Merhaba, benim aracın garantisi bittiği için geçen ay dışarda birine yaptırdım. Filtreler, motor yağı ve ön balatalar değişti. Arka kampanalar temizlendi. 5800 ödedim. |
Bildirim
Merhaba, benim aracın garantisi bittiği için geçen ay dışarda birine yaptırdım. Filtreler, motor yağı ve ön balatalar değişti. Arka kampanalar temizlendi. 5800 ödedim. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar. Acil Durum Çağrı - Kontrol Ettirin uyarısı alıyorum uzun zamandır. Ama artık dikkat dağıtıcı olmaya başladı. Sürekli yanıp yanıp kendiliğinden sönüyor. Bu konuda deneyimi ya da çözüm önerisi olan var mıdır? Teşekkürler. |
Soket yerinden çıkmıştır. Servis halleder 10 dakikada. Ama sonra yine tekrar eder. Kalıcı bir çözümünü bulanı daha görmedim. Renault servisleri ne yazık ki böyle. |
Teşekkür ederim, bir sorayım o halde servise. |
Sinyal alamadığı, çekmediği durumlarda da aynı uyarıyı verebiliyor. Sinyal aldığı zaman kendiliğinden düzeliyor. Eğer çekimin düşük olduğu bir bölgedeyseniz o yüzden sık karşılaşabilirsiniz. |
Aracın 4.yıl bakımını yaptırıyorum serviste. 8.880 TL fiyat aldım. İlgilenen olursa bilgi vermek istedim. |