< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CAPTUR 2 (2020) (19. sayfa)
-
-
Ben icon aldım 17 jantlarla. Tabi göreceli ama 18 jantlar hiç hoşuma gitmedi. O paraya OZ falan bulunur görseli kat kat güzel olan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bana kalırsa normal değil. Araçta opsiyon bi paket veya donanım var mı?
Balık sırtı anten, yüksek orta konsol, büyük sürücü ve navigasyon ekranı ve gri iç kişiselleştirme var oosiyon olarak hocam.
Sizin aynanın başına bi iş gelmiş. Ya fabrikasyon yanlış takıldı yada serviste başına bi iş geldi. Ama bana kalırsa montaj hatasıdır. Böyle ufak tefek hatalar olabiliyor montaj hattında.
Satış danışmanına da yazdım durumu. Bi araştırıp dönüş yapıcam dedi ama bakalım o ne diyecek.
Gelen cevabı da yazarım gene buraya.
Olmaması lazım enteresan olmuş...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben alırken touch donanım 230k, icon donanım 300k idi. Araçların arasında 70 bin liralık fark yok ki. Şuan alacak olanlar icon tercih edebilir, makas daraldı aralarında. Ben alırken jant sorduğumda 4000 TL fark istemişlerdi 17'' jant için. 10000 TL'ye nasıl bir jant takacaklar merak ettim.
-
Aracı alırken 4200 lira farkla 18 jant alabiliyordum. Ama servisten 18 jant almak isterseniz fiyatı bahsettiğiniz rakam. İcon 17 jant daha ucuzdur.
quote:
Orijinalden alıntı: _boyacı
Aracı alırken 4200 lira farkla 18 jant alabiliyordum. Ama servisten 18 jant almak isterseniz fiyatı bahsettiğiniz rakam. İcon 17 jant daha ucuzdur.Bana 4000 fark önerselerdi kabul ederdim. Çok pazarlık ettik herhalde bezdiler :) Sizin 10.000 18'' için, 17'' soran oldu mu? (ben sordum cevap bekliyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 21 Haziran 2021; 9:16:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: duayen2Ben alırken touch donanım 230k, icon donanım 300k idi. Araçların arasında 70 bin liralık fark yok ki. Şuan alacak olanlar icon tercih edebilir, makas daraldı aralarında. Ben alırken jant sorduğumda 4000 TL fark istemişlerdi 17'' jant için. 10000 TL'ye nasıl bir jant takacaklar merak ettim.
Şu an da da çok farklı değil fark, 250 ye 310 gibi sanırım...
-
Gerçi bayilerde şuan touch donanım kolay bulunmuyor ama artık %80 dilimden satılacağını söyledi bayii bana. O da mecburen en düşük 280 k demek. İcon donanımı da 305 civarı bir tutara bırakabileceğini söylemişti geçen ay.
-
quote:
Orijinalden alıntı: duayen2Gerçi bayilerde şuan touch donanım kolay bulunmuyor ama artık %80 dilimden satılacağını söyledi bayii bana. O da mecburen en düşük 280 k demek. İcon donanımı da 305 civarı bir tutara bırakabileceğini söylemişti geçen ay.
Touch %80 e girer ise icon almak mantıklı olur, aradaki fark çok rahat verilir. İkinci elde ilanlarda touch dolu, demek ki icon çok fazla satılmamış... Anahtarsız çalıştırma&giriş da olsaymış keşke touch da :)
-
17 leri vereyim size dedim ama yemedi :)
quote:
Orijinalden alıntı: _boyacı
17 leri vereyim size dedim ama yemedi :)Hahahah :) Valla olurdu da 18'' çok pahalıymış :)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: züttürük
Aynı durum bende de var icon alsaymışım diyorum. Arabalar arasında donanım farkı çok fazla motor aynı olsa da. Bn de belki bir yıl sonra falan düşünebilirim kampanyalara göre.
Capturdan ama çok memnunum motor ve çekiş comoactlık çok güzel.
Ben de bozcaadadan benim aracı paylaşayim 4bin km yi devirdik.
Jant kapaklarının kapak olduğu hiç belli olmuyor :)
-
Touch paket e kamera taktıran var mı
Ben bayiyle görüştüm 1350 fiyat aldım. Orijinal gibi icon paketteki gibi logonun oraya takılacak deniyor. Bilemedim nasıl olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi bayiden fiyat aldınız. Ankara Tan oto hala gelmedi dedi bugün.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X