Şimdi Ara

Car Pc İçin Navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim aracıma yapacak olduğum bir projem var fakat bağzı soru işaretleri var kafamda gps ile ilgili.

7" dokunmatik ekran monitörü aracın göğüslüğüne yerleştirip, torpido içindeki (veya herhangi biryere) ekranı kırık yada olmayan bluetooth lu bir laptopdan görüntü almak. Bu projede gps işini nasıl halledebilirim? forumu biraz araştırdım ama pek bilgim olmadığından dolayı pek anlamadım. Sanırım en basiti düzgün bir bluetoothlu gps receiver almak ve kullanmak. Fakat başka herhangi birşeye gerek kalıyor mu?
    İnternet üzerinden google earth den de yapıldığını duydum ama araçta internet kullanmıyacağımdan dolayı bana göre değil.

Bunun için ne gibi aletleri önerirsiniz?

Mesela bunu almam yetrli mi olur?
     Car Pc İçin Navigasyon

Holux GPSlim 240 Wireless Bluetooth GPS

Herkese kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calienteboyy -- 17 Ocak 2009; 13:40:51 >

• akillica olur
    yapilabilir bir uygulama
    ama ben sana usb den calisan versiyonlarin tavsiye ederim .
    bunun sana faydasi
    1-pil derdinden kurtulursun (gps alicisi pil ile calsiyor usb olan lar usbden)
    2-ekrani calismiyan lap topu istedigin yere koyabilirsin kablasuz yayini cekti cekmedi derdin olmaz
    simdilik bu kadar
    bol sans sana
  • Aslında bu harici GPS receiverlarda USB'den şarj oluyor, dolyısı ile sürekli laptop'a bağlı kalabilir, şarj sorunu olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.