Şimdi Ara

CAPTUR 2 (2020) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
21
Favori
76.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewt buldum MICRO HYBRID olarak isimlendirilmiş.

EDC olanı 1750 devirde 260 nm tork veriyor hızlanma 9,2 yakış olarak 5.9-6.1 olarak veriyor. benim 155 bg ile hemen hemen aynı ama benim ki şuan 8 lt yakıyo. son olarak 65 kg daha hafif.

https://cdn.group.renault.com/ren/fr/product-plans/brochures/captur/Nouveau_Renault_CAPTUR_brochure.pdf.asset.pdf/c3a677df28.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dutalice -- 10 Nisan 2021; 17:21:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kk35

140 BG olan modelde şanzımana entegre bir elektrik motoru var ve sadece kalkışlarda motoru destekliyor, bu şekilde 10 BG ilave güç+20 tork+ hizlanmada 0.5 saniye iyileşme ve 100 km.de yarım litre kadar tasarruf ....diyormuş yabancı kaynaklar ve bunlar güzel +lar, ama bazı - lerden de bahsediliyor, şanzımanda kararsızlık vb. Sonuçta ST lerin çoğu bunlar hakkında.maalesef bilgisiz!

Durum böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CAPTUR almaya niyetli arkadaşlar varsa eğer 1.3 cc 130 luk ve 155 lik üretmiyor artık fransa. Türkiye de MAİS elinde kalan 1.3 cc 130 ve 155 liklere kampanya yapmış icon 155 ve 130 aynı fiyat 307.000 tl 140 lık icon 365.000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dutalice -- 10 Nisan 2021; 18:11:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dutalice

CAPTUR almaya niyetli arkadaşlar varsa eğer 1.3 cc 130 luk ve 155 lik üretmiyor artık fransa. Türkiye de MAİS elinde kalan 1.3 cc 130 ve 155 liklere kampanya yapmış icon 155 ve 130 aynı fiyat 307.000 tl 140 lık icon 365.000 tl

Çok iyi fiyat, ama liste fiyatında 326-330K yazıyor, sizin rakamlar bayiden alma rakam mı acaba?

• renault web sayfasına girdiğinizde fırsat araçları bölümü var orda bayilerin kendilerine ait indirimli olarak gösteriyor bi bakın isterseniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 👍

• 5 adet 1.3 130 bg icon kalmış 4 tanesi turuncu 1 tanesi kırmızı tavanları SİYAH 307.000 tl

1 Adet 1.3 155 bg icon kalmış turuncu 307.000 tl tavanı Fildişi Dış Kişiselleştirme

http://renaultfiyat.com/renault-yeni-captur-fiyatlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dutalice -- 10 Nisan 2021; 23:27:40 >
  • Icon donanım için aslında güzel fiyat...neyse ben Touch paketim ile mutlu mesut yaşamaya devam edeyim en iyisi

• bu arada arka led lerin devamlı yanması için ankarada bi yerle konuştum yapabiliriz dediler bu gizli özellik açma olayı herhalde . artık bütün araçlarda standart yani, arka ledlerin duruşu çok deli ama illede yanması için parkları açmak çok gereksiz.

• kk35 K kullanıcısına yanıt
    Touch hala %50'lik dilimdeyse icon için o kadar fark vermek çok gereksiz bence. O farka değecek birşey de sunmuyor. Ama touch donanımın da ötv dilimi değiştiyse o zaman icon düşünülebilir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: duayen2

Touch hala %50'lik dilimdeyse icon için o kadar fark vermek çok gereksiz bence. O farka değecek birşey de sunmuyor. Ama touch donanımın da ötv dilimi değiştiyse o zaman icon düşünülebilir bence.

Bence de öyle. Acaba şu anda bayiler Touch paketi kaç TL den veriyor?

• Artık Touchlar %80 dilimine çıktı. Kaldıysa 2 3 tane bayide kalmıştır komple bitti arkadaşlar. Yeni ithal arabalar bu euro kuruyla geldi. Alan aldı almayan artık 80 dilimine kaldı. Hayırlısı olsun diyelim. Aracımdan touch pakette olsa gayet memnunum şuan için.

Bu aksesuarlar hakkında renaulttan bilgi alan oldu mu? Çelik jant vs... kauçuk paspas falan?

• züttürük Z kullanıcısına yanıt
    Ben yetkili servise sordum. Aksesuar yoktu ellerinde. Captur jantı da yoktu. Megan jantı önerdiler hatta. Biraz daha beklicez anlaşılan.

• araç yeni olduğundan ellerinde captur ile ilgili en basit aksesuarlar bile yok, benden tavan barı/çıtası almayı düşünüyorum. Aliexpress te bile aksesuar bulamadım captur ile ilgili.

• Herkese merhaba, Renault fiyat listesine bir güncelleme daha geldi. Almak isteyenler biran önce alsın diyorum.

Bayilerde yakında bu zamlı fiyattan satmaya başlarlar. Herkese iyi sürüşler.

• nasıl bi güncelleme acaba, düşürdüler mi fiyartları

• dutalice D kullanıcısına yanıt

Dün artış oldu Renault fiyatlarında.

• 1.3 TCe otomatik 130bg/155bg ler hala kampanyada 307.000 tl den veriyolar.

http://renaultfiyat.com/firsat-araclari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dutalice -- 14 Nisan 2021; 22:0:35 >
  • Captur'larda triger kayış mı zincir mi? Kontrol eden oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.