Şimdi Ara

capture flag'da büyük hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw hiç 20 ile 35 levelli kişilerin arasına 45 lvl li bug konulur mu yaw 20 dk de anca 3 tane kestik

• quote:

Orjinalden alıntı: npc_spaw

yaw hiç 20 ile 35 levelli kişilerin arasına 45 lvl li bug konulur mu yaw 20 dk de anca 3 tane kestik

Keşke banada 43 lükler çıksaydı ama hiç çıkmadı
  • Yaw ben 2 dir giriorum yaratık falan çıkmıyor niedir?
  • seninki gene iyiymis..ben dun farm yaptigim cleric(28 lvl) charimla giriyim dedim.
    odada 75 lvl kanguru vardi..max lvl 34 idi
    bastim scroll'u dondum sehre. bi daha event ile filan ugrasmam.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

seninki gene iyiymis..ben dun farm yaptigim cleric(28 lvl) charimla giriyim dedim.

arada öle seyler oluyor,bana hiç denk gelmedi.
  • Bende 24 level olan çarımla girdiğimde 60 lvl penguen verdiler...

Bayağı bir saydım...
  • joymaxın beleş eventi bukadar olur işte :D:D ulan girdik bir tane mob çıksın ona da şükür bizde o da yoq silkroad jp da mı oynasam die düşünom..
  • Ya Allah Razı olsun Joymax'a sayesinde günde 5 m para kasıorum ticketler saolsun :)
  • siz gene ii miş 20 lvl wizartla girdim 60 lvl penguenlere verrdiler tabiki yattım kesemedik..
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

seninki gene iyiymis..ben dun farm yaptigim cleric(28 lvl) charimla giriyim dedim.

aynısı bana oldu feversa 31 lwlcharımla girdim bi baktım 75 lwl mob tek yedim kalkmadı char bekledim süre bitene kadar

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zahariç -- 2 Mart 2008; 12:41:31 >

• bana hep 60 penguyen geldiGaymex sana sesleniom lan sen 10 level olsan benı kesebılcen mı ....
  • ben 65 lvlim girdigimde 75 lvl penguen gelio sanki gp ha 5dk da öldürüyoz
  • ama bu gün 58 likle girdim 60 lıklar cıktı zerglendim kestim 8 tane ticket topladım
  • benım lvl suan 75 yetıo gıbı rahat kesıom ama ticket toplamada ustume yoktur

http://img511.imageshack.us/my.php?image=sro2008030121143817cn0.jpg

daha topluodumda bos yer kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK

benım lvl suan 75 yetıo gıbı rahat kesıom ama ticket toplamada ustume yoktur

http://img511.imageshack.us/my.php?image=sro2008030121143817cn0.jpg

daha topluodumda bos yer kalmadı

Yer kalmadımı? o ticketları üst üste koysana kendi otomatik koymuyor her aldığında yeni bir slota koyuyor bu nedenle sende elle alıp üst üste koymak zorundasın 30-40 tane bi yerde biriktirse invertorynde rahat etsin :)

• Ben wizardla bi gömüyon 4 intci :D alanlar sagolsun tuzak kuruyom adam bayraga kosarken patlıyo
    1 savasta ortalama 27 tane fln cıkartıom bayragı korumasam cok cıkarda ne gerek var oyunu
    kuralına gore oynamak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.