Şimdi Ara

CARBON FİBER VİNLY FOLYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar piyasada bildiğiniz naylon kaplamaların üzerine desen basıp karbon fiber folyo diye satıyorlar. benim aradığım şu fotoğraftaki gibi parlak üç boyutlu carbonfiber folyo.. interneti baya kurcaladım pek bulamadım bilen var mı nereden bulurum? netten sipariş vermek istemiyorum farklı ürün gönderiyorlar dükkanda görüp almam lazım

CARBON FİBER VİNLY FOLYO

CARBON FİBER VİNLY FOLYO

CARBON FİBER VİNLY FOLYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyotr -- 6 Temmuz 2012; 15:53:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: piyotr

arkadaşlar piyasada bildiğiniz naylon kaplamaların üzerine desen basıp karbon fiber folyo diye satıyorlar. benim aradığım şu fotoğraftaki gibi parlak üç boyutlu carbonfiber folyo.. interneti baya kurcaladım pek bulamadım bilen var mı nereden bulurum? netten sipariş vermek istemiyorum farklı ürün gönderiyorlar dükkanda görüp almam lazım

CARBON FİBER VİNLY FOLYO

CARBON FİBER VİNLY FOLYO

CARBON FİBER VİNLY FOLYO

sen en iyisi forumdaki gmg garageye danış onlar işin ehli

• quote:

Orijinalden alıntı: canakkaleli17

quote:

Orijinalden alıntı: piyotr

arkadaşlar piyasada bildiğiniz naylon kaplamaların üzerine desen basıp karbon fiber folyo diye satıyorlar. benim aradığım şu fotoğraftaki gibi parlak üç boyutlu carbonfiber folyo.. interneti baya kurcaladım pek bulamadım bilen var mı nereden bulurum? netten sipariş vermek istemiyorum farklı ürün gönderiyorlar dükkanda görüp almam lazım

CARBON FİBER VİNLY FOLYO

CARBON FİBER VİNLY FOLYO

CARBON FİBER VİNLY FOLYO

sen en iyisi forumdaki gmg garageye danış onlar işin ehli

tesekkürler hocam da bulamadım ben onlar link atar mısınız?

• ok buldum saol
  • Size bu konuda yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: transferreklam

Size bu konuda yardımcı olabiliriz.

nasıl? aynısından var mı elinizde?
  • yoo öyle bişey yok çokta güzel baskılı karbon fiberler var ben aldım kapladım araca çokta güzel oldu

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/karbon-folyo-siyah-1-kalite-100-127-cm-59138718

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 11 Temmuz 2012; 15:06:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

yoo öyle bişey yok çokta güzel baskılı karbon fiberler var ben aldım kapladım araca çokta güzel oldu

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/karbon-folyo-siyah-1-kalite-100-127-cm-59138718

Ucuzmus cidden.

50x50 cm ini 20 tlye almistim sanayiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.