Şimdi Ara

Cardfinans 3 adet alışverişe 3*15tl puan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
10.486
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üye işyeri olsun veya olmasın pos cihazından 20 tl çekildiği an hesaba yatıyor ve kesinlikle sistem hatası var. çünkü bütün kartlara yatıyor finans bank bu hatayı sineye çekerse büyük zarar edecek yada yüzsüz garanti bankası gibi yapacak puanları geri alacak veya eksi bakiye olarak düşecek.
    bir banka nasıl böyle hata yapar anlamıyorum ama yıl sonunda kartı kapatacam. bu 4. yılım ve ilk defa bu sene kart aidatını iade etmedi. bende çok üstelemedim işime geldi aslında finansbank a birtürlü ısınamadım. bu aidat kapatmam için bana güzel bahane oldu yıl sonunda iade edecez desede kartı kesin kapatıyorum. müşteri kazanacam diye 45 tl puan veriyor aidatları iade etmeyerek müşteri kaybediyor ilginç bir politika izliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperixx

üye işyeri olsun veya olmasın pos cihazından 20 tl çekildiği an hesaba yatıyor ve kesinlikle sistem hatası var. çünkü bütün kartlara yatıyor finans bank bu hatayı sineye çekerse büyük zarar edecek yada yüzsüz garanti bankası gibi yapacak puanları geri alacak veya eksi bakiye olarak düşecek.
    bir banka nasıl böyle hata yapar anlamıyorum ama yıl sonunda kartı kapatacam. bu 4. yılım ve ilk defa bu sene kart aidatını iade etmedi. bende çok üstelemedim işime geldi aslında finansbank a birtürlü ısınamadım. bu aidat kapatmam için bana güzel bahane oldu yıl sonunda iade edecez desede kartı kesin kapatıyorum. müşteri kazanacam diye 45 tl puan veriyor aidatları iade etmeyerek müşteri kaybediyor ilginç bir politika izliyor.

Ne diyelim geçmiş olsun hocam.

Bende cardfinans arefesindeyim şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: flort

Aksam tansastan almistim birseyler bana da yuklenmis. Pos cihazi garanti.. 10 yillik kart.

Garanti derken slipinizin resmini koyar mısınız?

Garantinin posları universal gibi birşey.

Üzerinde sticker ile garanti yazıyor, akbank taksit yapıyorum.

Bazen temalara dikkat edersenniz, garanti, akbank, yapı kredi şekllinde değişiyor.

Tansaş'ın zaten finans'la anlaşması yok. Finans'ın ramazan puanlarıyla kasada kalınca öğrenmiştim. Yani arasanda finans posu bulamazsın. Slip de yok zaten fiş veriyorlar. Üstünde yazıyor garanti diye.
    Yine bu akşam pehlivanoğlu'ndan (yerel market) yaptığım alışveriş içinde puan yüklenmiş. O da yapı kredi posuydu. Net hatırlıyorum. Alışverişlerin biri 19 diğeri 21 TL.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Aksam tansastan almistim birseyler bana da yuklenmis. Pos cihazi garanti.. 10 yillik kart.

Garanti derken slipinizin resmini koyar mısınız?

Garantinin posları universal gibi birşey.

Üzerinde sticker ile garanti yazıyor, akbank taksit yapıyorum.

Bazen temalara dikkat edersenniz, garanti, akbank, yapı kredi şekllinde değişiyor.

Tansaş'ın zaten finans'la anlaşması yok. Finans'ın ramazan puanlarıyla kasada kalınca öğrenmiştim. Yani arasanda finans posu bulamazsın. Slip de yok zaten fiş veriyorlar. Üstünde yazıyor garanti diye.
    Yine bu akşam pehlivanoğlu'ndan (yerel market) yaptığım alışveriş içinde puan yüklenmiş. O da yapı kredi posuydu. Net hatırlıyorum. Alışverişlerin biri 19 diğeri 21 TL.

Sağolasın hocam.

Çarşamba günü Finansbank'ın anında kart basım şubesine gideceğim.

• Yalnız arkadaşların dediği gibi kesinlikle yanlışlık var. Çünkü puanlar anında yüklenmiş. Herhangi bir onay süreci yok. Kampanya puanı olarak görünüyor. Ve büyük ihtimalle finansbank bu puanları geri alacak. Çünkü adamlar şu an yapılan her alışverişte 15 lira içeri giriyor. 15 liralık her alışverişte %100 zarar ediyorlar. Kimse karşılayamaz böyle bir zararı.
  • quote:

Yalnız arkadaşların dediği gibi kesinlikle yanlışlık var. Çünkü puanlar anında yüklenmiş. Herhangi bir onay süreci yok. Kampanya puanı olarak görünüyor. Ve büyük ihtimalle finansbank bu puanları geri alacak. Çünkü adamlar şu an yapılan her alışverişte 15 lira içeri giriyor. 15 liralık her alışverişte %100 zarar ediyorlar. Kimse karşılayamaz böyle bir zararı.

Denilen doğru olabilir.

Fakat reklam amaçlıda olabilir.

Daha önce sıcak fırsatlarda gördü iseniz kliksa -130 tl indirimi -bimeks braun ürünleri indirimi gibi.

Eğer bu kampanyada sorun çıkarmazsa.

Kart vermede patlama yaşayacaklar.

cardfinansı olan eşe dosta aldırtacak.

