Şimdi Ara

CAPTUR 2 (2020) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
851
Cevap
20
Favori
73.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba, benim aracın garantisi bittiği için geçen ay dışarda birine yaptırdım. Filtreler, motor yağı ve ön balatalar değişti. Arka kampanalar temizlendi. 5800 ödedim.

• burak1710fb B kullanıcısına yanıt
    Bakıma gittiğinde bilgi verip ücretsiz yapıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • big_planner B kullanıcısına yanıt
    Ama faturada opsiyon olarak alınmış olması lazımmış galiba, icon paketin kendisinde olan bir özellik değilmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biz alırken satıcı katlanır ayna var görünüyor ama araçta bulunmuyor demişti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 2021 captur 140 hp hafif hibrit benzin elektrik geçiyor ruhsatta şanzıman kodu 7dct300 mü? Servis yağ değişim için yüksek fiyat veriyor dışarda bi kaç ustaya sordum hepsi farklı şanzıman yağı öneriyor .Şanzımanı bilen varsa yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Acil Durum Çağrı - Kontrol Ettirin uyarısı alıyorum uzun zamandır. Ama artık dikkat dağıtıcı olmaya başladı. Sürekli yanıp yanıp kendiliğinden sönüyor. Bu konuda deneyimi ya da çözüm önerisi olan var mıdır? Teşekkürler.

• Soket yerinden çıkmıştır. Servis halleder 10 dakikada. Ama sonra yine tekrar eder. Kalıcı bir çözümünü bulanı daha görmedim. Renault servisleri ne yazık ki böyle.

• _boyacı _ kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, bir sorayım o halde servise.

• senolikdz S kullanıcısına yanıt

Sinyal alamadığı, çekmediği durumlarda da aynı uyarıyı verebiliyor. Sinyal aldığı zaman kendiliğinden düzeliyor. Eğer çekimin düşük olduğu bir bölgedeyseniz o yüzden sık karşılaşabilirsiniz.

• Aracın 4.yıl bakımını yaptırıyorum serviste. 8.880 TL fiyat aldım. İlgilenen olursa bilgi vermek istedim.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.