyor ve opsiyon olarak sunuluyor. Joystick tarzında kullanılıyor. Bazı kullanıcılar özellikle park ederken sık bir şekilde ileri geri yaptıkları zamanlarda geç tepki verdiğini söylemişlerdi.

Anladım teşekkürler. Birde yüksek orta konsol opsiyonu var galiba o nedir nasıl bi şeydir biliyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.