Şimdi Ara

CAPTUR 2 (2020) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
853
Cevap
20
Favori
75.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim herkes kazasız belasız keyifle kullanır işallah. Araçtan şu an için oldukça memnunum beni rahatsız eden birşey olmadı, kullandıkça da olmaz umarım. Gerçi kendime ait ilk aracım çok deneyimli sayılmam burayı takip ederek sizlerin bilgi ve görüşlerinden faydalanmaya çalışıyorum.

• gokc G kullanıcısına yanıt

Burada sayıca çok azız. Daha önce clio kullanıyordum. Onun forumu yoğundu epey. Hangi bayiden kaça aldınız mahsuru yoksa?

• Geri görüş kamerası bana göre Touch paketteki en büyük eksiklik, gelişme olursa buradan paylasalım.
  • kk35 K kullanıcısına yanıt
    Herkezin ihtiyaçları farklı oluyor demekki. Benimse olsa bile en son kullanacağım bir özellik. Anahtarsız çalıştırma veya katlanır aynalar benim için daha öncelikli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kk35

Geri görüş kamerası bana göre Touch paketteki en büyük eksiklik, gelişme olursa buradan paylasalım.

Ben de katılıyorum gelirse ben de taktırmayı düşünüyorum absürd bir fiyat çekmezlerse.

• TossA CoinTo Your Witcher kullanıcısına yanıt

Gördüğüm kadarıyla bagaj kapağındaki Renault ambleminin ortasına monte ediyorlar kamerayı.

• duayen2 D kullanıcısına yanıt
    Benim de eski araç clio 5 icon du valla eller serbest kart ve otomatik yan ayna bence de en öncelikli özellik. Onu sürekli unutuyorum anahtarı tak çıkart falan.

Bakalım gelen yenilikleri görücez. Aldışım bilgiye göre captur rs line 2021 ikinci yarıda türkiyeye gelecekmiş. Fransa sitesinde mevcut gayet güzel ama euro artışı devam ediyor bize 360 bine ancak gelir diye düşünüyorum.
  • iyi akşamlar arkadaşlar daha önce dediğim gibi MEGANE 4 ün 3D paspasları oluyor fiyatta 150 civarı 450 vermeyin boşa derim, tekrar edeyim yine jant olayını dışarıdan bakın bayilerde çok yüksek.

bende dizelden geçtim benzinliye ankara içinde trafikte agresif kullanımda 8.4 lt yakıyor ( 1.3 155 bg) hiç dikkat etmiyorum ama.çok keyifli bir sürüşü var.

TOUCH paket alanlar için bir tavsiyem olabilir .aşağıdaki videoda çok güzel bir multimedya kiti var bende düşünürdüm ama icon lara olmuyor galiba.

• tekrar merhaba, yağmurlu havalarda ön ve arka tekerler arabanın kapılarına çok saçma bi şekilde su/çamur atıyor farkettiniz mi bilmiyorum.ben aşağıda linkini verdiğim paçalaıkları almayı düşünüyorum.

https://tr.aliexpress.com/item/1005001878348915.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3ed471faUXB9ob&algo_pvid=eab376ec-5a41-4102-bd2a-731128aa576a&algo_expid=eab376ec-5a41-4102-bd2a-731128aa576a-54&btsid=0b0a555316173055986048600ed4ed&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

• bazı arkadaşlar güvenlikle ilgili tedirgin olmuşlar yine aşağıya bırakacağım linkten (en çok satan 2008 ile arasındaki farkı) görebilirler.2008 resmen tavan ve kapı saçları dalga dalga dalgalanıyor, önden çarpmayı söylemiyorum bile. bence sorun etmeyin derim. bu arada 2008 ncap dan 4 yıldız alıyor fakat güvenlik sistemleri ile birlikte 5 yıldıza geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dutalice -- 1 Nisan 2021; 22:50:26 >

• Arkadaşlar beklenen oldu Çoğu marka sıfır araç fiyatlarına zam yaptı. Captur 2021 ler de nasibini aldı. 2021 touch liste fiyatı 335.000 olmuş.

• Artık touch paketleri %50'lik dilimden satamazlar, iyi ki almışız 🙂

• bu paralar çok fazla ya

• Bence seleflerine bakınca gayet normal. Para birimimiz düşük yani yapacak bişey yok. Euro 9.5 oldu 10 gün içinde paraya güven tesisi kalmayınca firmalar da kendini korumak için zam yapıyor hepsi yabancı marka sonuçta tüm arabalar euro ile.

İkinci el de fiyatlar yükselmeye başlar söyleyeyim. Captur düşünen takip eden varsa direk alsın son zamanlar.

• Captur 2021 B SUV satışlarında 2.sırada.

• Bu kasa güzel olmuş
  • yan basamaklarda güzel durur ama benim en çok beğendiğim tavan barı yabancı sitelerdeki bütün yeni capturlarda standart ama bizde malasef yok.

https://www.otoaksesuar.com/urun/renault-captur-piramit-yan-basamak-2013-ve-sonrasi

• quote:

Orijinalden alıntı: dutalice

Ben aldım, üst parça tam oldu. Üst parça alttakine göre küçük olduğundan gerekirse altta da kullanılabilir.

• Touch donanım Captur'larda kaç tane hoparlör var? 6 mı 8 mi?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.