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ika -- 6 Kasım 2012; 1:51:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ika

finansbank müşteri hizmetlerinde çalışan arkadaşımla konuştum o şekilde bir kampanya yokmuş muhtemelen puanları geri alırlar dedi. Eğer puanlar harcanmışsa eksi puan olarak gözükür dedi.

Ayrıca 4*75 market harcamasında 143 kişiye yanlışlık 75 TL yerine 750 TL para puan yüklenmiş Fazla yüklenen puanlar geri alınmış tabi ki.

Hocam şimdi bir pm atacağım acil cevaplarsan sevinirim.

• burda yazılanları okuduktan sonra bende gidip keyfi bi 30 tl akaryakıt harcaması yaptım az önce internetten kontrol etttiğimde 15 tl puan havuzunda görünüyordu.
  • mesajim bulunsun, 75 den sonra bu da iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adsız olan kampanyaya ekkartlar dahil mi ?
  • Arkadaşalar ben de card finanslıtım ama bu kampanyaya katılmayacağım, yanlışlık olduğu kesin. İşleyen kampanya aşağıdaki ilan. Kesin iptal edecekler puanları; sinir stres cabası. Kart kapatmaya kadar gidecek bu işler. MAceraya gerek yok bence. Yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi sistem hatası var. Kart aidatını iptal etmeyen banka bedava puan vermez !!!

Bizce Finansbankta herşey mümkün

Cardfinans 3 adet alışverişe 3*15tl puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 21 Ağustos 2012; 10:06:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: awakado

Arkadaşalar ben de card finanslıtım ama bu kampanyaya katılmayacağım, yanlışlık olduğu kesin. İşleyen kampanya aşağıdaki ilan. Kesin iptal edecekler puanları; sinir stres cabası. Kart kapatmaya kadar gidecek bu işler. MAceraya gerek yok bence. Yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi sistem hatası var. Kart aidatını iptal etmeyen banka bedava puan vermez !!!

Bizce Finansbankta herşey mümkün

Cardfinans 3 adet alışverişe 3*15tl puan

Yeni kart alanlara puanı veriyorsa normal müşterilere niye vermesin. Ayrıca orada GO card ve Fix yararlanamaz diyor.

Ancak ben GO ile dün yararlandım Fix Card ile de arkadaşım yararlandı. Sistem sorunu olsa o kartlarla yine puan alınamaz. Burada 1 den fazla şart devre dışı bırakılmış. Bayram sürprizi de olabilir. Ayrıca konuya yaptığım alışverişin slibini de ekledim. Orada da puan için açıklama var.

Ben yanlışlık olduğunu düşünmüyorum. Çünkü şu saate kadar yanlışlık olsaydı üstünden 2 gün geçti arayıp bunu şikayet eden illaki olmuştur. Sistem açığı olsa kapatılırdı. Finansbank yaş yere basmaz çünkü

Ayrıca dönem içi hareketlerdede kazanılan puanlar için "CARDFİNANS GÜZELLİĞİ PARAPUAN KAZANIMI" yazıyor. Bir güzellik yapmış olamaz mı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 21 Ağustos 2012; 10:29:26 >

• üye işyeri olmayan bir marketten 3 defa 15 tllik işlem yaptım. internet şubesine girdim baktım puan falan yüklenmemiş :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • card finans kullanan arkadaşlar kart çıktıktan sonra ilk kart ücreti ne zaman geliyor
  • peki bu yüklenen para puanı hemen harcaya biliyormuyuz arkadaşlar geri almadan harcamak lazım bu kardeşimin kartı 2 ay once yenilendi acaba bizde faydalana biliyormuyuz acaba bu durumdan
  • bende dün garanti bankası pos cihazından 2 yıllık card finans go kartım ile carrefoursa 'dan 60tl lik alışveriş yaptım 15tl puan yüklendi :)

ramazan kampanyasından 75tl vardı 90tl puan oldu :)

bugun 20tl'lik alışveriş yaparım bakalım verecek mi :)
  • bu sabah Shell'de aynı postan arka arkaya 3 kere 15 tl çektirdim hepsine 15 tl yükledi
  • ARkadaşlar bende şimdi bu durumu çağrı merkezini arayarak sordum. Bu kampanya uzun zamandır kartını kullanmayan müşterilerine yönelik dedi. Eğer yanlışlıkla yüklenen kişiler varsa , ramazan kampanyasındaki gibi 75 TL yerine 750 TL yatan müşterilere SMS ile bilgilendirme yapılarak eksi puan olarak yüklenir dediler. Kişi kartını kapatırken de eksi puan kapatılmamışsa ekstreye borç olarak yansır dedi. Her ne şekilde olursa olsun kendilerini haklı görüyorlar.
    Sisteminizi o zaman düzgün yapın , insanları mağdur etmeyin dediğimde ,"SAdece biz de değil , diğer bankalarda da sistem hatası çok oluyor dedi. "

Arkadaşlar bence bu puanları geri alacaklar ...
  • bende hem gold hem de premium var. premiumu yeni çıkarttım nedeni ne derseniz uçak bileti alımında puanlar 3 kat değerli kullanılıyor. gold daki puanlarımı premiuma aktardım ve uçak biletini bu karttan aldım. kısaca premiumla işim bitti. bu 45 tl puanıda premiumla kazandım. açıkçası riske girdim. puanları geri alırlarsada ilk önce itirazımı ederim olmazsa zaten kapattıracağım. denemekten birşey kaybetmem.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.