Şimdi Ara

CAPTUR 2 (2020) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
861
Cevap
22
Favori
76.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de oluyor. Araç bilgisayarında ayarlıyorum. Bi zaman sonra gidiyor o köşeden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _boyacı _ kullanıcısına yanıt
    Benim sinirimi bozuyor sürekli sıfırlanması çözümü varmı acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oguzhankoseler O kullanıcısına yanıt

Hayalet ekranlarda oluyor galiba bu sorun? Yazılımla düzelebilecek bir durum gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: duayen2

Hayalet ekranlarda oluyor galiba bu sorun? Yazılımla düzelebilecek bir durum gibi görünüyor.

Araçta belli ki bir kaç tane yazılımsal problem var. Mesela aracı ilk çalıştırdığımızda telefon kabloluda olsa kablosuzda olsa bağlantı teknik sebeplerden dolayı başarılı olamadı diyor. güncelleme çıkmıştır muhtemelen servise danışmak lazım.

• Touch donanım da vites yanı d n p r vs ışıklı değil mi ? Bende yanmıyor :( ve bu çok saçma bir eksik...

• sarpuli kullanıcısına yanıt
    İconda da ışıklı değil ne yazık ki. Sanırım sadece opsiyon olan vites konsolunda ışıklı.

• _boyacı _ kullanıcısına yanıt
    Opsiyon olan da vites geçmiyor ışıklı olsa ne olur... Çok saçma olmuş, gece sürüşünde bişe görememek çok saçma...

Bu konuda facabook ta bi kaç kişininde rahatsız olduğunu görmüştüm ve adamlar genel merkeze şikayet kaydı gibi bi şey bırakmışlar belki daha sonradan güncellenebilir vs. diye.

• KorayKorkmaz kullanıcısına yanıt
    Maliyeti 1$ yoktur, olmaması çok saçma...

Vites değiştirirken vitese mi bakıyorsunuz yoksa estetik açıdan daha güzel duracağı için mi ışık istediniz orada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen2

Vites değiştirirken vitese mi bakıyorsunuz yoksa estetik açıdan daha güzel duracağı için mi ışık istediniz orada?

Bence estetik. Obur türlü kim bakar vitese.gece belki...

• Estetik olayı ayrı. Olsa çok şık olur.
    Diğer yandan, akşam babam kullandığı zaman bazen karıştırıyor hangi viteste olduğunu. Hayalet ekranda gösteriyor eyvallah ama küçük o da zor okuyor :)
    Belki bir süre sonra el alışkanlığı olur karıştırmaz diye düşünüyorum.

• duayen2 D kullanıcısına yanıt
    Bakmıyorum ama bu şekilde sanki arızalanmış gibi duruyor...

• Ucuz duruyor daha çok.

• Arkadaşlar touch paket için kamera taktıran varsa fotoğraf paylaşabilir mi?

• Ekranın altındaki ev işareti olan tuş ile yanındaki içinde kareler olan tuş bende çalışmıyor. Arabayı alalı aylar oldu ama daha kullanamadım. Yarın yola çıkacağım bu tuş işi canımı sıktı akşam akşam... Android auto da yada başka bir ekran da iken dediğim iki tuş hiç tepki vermiyor... Böyle bir sorun yaşayan varmı ? CAPTUR 2 (2020)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 12 Temmuz 2021; 23:13:13 >
    Sorun büyük ihtimalle yazılımsaldır. Serviste yazılım güncelleme yaptırabilirsin.

Bende de özellikle klima açınca dokunmatik ekranın birleşim yerlerinden araç dönerken veya bozuk yolda tıkır tıkır ses geliyor sürekli trim sesi gibi. Sizde de var mı bu sorun yoksa serviste baktırmalı mıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mami24 M kullanıcısına yanıt

Benim ön konsoldan değil de sol ön kapıdan trim sesi geliyor. İlk bakımda baktırırım artık. Bekliyorum özellikle. Başka yerden de gelirse toplu hallettiririm diye.

• mami24 M kullanıcısına yanıt
    Bende de var bu ses. Özellikle ekranın sağ tarafında. Birde sürücü kapısında. Artık b sutunu mu kapımı tam çözemedim.

Birde bugün farkettim 110 120 km arası hızlarda bazen direksiyon hafif hafif sallanıyor. Yola bağlıyorum ama otobanda düzgün yolda giderkende oluyor. Genellikle titreme yok ama bazen bi titreme oluyor. 120 yi geçince veya 110 un altında bu durum asla olmuyor.

Bu durumla karşılaşan oldu mu?

• Balans bozulmuş. Düzgün biryerde yaptırın balansı hiç bir sorun kalmayacaktır. Arkalara balans yapılmaz diyenlere de kesinlikle inanmayın.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.