< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CAPTUR 2 (2020) (28. sayfa)
-
-
Araç tam durmadan Stop&Start'ın devreye girmesi sizin araçlarda da hala devam ediyor mu? Servise gösteren oldu mu bu durumu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: duayen2Araç tam durmadan Stop&Start'ın devreye girmesi sizin araçlarda da hala devam ediyor mu? Servise gösteren oldu mu bu durumu?
Bende devam. Manuel 2019 clio kullandım ondaki durum aynı değildi normaldi...
-
quote:
Orijinalden alıntı: sarpuliBende devam. Manuel 2019 clio kullandım ondaki durum aynı değildi normaldi...
Alıntıları GösterDün servise götürdüm aslında. Teste çıktık. Yarım saate yakın turladık. Aksilik olacak ya, Stop&Start girmedi devreye. Öncelik Akü Şarjı gibi birşey yazdı devamlı. Bekleyecek zamanım da yoktu. İlk fırsatta tekrar götürücem servise. Yoksa dur kalklı trafikte rahatsız ediyor Stop&Start. Kapatıyorum hemen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: duayen2Dün servise götürdüm aslında. Teste çıktık. Yarım saate yakın turladık. Aksilik olacak ya, Stop&Start girmedi devreye. Öncelik Akü Şarjı gibi birşey yazdı devamlı. Bekleyecek zamanım da yoktu. İlk fırsatta tekrar götürücem servise. Yoksa dur kalklı trafikte rahatsız ediyor Stop&Start. Kapatıyorum hemen.
Alıntıları GösterBize de haber edin :)
-
Başımdan geçenleri detaylı şekilde anlattığım konu aşağıda. Destek verirseniz sevinirim.
https://forum.donanimhaber.com/2020-model-captur-2-ve-basima-gelenler--150666002
-
Merhaba benim aracımda 2021 model.Kontağı kapattığın zaman ön sağ taraftan ses geliyor.Bu problemi yaşayan oldu mu acaba?
-
Problem olduğunu düşünmüyorum. Motor soğutmak için fan çalışıyor olabilir, turbo yağlanmaya devam ediyor olabilir. Ben pek dinlemiyorum o kadar aracı.
-
Fark etmedim, dinlerim. Uzun zamandır binemedim gerçi ama :)
Bu arada bayilere daha doğrusu aldığım yere touch 2021 araçlar gelmiş ama 360 diyorlar. Birde fabrika tavan boyalı 340 bir seçenek sunuyorlar. Bu fiyatlar ikinci ele de yansıyacaktır. Ben geçen ay 280 e satamadım şimdi ilanlar 300 üzeri... Nasip olmadı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 23 Ekim 2021; 2:18:41 > -
Arkadaşlar malum önümüz kış. Kış lastiği tavsiyeleriniz varsa alabilir miyim? Önceki aracımda Nokian kullanıyordum. Memnun kalmıştım. Ama fiyatı fazla geldi bu sefer. Daha uygun fiyatlı tavsiyeleriniz var mı?
-
Goodyear ultragrip performance gen-1 öneririm 4 kış takıldı memnun etti bizleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğru yere mi yazdım biimiyorum ama capture araç alicam 2013 ile 2015 arasında ne gibi farklar var acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam burası yeni captur bölümü ama olsun. Benim bilgim yok bilgim olsa cevaplardim
Sanırım normal Clio grubunda biri bahsetmiş normal demişler
Günaydın arkadaşlar, artık bakım yaklaştı malum. 1.3 tce captur istanbulda yıllık bakım yaptırdınız mı? Hangi bayi de kaç tl fiyat verdiler?
Yaptıran varsa paylaşırsa sevinirim.
Benim 4000 km kaldı. Geçen sordum bir kaç servise. 1300 - 1500 arası fiyat verdiler.
-
Kış lastiği olarak 215 60 17 ebatında Lassa Competus Winter 2+ aldım. Yorumlar gayet olumlu. F/P ürünü olduğunu düşünüyorum. 850 TL civarına geldi tanesi. Kullanmaya başlayınca da izlenimlerimi belirtirim. Daha önce Nokian kullanıyordum, çok da memnun kalmıştım ama fiyatı 1250 TL civarında olunca başka alternatifler aradım. Belki fiyat konusunda fikir sahibi olmak isteyen vardır diye buraya da yazdım.
-
Anladım. Benim de bir arkadaş güven altanda 1200 e yaptırdı megane 4 1.3 tce yi. Benim ilk bakım olucak aslında km saha 6 binde de ilk yıl dolacak ocakta yaptırıcam o nedenle.
Bir de gitnişken cam filmi seramik alırken yaptırmamıştım. Bayi de yaptırayim diyorum. Yaotıranlar memnun gibi. Kaça patlayacak bakalım.
Bayide yapılan seramik beş para etmez. Cam filmi ve kaput filmi güzel tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Servis kendisi yapmıyor. Anlaştıkları firmalar var. Gelip servisin garajında uyguluyorlar işlemleri. Faturayı uygulamaları yapan firma kesiyor. Firmanın da temsilcisi oluyor galeride devamlı. Masası var. Ben Mahmutbet Çetaş'ta yaptırdım. Anlaşmalı oldukları firma Vip Otomobilcilik isimli bir firma. 8 ay oldu aracı alalı. Uygulamalardan memnunum şimdilik. Sonraki ufak leke, çiziklerde ücret almadan giderdiler sorunlarımı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X