< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CAPTUR 2 (2020) (9. sayfa)
-
-
ne gibi bir yazılım güncellemesi olduğunu söylediler mi acaba bende 25 ocakta almıştımda olmadı bi götüreyim servise
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Israrla sormama rağmen içeriği bilmediklerini ama güncelleme yapmadan teslim edemeyeceklerini reno nun şirket politikası gereği(!) olduğunu söylediler. Mart 22 de aracın plakası çıkmıştı ama 4 Nisanda ancak teslim alabildim bu durumdan dolayı siz yine gittiğinizde tekrar bir sorun isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haklısınız ben Bi gideyim servise en iyisi çok teşekkür ler
Ben 12 Mart'ta teslim aldım. Kimse çağırnadı ama servise.
Şimdi şöyle hocam benim aracın resmi evrak işlemleri 22 martta bitti ve bayi tarafından arandım araç teslimi için Bi gün sonraya sözleştik fakat 22 si mesai bitimine doğru satış temsilcisi tekrar aradı
ve genel merkezden güncelleme bilgisi geldiğini ve mevcut araçların teslimatının yapılmaması talimatı geldiğini şirket politikası gereği dolayısıyla güncelleme yazılımının genel merkez tarafından gönderilmesini beklemem gerektiğini söylediler. Süreç uzayınca genel merkezi de aradım güncellemeyi onlar da teyit ettiler. Sonrasında da araç teslimi 4 Nisanda gerçekleşti. Sizin aracınızı aldıktan sonra güncelleme geldiği için muhtemelen bakıma gittiğinizde yapacaklardır.
Carplay bağlı değilken Bluetooth ile sesli komut vererek arama yapabildiniz mi?
Telefon blutooth ile bağlıyken telefon araması da yapabiliyorum veya youtube music'ten şarkı çaldırabiliyorum. Kablolu bağlantıyı sadece navigasyon kullanacağım zaman yapıyorum.
-
Teşekkürler, biraz daha uğraşayım o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kk35 -- 9 Nisan 2021; 9:23:14 >
quote:
Orijinalden alıntı: kk35Teşekkürler, biraz daha uğraşayım o zaman.
Bu arada ben android telefon kullanıyorum. Direksiyondaki tuşa basınca Google Assistant açılıyor telefonda. Oradan rehberdeki kayıtlı ismi söyleyip ara diyince arıyor. Fakat şunu farkettim eğer 'Ğ' olması gereken yerde telefona 'G' olarak kaydettiysem o ismi bulamayabiliyor. Anladığım kadarıyla isimlerin okunduğu gibi telefona kaydetmek gerekiyor.
-
Android oto ile bağlanınca, dediğiniz gibi bağlanıyorum, ama kablolu bağlantı yokken sadece bluetooth ile bağlanamadım bir türlü.
merhaba arkadaşlar Türkiyede 2021 yılının mart sonu suv satışlarında CAPTUR b7 sınıfında 1191 adet ile 7 nci sırada. Avrupa da Plug-in (hibrit) satışlarında 2 nci sırada ama hibrit olan modeli türkiyede yok.
aşağıya linkini bırakıyorum. herkese hayırlı cumalar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dutalice -- 9 Nisan 2021; 16:0:14 > -
Aslında bu listeyi bence 2008 den sonra sınıfında ikinci olarak okumak lazım, 5 aylık bir araba için büyük başarı.
katılıyorum
-
Renault Captur E-TECH Plug-in Hybrid
E-TECH 1.6 cc (160 bg) Plug-in Hybrid 144 Nm - 3200 dev/dak.
şehir içi tüketim : 1,6 lt
şehir dışı tüketim : 6,7 lt
ortalama tüketim : 4,8 lt.
Akü kapasitesi : 9.8 kWh
Tamamen elektrikli şekilde : 50 km menzili var
Ağırlık : 1564 kg.
-
Plug in HYRID modelinin Türkiye de satışı yok şu an için. 140 TCe lerde Micro Hybrid olarak geçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dutalice -- 10 Nisan 2021; 18:4:14 > -
140 bg olanların 10 bg gücü elektrik motorundan geliyor. Ruhsatta bile yakıt tipi olarak benzin ve elektrlk olarak geçiyor.
sizdeki 140 lık herhalde çok ilginç renault un fransa sitesinde bile böyle bş araç yok ruhsatın o kısmının fotosunu koyabilirmisiniz
-
130 bg olanlara göre yakıtta da fark ediyor karşılıştırırsanız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X