Şimdi Ara

CARBON DRİFT SORUNU? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oooooooooooo!! bakıyorumda süper bi mewzu var ewet "kolaaaaa, patlamış mısır,cipsssssss,biskivüüüüüü ne alırsan var geeeeeel gel bu mewzuyu kaçırmayın herkessss izlesiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

• quote:

Orjinalden alıntı: kovboy0095

oooooooooooo!! bakıyorumda süper bi mewzu var ewet "kolaaaaa, patlamış mısır,cipsssssss,biskivüüüüüü ne alırsan var geeeeeel gel bu mewzuyu kaçırmayın herkessss izlesiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

Arkadaşım yapıldı o espriBayma bizi artıkHiç komik değil

• ya ne war bunda tamam bi daha yapmayız sadece şakasına yaptım
  • Adam şakasına yapmış yha nolcak
  • Bence en iyi drift arabası evolation.Hem hızlı hem de iyi viraj alıyo.Ama dirftte gercek dunyayı tamamen unutmalısın.virajı dibinden al ve saga veya sola elini hep bas ve cek.ama bu arada hızlı ol ve nos kullan.basarılar.
  • arkadan itişli bi araç alırsın, daha kolay kayarlar, virajdayken vites düşür, yada virajda gazı köklerken debriiyaja bas çek, kaymaya başlar araç, duvarlara çarpma, çizgili yerler daha çok puan kazandırıyor, çok yavaşlama, bu işi yapabilmeye başlayınca debriyaja ihtiyacın kalmaz, aracı sadece sağ solla kaydırmayı öğrenirsin
    evo gibi 4çekerlerde elfreni baya işe yarıyo, yada hiç kasma, sağ sol yaparken en güzel kayan araç evo bence, al onla dene biraz
  • quote:

oooooooooooo!! bakıyorumda süper bi mewzu var ewet "kolaaaaa, patlamış mısır,cipsssssss,biskivüüüüüü ne alırsan var geeeeeel gel bu mewzuyu kaçırmayın herkessss izlesiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

ya sırf post sayısı artsın die mesaj atmayın ark. kusura bakmayın uyardığım içinama üzgünüm yani

• quote:

Orjinalden alıntı: TracyMcRady

quote:

ya sırf post sayısı artsın die mesaj atmayın ark. kusura bakmayın uyardığım içinama üzgünüm yani

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: d@LBy

bence muscle la yapma çünkü butür arabalar drift yaparken virajlarda acaip kontrolsüzce hızlanıyor ce puan fazla kazandırmıyor.clio gibi küçük araba seç.ben öle yapınca puanlar coçtu resmen

+3568903485903485390458390458390458309458390
    çok haklısın daa önce viper ve corvette kullanıodum rekorlar eidi hele corvette favorimdi ama o clio gelene kadar geldi ve beni yıktı geçti süper bi araba ii kullanırsan puanlar değşet gelir araba az çarpıo küçücük bişi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.