Üstad, elimde 16GB, 32GB, 128GB USB flashdisk var. Hiçbiri olmadı. Dediğin gibi bir tek 64GB kaldı. Bİr de onu deneyeyim bakalım. |
CAPTUR 2 (2020) (42. sayfa)
-
-
32GB flash disk Fat32 format ile sorun çözüldü. Flash diski ve içindeki MP3 leri okuyor şu anda.
-
üretici araç için standart bir teker basıncı belirlemiş ancak yüklü durum için teker basınçları ile ilgili birşey bulamadım, bilgisi olan ?
-
sevindim çözülmesine. Disk seçiyor herhalde :)
-
Benimki İcon donanım, sizinki Touch Plus görünüyor. Ondan dolayı size yapılmamıştır. Biz araci alırken söylemişlerdi listede var ama aynalar katlanmiyor diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba Captur sahibi arkadaşlar elimde 1 adet ön cam şerit takip kamerası var aracına taktirmayi düşünen olursa montaj kalibrasyon kodlama dahil tüm ayarları ile birlikte halledebilirim. Takıldıktan sonra şeritten çıkma uyarısı, şerit takip asistanı aracı şeritte tutar, otomatik uzun farlar, tabela okuma özellikleri aktif olur düşünen olursa özelden yazabilir. Clio da şöyle çalışıyor instagramRenault Retrofit on Instagram: "Renault Clio Touch araçta şerit takip kamera montaj aktivasyon ve konfigürasyon işlemleri sonrası sonuç...Birlikte açılan özelikler:-Serit takip uyarı-Serit takip asistanı-Otomatik uzun/kısa farlar-Tabela okuma#Clio5 #Renault #Retrofit #gizliozellik #renaultgizliözellik #cliogizliözellik #Captur #Megane4 #clio"https://www.instagram.com/reel/C-0MgSHNw-w/?igsh=MXpxM2V3b3psMTNy
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shawna -- 18 Ağustos 2024; 19:27:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
2022 Touch Plus aracımda şöyle bir durum var. Bu normal mi bilmiyorum.
Aracımda Start&Stop aktif iken ve araçla giderken mesela en ufak bir duraksamada motor stop ediyor. Mesela bir sokaktan çıkıyorsunuz yolun ağzına geldiniz fene bastınız yolu kontrol edip ana yola çıkacaksınız o duruş anında hemen stop ediyor. Ya da otobanda giderken (120-130) ayağınızı gazdan çektiğinizde motor stop ediyor, bunu devir saatinden anlıyorum 0 a düşüyor. Tekrar gaza basınca çalışıyor. Bu start&stop trafik lambalarında dururken veya herhangi bir yerde durduktan 1-2 sn sonra devreye girmesi gerekmiyormu? Bu bir yazılım sorunu olabilir mi?
Sizde bu özellik nasıl çalışıyor. Diğer marka araçlarda da kullandım bu kadar kısa sürede devreye girdiklerini görmedim.
Bu yüzden araca bindiğimde sürekli bu özelliği kapatıyorum.
-
Benim araç 2020 hibrit özelliği yok. Start stop durdugunuz da mecburen 1 , 2 sn sonra giriyor. Ama hareket halindeyken olanı ise hibrit olduğundan süzülme moduna geçiyor, sanırım
Start stop açıkken otobanda ayağınızı gazdan çekince motor kapatma dedikleri bir uygulaması var hocam aracın. Ekranda yeşil bir araç işareti ve start stop yazısı çıkıyor benim araçta da var ama ben yakıt tüketiminden takip ediyorum anlık tüketim sıfır oluyor ama devir sıfır oluyor mu emin değilim . Düşük hızlarda tam durduğumda da start stop devreye giriyor bahsettiğiniz derecede rahatsızlık duymadım aksine düzgün çalıştığını düşünmüştüm benm araçta
Bende de aynı durum söz konusu. Servisle de görüştüm. Araç durduğunda değil 5 km/h hızın altına düştüğünde araç stop ediyor. Bu durum aracın kullanma kılavuzunda bile belirtilmiş. Ama böyle olunca İstanbul trafiğinde s&s kullanmak imkansız hale geliyor. Belki trafiği daha sakin olan şehirlerde kullanılabilir. Aracı çalıştırır çalıştırmaz ilk işim S&s'i kapatmak oluyor. 2022 modelden sonra uzun yolda da motor stop ediyor, önceki modellerde rölantide çalışıyor. Ben eco mod kullanmadığım için pek tecrube ettiğim söylenemez.
-
Motorun durması bence iyi, bir sorun yaratmıyor. Sistem tasarımı o şekilde bence güzel yapmışlar.
Arkadaşlar ışıklarda beklerken vitesi N konumuna alıyor musunuz? Arac durunca da P'ye alıp kapatıyorum bu doğru mu teknik olarak. EDC için bunlar uygun mu?
Ben trafikte beklerken bazen vitesi N konumuna getiriyorum, birkaç yerde böyle yapılması gerektiği söyleniyor ama araç durunca hiç P konumuna almıyorum araç kendisi P konumuna alıyor zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba 2023 İcon paket captur aldım. otomatik ayna katlama yok galiba( çip krizinden dolayı bazı araçlarda yokmuş.) sol ön kapıda tuş olması lazım anladığım kadarıyla.
Serviste yaptıranlar varmış, bilgisi olan var mıdır?
-
Kırmızı ışıkta zaten stop ediyor bence tekrar N ye almaya gerek yok diye düşünüyorum
Stop etmesinden değil de şanzımanı rahatlatmak açısından duraklamalarda vitesi arasıra N'ye çekin diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu ben genelde aracı durduracagim zaman N ye alıyorum. Stop edip kapatiyorum
Herkese selamlar,
yakın zamanda Periyodik bakım için fiyat teklifi alan oldu mu ?
Ek olarak yedek parça eksikliğinden çokça bahsediliyor. Örn. benim teklif aldığım iki yer de hava filtresi yok gelince haber vereceğiz diyorlar.
böyle durumla karşılaşan oldu mu ?
-
Evet bizim araca da hava filtersiz bakım yaptılar.Arayacaklardı 15 gündür ses-seda yok.Fransa'dan gelecek dediler.
7200 ₺ tuttu bakım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası bu durum beni yetkili firmalar olan bakış açımı olumsuz etkiliyor.
Piyasadaki Renault bir çok araç 1.3 Tce motor kullanıyor. Nasıl olurda basit bir sarf malzeme tedariki yapılamıyor.
Daha öncelerinde Ford, Fiat, Volkswagen araçlarımız için yetkili servis bakım zamanında hiç birinde böyle bir durum yaşamadık.
Teklif alırken sordum ilk bakımda ayrı işçilik, hava filtresi gelince ayrı işçilik faturalaması yapılacak olduğu için ve şuan işçilikte kampanya olduğu için böyle bir yöntem izlediklerini düşünüyorum.
Ayrıca filtre üreticisi MANN , FİLTRON , BOSCH vs. üreticilerin tek lokasyonda üretim yapmadığını da biliyoruz.
Umarım en kısa zamanda çözüm sağlanır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X