Şimdi Ara

CAPTUR 2 (2020) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
22
Favori
76.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarpuli

Geçen hafta 275 e aldık, o zaman da 1 tane bulabilmiştim belki vardır sormak lazım...

Ekleme: Bulursanız bana da haber edin ;)

ABC motorlu araçlarda varmış 275 bin 2021 model arayıp sorun isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cama ceviz kadar taş sıçradı çatlattık :( Kaskodan değişelim mi kalsın mı bilemedim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Geçen gün bana da geldi ama ufak bi çizikle atlattık.

Çatlak cam risk oluşturuyor. Yüksek süratlerde veya tekrar taş sıçraması durumlarında. Tabi bu çatlağın boyu ve adediyle doğru orantılı.

Bana kalırsa bu riski almaya değmez. Zaten cam klozu hasarsızlığı bozmuyor. Değiştirin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _boyacı -- 14 Ağustos 2021; 20:1:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _boyacı _ kullanıcısına yanıt
    Kaskoyu bozmuyor servis de değişim yapılacak gibi kasko yaptırdık ama satarken ***** ın biri cam değişmiş peh peh deyip delirtecek beni...

İst e dönünce değişelim madem...

• Araç çalışır vaziyette P konumunda ilken fren pedalına bas çek yapınca vites topuzundaki mandaldan tık diye bir ses geliyor mu sizde de?

Deneyeyim :)

Denendi evet geliyor, önce nereden geliyor anlamadım ama vites topuzunu tutunca anlaşılıyor oradan geldiği...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 16 Ağustos 2021; 0:3:53 >
    Teşekkürler hocam. Bende bu sesi yeni farkettim. Acaba dedim ters giden bir şeyler mi var.

Demekki bu ses normal çok takılmaya gerek yok.

O ses vitesin kilidinin sesi. Frene basınca kilidi açılıyor. Yoksa vites değiştiremezsin.

• duayen2 D kullanıcısına yanıt
    Evet kilidin olduğunu biliyorum. Ancak ses bana tuhaf geldi. Zira ilk defa Renault da başıma geldi.

• arkadaşlar merhabaalr jyeni captur almayı düşünüyorum touc peket. 2020 malum bayilerde yok sarı sitelere bakacağız artık. şuan ki aracım astra sedan sport donanım 1,4 t otomatik bir araç eşim araç çok uzun olduğu ve yere yakın olmasından dolayı aracı kullanamıyor tedirgin oluyor. B suv düşünüyorum. ve bagaj konusunda iyi olmasını istiyorum ayrıca performans olarakta indiğim araçtan daha kötü olmasın istiyorum bu durumda captur hem özellikleriyle hemde benim isteklerime cevap verecek gibi duruyor. sizler ne düşünuyorsunuz yaklaşık 100 bin tl ekstra vererek captur almak sizce almak mantıklı mı?

• Motor ve şanzıman olarak sizi üzmez. Gayet performanslı bir araç. Evet yüksek, bunu kullanırken size fazlasıyla hissettiriyor. İç hacim geniş, tavan yüksek, arka diz mesafesi gayet tatminkar. Ama bagaj konusunda sedan aracın yerini tutmayabilir. Arka koltuklar kızaklı. Gerektiğinde bagajı büyütebiliyorsun. Bagajı yerinde incelemeniz daha doğru olur diye düşünüyorum. Ben 6 aya yakındır kullanıyorum. Memnunum. Ötv indiriminden sonra geçen hafta 2021 modellerini 275k-280k gibi fiyata satan bayiler vardı. Reklamlarını görüyordum. Ellerinde kalmış mıdır bilmiyorum. Liste fiyatına aldanmayın Renault'un. Çok yüksek yazıyorlar. Bayi haricinde başka yerden bakacaksanız da araç 0 km bile olsa eğer plaka tescili yapıldıysa, tescil tarihinden itibaren garantisinin ve servis süresinin başladığını unutmayın. Aracı alınca garantisi yanmasın diye birkaç ay sonra ilk yıl bakımı için servise götürmek zorunda kalabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: duayen2

