Şimdi Ara

CAPTUR 2 (2020) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
20
Favori
75.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben kablo ile kullanıyorum. Hiç kopma yaşamadım..
    2021 bendeki bu arada.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • big_planner B kullanıcısına yanıt
    .Arada bende de kopma oluyor rahatsız edecek kadar çok değil ama bakıma gittiğimde göstereceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk defa uzun yol yaptım araçla, 110 km hızı geçince rüzgar sesi çok bunaltıyor.
    Aracı servise verdiğimde sağ ön cam fitilleri değiştirildi dedi ama hala ses alıyor, özellikle ön camdan gelen ses kanal bulamayan fm radyo sesi gibi. Çok bunaltıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, ort yakıt tüketimi sayacı kendi kendine sifirliyor. Araç 2022 model ve sadece 6000 km kullanılmış. Akü kaynaklı mıdır? Benzer sorun yaşayan oldu mu?

• dante16 D kullanıcısına yanıt
    Yazılım dan kaynaklı ben iki sefer bunun servise gittim. En sonunda düzeldi. Yazılım güncellenmesi gerekiyor

• CAPTUR 2 (2020)

Bu araçlar kalite kontrolden nasıl geçiyor anlamadim, sürücü emniyet kemeri burkuluyor, bir taraf ters takılmış. Bu serviste düzelir mi? Bu nasıl olabilir. Araç 2022 icon.

Bir de arkadaşımın touch plus 2022 aracının aynaları elektrikli değildi, servise girince kapidaki kumandayi degistirip otomatik kapanir hale getirmişler, servis icinde tesisat hazirdi demiş. Sizlerin de bu şekilde olabilir servislere sormakta yarar var.

• 2020 touch vardi bende benim kemerde oyleydi ilginc sekilde kemeri katlayip aradan zorla gecirerek duzeltmistim

• arabayı kapatıp kilitledikten sonra tavandaki S.O.S arama yeşil ışık sürekli yanıyor normal midir?

• Novagate N kullanıcısına yanıt

SOS ışığı, kapıyı kitledikten bir süre sonra sönüyor bende.

• Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda bakım için servise giden var mı fiyatlar ne durumda ?

• Chnk C kullanıcısına yanıt

Selamlar, Şubat ortasında gitmiştim. Mersinde 8100 tl idi

Dün konuştum servisle 3. Yıl bakımı için.
    Yağ ve filtreye ek olarak bujiler ve fren hidroliğininde değişmesi gerektiğini söyleyerek %20 indirimle toplam 11.970 TL fiyat çıkarttılar

• Arkadaşlar iyi bayramlar.

Motorun rodajını nasıl yaptınız? Ben ilk 620 km şehir içi gaza hiç yüklenmedim çok sakin bir sürüş yaptım şehir içi Max 60-70k km hızı geçmemeye çalıştım.
    Daha sonra şehir dışı 640 km yol yaptım o da 80-100 km hızı geçmedim. Şu an araç 1230 km de..sizce artık rodaj bitmiş midir?

Aracın kullanma kılavuzunda sadece ilk 1.000 km 130 km hızı veya 3000-3500 deviri geçmeyin yazıyor bu arada.

• 2022 Touch Plus Captur sahibiyim. Aracın klima performası biraz düşük gibi geldi bana. Daha önce Clio4 aracım vardı. onun klima performansı daha iyi gibiydi. 18 19 derecede sanki çok soğuk üflemiyor gibi. Sizde durumlar nasıl?

Bir de servise bakım için götürdüğümde son güncel versiyon yazılım yüklemelerini istesem yaparlar mı? Mutlaka bir sorunumu olması lazım yazılım atılması için.

• useryok kullanıcısına yanıt

Renault'ların otomatik klimaları genel olarak pek başarılı değil. Klimayı manuele alıp çalıştırırsanız soğutacaktır. Araçta bir sorun yaşamıyorsanız yani mecbur kalmadıkça yazılım güncellemeyin. Bu sefer olmadık bir sorun çıkabilir.

• duayen2 D kullanıcısına yanıt

Üstad, dediğiniz gibi yaptım. Klima daha başarılı çalıştı. Yazılım konusunda da haklısınız, durduk yere başımıza dert açmayalım.

İlk bakıma bu hafta 7bin verdik. 2023 icon.
    Servis ayrica aynaları otomatik katlanır hale getirdi.
    Carplay kopma yapıyordu yazılım güncellemesi yapıldı.
    Araçta hissettiğim eksik tavan tutamaçları olmaması. Neden konulmamış, çözümü nedir bilmiyorum. Eski otantik cliomizda bile vardi.
    Bir de klima otomatik modda ford aracimizdaki kadar hassas çalışmıyor manuel kullanmak durumunda kalıyoruz.

• MP3 için 128 GB USB flash disk aldım. Fat32, Exfat ayrı ayrı format attım ancak araç USB yi hiçbir şekilde görmüyor. USB aygıt desteklenmiyor diye bir mesaj veriyor. USB flash diski nasıl gösterebiliriz.

• big_planner B kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Benim aracımda Temmuz 2023 çıkışlı geçen hafta bakıma girdim 6860 TL ödedim fakat aracımda ayna ile ilgili bir işlem yapılmadı.Tam olarak nasıl oluyor detaylandırabilir misiniz?

Ayrıca araç faturasında ve tanıtım kartında versiyon bölümünde manuel katlanır ayna yazıyor. Sizin aracınızda bilgiler nasıl?

CAPTUR 2 (2020)

• useryok kullanıcısına yanıt

düşük bir ihtimal ama daha küçük hafızalı bir usb deneseniz ben de 64 vardı sorunsuz görüyordu. Sınırı orda çizmiş olmasınlar ?

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.