Şimdi Ara

CAPTUR 2 (2020) (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
870
Cevap
23
Favori
79.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2021 Captur RS , 3. Bakım için klasik yağ ve filtre değişimlerine ek buji ve fren hidroliği değişimi olacak dedi servis 23.000 tl fiyat verdi. Bujileri kendim alıp ustama değiştirtmek istiyorum, orjinal olarak hangi buji kullanılıyor ngk mı bosch mu daha sıkıntısız olur bilgisi olan varsa destek olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 2022 icon paket aracim var. Elektronik el freni var, geri vitese takinca bile otomatik el frenini aktif hale getiriyor. Sizin de oyle mi bunu iptal etmenin bir yolu var midir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Levo83 L kullanıcısına yanıt

MAIS 224019185R | Renault Captur 2 1.3 Tce İridyum Ateşleme Buji Takımı işini çözer. Bosch alma.

• merhaba, 2023 model aracimda multimedia ekrani kapanma sorunu yasiyorum. Arabayi kapatip acinca duzeliyor. Bu sorunu yasayan oldu mu?

• Kapanma olmadı bizde. Bluetooth kopma olabiliyor. Serviste yazılım güncellemesi ile çözülür herhalde sizinki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2021 model 1.3 tce Captur, start stop sistemi çalışmıyor, üzeri çizik A simgesi çıkıyor. Hibrit bataryası/aküsünden kaynaklı sorun olabileceğine ilişkin yorumlar okudum. Yetkili serviste değil de kendim bu hibrit aküsünü temin etmek istiyorum, hangi model ne ürün kullanılıyor acaba? bir de şuanki durumda hibrit bataryası/aküsü gerekli hibrit tasarrufunu sağlıyor mudur ? Eğer gerekli görevini yapıyorsa sadece start stop için değiştirmeye değmez diye düşünüyorum

• Merhaba,

Verilen değerli bilgiler için herkese teşekkürler öncelikle. Aracı ben de yakın zamanda almayı düşünüyorum. Yeni makyajlı halinin spor paketi bütçeme çok pahalı geldi. Mecburen makyajsız hali Icon pakete yöneleceğim. Bu aracın 2022-2023 ve 2024 modellerinde Icon paketler arası çok farklılıklar oluyor mu, nelere dikkat etmek gerekir acaba?

• 2024 model evolotion arka koltuğa kılıf takılacak ama tamamen kaldırma gerekiyor

Bagaj tarafında mandal falan göremedik, biz de kılıfı almadık.

Gerçekten kaldırılamaz mı?

var mıdır 2024 olup da arka koltukta kılıf kullanan?

• Merhaba,

2023 Icon Paket Lastik Basınçları bilgisini yazabilir misiniz?

Bir de bakımları yılda bir mi oluyor? Aracın 1 yıl daha garantisi var, 2. yılı 2 ay sonra doluyor, yaptırmayınca garantisi bozuluyormuş dediler.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.