Motor ve şanzıman olarak sizi üzmez. Gayet performanslı bir araç. Evet yüksek, bunu kullanırken size fazlasıyla hissettiriyor. İç hacim geniş, tavan yüksek, arka diz mesafesi gayet tatminkar. Ama bagaj konusunda sedan aracın yerini tutmayabilir. Arka koltuklar kızaklı. Gerektiğinde bagajı büyütebiliyorsun. Bagajı yerinde incelemeniz daha doğru olur diye düşünüyorum. Ben 6 aya yakındır kullanıyorum. Memnunum. Ötv indiriminden sonra geçen hafta 2021 modellerini 275k-280k gibi fiyata satan bayiler vardı. Reklamlarını görüyordum. Ellerinde kalmış mıdır bilmiyorum. Liste fiyatına aldanmayın Renault'un. Çok yüksek yazıyorlar. Bayi haricinde başka yerden bakacaksanız da araç 0 km bile olsa eğer plaka tescili yapıldıysa, tescil tarihinden itibaren garantisinin ve servis süresinin başladığını unutmayın. Aracı alınca garantisi yanmasın diye birkaç ay sonra ilk yıl bakımı için servise götürmek zorunda kalabilirsin.

Üstat çok teşekür ediyorum. Tam olarak istediğim noktalarda kullanıcı deneyimlerinizi anlatmışsınız.

Bagaj konusunda şöyle belirteyim daha önce focus 1 seçim vardı. Sorarsanız hangi bagaj diye kesinlikle focus 1 derim hacback olmasından dolayı çok iyi bir yükleme kolaylığı ve tavana kadar yüksekliğin kullanılabilir olması (pandizot alınarak) ayrıca koltukların 60-40 yatması fonksiyoneldi. O yüzden sedan araçların bagajlarını kişisel olarak kullanışlı bulmuyorum.Ayrica Astra j bagaj kapak kollarının bagajın içine doğru kapanması sunmuş olduğu nispeten geniş alanı kullanışsız hale getiriyor.

• matematematik M kullanıcısına yanıt
    Ben size pek katılmıyorum, Sedan bagajı bana göre çok daha kullanışlı. Captur a gelirsek performans olarak sizi üzmez, henüz 4000km kullandım ama 1.5tsi performansı alıyorsunuz desem yalan olmaz. Bagajın alt kısmını valizsiz kullanırsanız hacim bayağı artıyor ama genel olarak çok iyi diyemem. Bana iç hacim de çok iyi geldi diyemem. Gidip inceleyin derim...

• Bu arada 2. Captur u teslim alırken teslim etmeye gelen arkadaş sunroof dahil full bir captur ile geldi. Arada dağlar var. Jantlar krom çıtalar çok havalı :) Yükseltilmiş konsol da çok iyi duruyor araba ya bayıldım :)

Edit: Araç buydu https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-renault-demirkollar-dan-captur-crossover-1.3-tce-icon-edc-sunroof-155-bg-943444970/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 19 Ağustos 2021; 23:5:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matematematik

arkadaşlar merhabaalr jyeni captur almayı düşünüyorum touc peket. 2020 malum bayilerde yok sarı sitelere bakacağız artık. şuan ki aracım astra sedan sport donanım 1,4 t otomatik bir araç eşim araç çok uzun olduğu ve yere yakın olmasından dolayı aracı kullanamıyor tedirgin oluyor. B suv düşünüyorum. ve bagaj konusunda iyi olmasını istiyorum ayrıca performans olarakta indiğim araçtan daha kötü olmasın istiyorum bu durumda captur hem özellikleriyle hemde benim isteklerime cevap verecek gibi duruyor. sizler ne düşünuyorsunuz yaklaşık 100 bin tl ekstra vererek captur almak sizce almak mantıklı mı?

Hocam ben Astraj den geçtim. 1.6 atmosferik ti araç. 2. Aracımız bagaj sizi biraz zorlar. Ama kızaklı olması arka koltukların katlanması artı. 275 e çorlu ABC istanbul. Denizli bayilerinde vardı. Bir bakın isterseniz. Motor u şanzımanı on numara. Hayırlı olsun şimdiden

• Neye göre değişiyor bilmiyorum ama tüm iconlarda aynı jant yok, eklediğim çok güzel duruyor diğerinin bir esprisi yok... CAPTUR 2 (2020)

Bu 18" elmas kesim jant. Opsiyon olarak satıyorlar.

CAPTUR 2 (2020)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorayKorkmaz

Bu 18" elmas kesim jant. Opsiyon olarak satıyorlar.

17 Olana para verilmez :) alınırsa 18 olmalı o zaman...

• 1.33 TCE 140 Yakıt Tüketim Verisi;

Toplam 4000km

800Km Otoban

2400Km Şehirler Arası Bölünmüş Yol (Gerede Samsun Sarp arası, bu yola çokta şehirlerarası demek mümkün mü?)

400Km Şehiriçi

400km Dağ Yayla Köy Yolu Stabilize (burada dizel den ayrışıyor tüketim fazla)

CAPTUR 2 (2020)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.