Şimdi Ara

Card Reader memory cardi tanimiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk aldigimda taniyodu 3 ay gecti artik tanimiyo.. daha önceki memory karttada aynisi olmustu.. 3 ay tanidi sonra görmüyodu..
    mmc ler telefonda süper calisiyor ama card reader belirli bi zamandan sonra tanimiyo card i?.. arkadasin karti yeni taktim aninda tanidi..

• TEKRAR Bİ TANIŞTIRSAYDIN ARADAN VAKİT GEÇTİ YA HANİ O BAKIMDAN ŞEEETTİYDİM.
    CEM YILMAZ OLCAM ABÜÜ

ŞAKA Bİ YANA
    GENELDE TEMAZSIZLIK OLUYO..BEN MMC READER IN KASASINI SÖKTÜM.. KARTI TAKIYORUM SONRA KARTIN GİRDİĞİ YERE ELİMLE BASTIRIYORUM (BİRBİRLERİNE DEĞMELERİ LAZIM)
    DİĞER ŞEKİLDE BENDEDE BAZEN TANIŞIYOO BAZEN TANIŞMIYOOOOOOOOO FALAN FİLAN YAAANİ...
  • arkadaşım kartın bozulmuş olabilir yada kartına şifre koymuş olabilirsin kartında şifre varsa card raeder okumayabilir şifreyi kaldır sonra tekrar dene muhtemelen çalışacaktır
  • karta format nasil atiliyo.. bu günde icinde kartin olduguna inandi tanidi yani ama acmak isteyince karta format atilmamis format atilsinmi die soru geliyo.. evet diyom "karta format atilamadi" diyor her sey yine ayni sekilde devam ediyo.. yani bunun caresi ne..
  • Bu olay genelde dandik MMc lerde oluyor... MMC alacaklar 3-5 kuruş daha fazla verip iyisini tercih etmelidirler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.