CARBON OYNAMAYA YENİ BAŞLADIM.HEMEN HEMEN TÜM BÖLÜMLERİ GEÇİYORUM AMA DRİFT BÖLÜMLERİNDE HER ZAMAN SONUNCU OLUYORUM.DRİFT YAPMAK İÇİN NE TÜR BİR ARABA VE NE TÜR BİR MODİFİYE GEREKİYOR.DRİFT YAPMANIN PÜF NOKTALARI NELERDİR?TEŞEKKÜRLER
Ya emuslu abi 2 tane opik açmışsın ayıp senin yaptığınNe gibi bi yardım bekliyosun bas gaza virajlarda yanla gitsinÖnceki konuda bir yere varamadıysan gene önceki konuda dile getir isteklerini
ya oolm bu 2.konu daha geçen gün sana anlattım araba hızlı olsun çok kaysın virajlarda nasıl döneceğini elini gazdan çekip sırf yön sağ sol kabiliyet sonra yine hız dedim dewiklerim boşaaa mı???
quote:
Orjinalden alıntı: 37yigit37
ya oolm bu 2.konu daha geçen gün sana anlattım araba hızlı olsun çok kaysın virajlarda nasıl döneceğini elini gazdan çekip sırf yön sağ sol kabiliyet sonra yine hız dedim dewiklerim boşaaa mı???
Senin dediklerin boşa değilde senin ona drift i anlatman boşa kendi haline bırakın dedi doktor
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: HRNclk777
quote:
Senin dediklerin boşa değilde senin ona drift i anlatman boşa kendi haline bırakın dedi doktor
chagan mısın nesin konuştuğun laflara dikkat et asabımı bozma benim çocuk.Burada birşey öğrenmeye çalışıyoruz değil mi eleştirebilirsin ama konuştuğun laflara dikkat et !!!
tamam kardeşim doğru sölüyorsununz her ikinizde ama senin yaptığında ayıptır aynı soru aynı konudan 2 tane war her ikisine de yazdım görewlilere söyle birisin kapatsınlarrr
Muscle arabaları tercih et ve modifiyeleri drifte uygun ayarla daha iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: TracyMcRady
Muscle arabaları tercih et ve modifiyeleri drifte uygun ayarla daha iyi olur
+1 Kullanabilirsen bir dodge charger srt/8 al... Ama bak kullanabilirsen al
bence muscle la yapma çünkü butür arabalar drift yaparken virajlarda acaip kontrolsüzce hızlanıyor ce puan fazla kazandırmıyor.clio gibi küçük araba seç.ben öle yapınca puanlar coçtu resmen
quote:
Orjinalden alıntı: emuslu
quote:
Orjinalden alıntı: Chagan
quote:
chagan mısın nesin konuştuğun laflara dikkat et asabımı bozma benim çocuk.Burada birşey öğrenmeye çalışıyoruz değil mi eleştirebilirsin ama konuştuğun laflara dikkat et !!!
Doğru dionda 2 tane konu açmanın ne lüzmu var alla alla ötekine yazsorunalrını ve forum kurallarını okursan daha iyi olur
Ooo burda "mevzu" varmış!! Patlamış mısırları hazırlayın
quote:
Orjinalden alıntı: moonshine traffic
Ooo burda "mevzu" varmış!! Patlamış mısırları hazırlayın